מגורים בלונדון

מגורים בלונדון

אני מחפש דירה בלונדון באזור טוב ואם אפשר קרוב לאזורים שגרים בהם ישראלים איזה שכונות יש ובאיזה רמות מחירים? אשמח גם לקבל הערכה של עלות מחייה של זוג עם תינוק - זוג מאוד מחושב אבל לא מוכנים להתפשר על סביבה טובה ...:)

גוזליה

New member
שלום ספרטני.

האיזורים ה"ישראליים"/"יהודיים" בהווייתם נמצאים בעיקר בצפון/צפון מערב לונדון. רובן נחשבות לשכונות סבירות/טובות. מחירי הדירות משתנים מאוד, ותלויים גם בגודל הדירה שאתם מעוניינים בה (או בית), גם באיזור, גם בקירבה לבתי ספר וכיוב'. גודל הדירה מחושב עפ"י מספר חדרי שינה (הסלון אינו נחשב במניין החדרים, כך שאם יש דירת שני חדרים היא למעשה דירת שני חדרים וסלון). אתר נהדר שיכול מאוד לעזור לכם: http://www.upmystreet.com תתחיל מלעשות אלימנציה של מקומות הקרובים יותר למקום העבודה הפוטנציאלי שלך/של אשתך, נגישות לטיוב (ישנן שכונות שאינן נגישות טוב או לא נגישות כמעט בכלל..), האם אתם מתכננים להחזיק רכב או לא וכיוב. לפיכך גם התשובה לשאלה הבאה שלך. מה כולל אצלך "מחיה"? שכ"ד מיסים וחשבונות בסיס? מסעדות? אחזקת רכב? נסיעות רבות לעבודה? גן? חוגים? מטפלת? זה כמובן משתנה מאיזור לאיזור ולכן אי אפשר ממש לעשות הערכה שתקלע באמת למציאות. המלצה שלי (לפחות לנושא הסופר שזה משהו שמאוד מטריד אנשים)- כנס לאחד מהסופרים המקוונים בבריטניה (טסקו, סיינסבורי, אסדה וכדומה) ותעשה קניה כמו שאתם רגילים בבית- עד שתגיע לשלב התשלום, וככה תראה כמה יוצא סל. מעבר לכך-אתר השוואות מחירים (בעיקר מוצרים פיננסים- בנקים/ביטוח/כרטיסי אשראי) www.moneysupermarket.com בהצלחה.

baleful

New member
אפרופו קניות בסופרמרקט אונליין

עשיתי הזמנה בסיינסבוריס אונליין, ואח"כ חברים הציעו לי לעשות הזמנה זהה בטסקו כדי שאראה מה יהיה יותר זול (כולם הבטיחו לי שטסקו יותר זולים) אז עשיתי את ההזמנה הזהה (ממש אותם מוצרים, כולל מוצרי home brand) והתוצאה מפתיעה! בסיינסבוריס עלות הסל : 107 ליש"ט (משלוח חינם מעל 100 ליש"ט) בטסקו : 122.5 ליש"ט + משלוח 2.5 ליש"ט = 125 ליש"ט... הבדל של 18 ליש"ט.. עוד זוג כרטיסים לקולנוע...

גוזליה

New member
האמת שזה יוצא לפעמים ככה ולפעמים ככה

אני משתדלת להשוות בין סופרים (סייסנבורי וטסקו בעיקר, לפעמים גם אסדה), והקניה בד"כ יוצאת לי יותר זולה בטסקו (אבל מודה שלפעמים גם בסיינסבוריז יוצא יותר זול). עניין של מבצעים ומוצרים מועדפים, אני משערת...

למעלה