אני כמעט בטוח שרש"ת מספקים מגורים באיזה מלון ביהוד לתקופה של עד 3 חודשים. (לקורס וקצת אחרי). לא יודע אם זה בחינם או מסובסד... אבל בכל זאת. ו...זהו שמרו על עצמכם
כמה וכמה אנשים שאני מכיר אישית ושלרשות היתה מוטיבציה להעסיק אותם, קיבלו חדרים במלון אוויה ביהוד. רק צריך לדעת שזה בתנאי מעונות, שניים, שלושה בחדר וכאלה... אם לרשות יש מוטיבציה להעסיק אותך, יש מצב שתוכל לעשות את זה...
את האמת... לא ידעתי אם הם עושים בכלל שער... מי עושה? רק טכנים או שגם מאפיינים ומתשאלים? מה עם מאפייני ישראלים? ורגע... אלה שגוררים את העגלות עם המכונה המגניבה הזאת? שגם הם יעשו שער! זה בטח יוריד ממני את העומס. אז נפגש שם הא? כשאתם תלכו לעשן ואני אעמוד בשער כמו כלבלב... לפחות תדברו איתי קצת. משעמם שם לבד. סיונארה
ואתה יודע שבני מינך הם הכי בכיינים כשמוצאים אותם למגזר מגן העדן שלהם.... אבל אתה לא, אז מה בעצם ניסיתי להגיד?.... דברו איתי אחרי שאני אשן קצת, כבר יומיים לא עשיתי בוקר, התחרפן לי כל סדר היום.......
לא יודע לגבי נתבג אבל בקורס אלעל את זכאית למלון בת"א לזמן הקורס אם את לא גרה במרכז. אחר כך כשהגעת לתחנה תקבלי מלון לבין 10 ימים עד שבועיים להתארגנות. בהצלחה