מגורים בסין

חביבי10

New member
מגורים בסין

שלום לכולם אני ואישתי עוברים לגור בביגינג, בסין לשנה. אני לומד רפואה סינית באונברסיטה בביגינג. מכיוון שאשתי בהריון רציתי לדעת כמה דברים, קודם כל איזה בתי חולים מומלצים בביגינג,עדיף כמובן זול יחסי אבל האיכות חשובה יותר. דבר שני כמה עולה בערך לשכור דירה באזורים סבירים בביגינג. ולאיפה כדאי ללכת אחרי הנחיתה בכדי לחפש בית הארחה באזור תירותי, כמובן עדיף זול. תודה רבה מראש יהב מנדל

Mei11

New member
על בית חולים לא חוסכים

בית החולים היחידי שהייתי מתקרבת אליו כדי ללדת הוא United family hospital http://www.unitedfamilyhospitals.com/en_index.asp והוא יקר. מאד.

Mei11

New member
ובכלל,

אם אשתך בהריון, תבדקו טוב טוב את נושאי הביטוח הרפואי ותראו איך אתם נכנסים לזה כך שלא תמצאו את עצמכם בסיטואציות שונות ומשונות. אני לא חושבת שיש סיכון מיוחד להיות בהריון בסין או ללדת בסין, אבל תזכור שבארץ הוצאות אשפוז, רופאים, בדיקות וכו' הן משהו שאתה לא מרגיש ובחו"ל תצטרך לשלם על כל דבר. והוצאות רפואיות ברמה מערבית בסין הן גבוהות מאד. אני לא הייתי נכנסת להרפתקאה הזו, כמובן.

renjintso

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

לפמילי יונייטד יש תכנית ביטוח משלהם. גם היא יקרה אבל אולי ישתלם לכם

renjintso

New member
אה ובקשר לשכירת דירה

איפה האוניברסיטה נמצאת? תשכרו קרוב לשם. כמעט בכל אזור בבייג'ינג יש דירות ברמות שונות: סבירות, יקרות מאד, או לא ראויות למגורים, לפעמים באותו רחוב. "בית הארחה"= מלון? תזמינו מראש. הכי זול וברמה סבירה זה חדר פרטי ב-youth hostel

למעלה