מגורים בדנמרק

happymom1

New member
מגורים בדנמרק

שלום לכולם

אשמח לדעת עד כמה זה אפשרי למצוא עבודה בדנמרק
בתחום ההיי-טק ובתחום החינוך ומאיפה בכלל מתחילים לחפש?
אין לנו דרכון אירופאי
תודה!

אם אין לאף אחד מבני הזוג אזרחות

של אחת מארצות האיחוד, צר לי לומר לך אבל אלו חלומות באספמיה וזה כמעט בלתי אפשרי (את ה"כמעט" הוספתי שתם מתוך זהירות, כי מי יודע, אולי יש איזה סיכוי של אחד למאה מיליון שתצליחו בכל זאת איכשהוא).
דנמרק ידועה במגבלות הגירה אפילו יותר נוקשות ממדינות איחוד אחרות, אגב.

forglemmigej

New member
מה ששושי אמרה

בנוסף המצב בדנמרק מבחינה כלכלית לא מזהיר , הייתי מנסה בגרמניה הם יותר ידידותיים לישראלים.

jenia84

New member
לא לגמרי מדוייק

לדנמרק יש תוכנית של Green Card, כך שאנשים שעונים על הקריטריונים יכולים לקבל אישור לחיות ולעבוד בדנמרק לתקופה מסויימת, אם אופציה להפוך את זה לתושבות קבע
מצורף הקישור

jenia84

New member
מה הכוונה?

מה זה אומר שהתוכנית מדשדשת עד לא קיימת? לפי מה שאני רואה, ניתן להגיש בקשה, זמני הטיפול לא ארוכים במיוחד. הדרישות לא בשמיים, כך שסביר להניח שיש אנשים שיכולים להגיע ל100 נקודות.

האם זה עובד? אני מניח שזה תלוי באדם ובמקצוע שלו, אבל זו כן דרך חוקית ולגיטימית להגר לדנמרק

forglemmigej

New member
אני אסביר

התוכנית קיימת על הנייר אבל למעשה היא לא ממומשת מכמה סיבות, התברר שהרבה אנשים שהגיעו על סמך התוכנית הזו עובדים למעשה בעבודות פשוטות כמו ניקיון או חלוקת עיתונים ולא למטרה שלשמה הגיעו , הרבה שקרו ברמתם המקצועית אלו בעיקר אנשים מאסיה שמחבלים באפשרות של אלו שבאמת יכולים להגיע ולתרום לכלכלה המקומית, בנוסף לא חסרים אנשים ממדינות מזרח אירופה שכן יכולים להתישב ולעבוד בלי שום הגבלות ,אז אין שום טעם להפעיל את התוכנית הזאת.
בנוסף לנוסף המצב הכלכלי לא משהו ממש לא מגייסים אנשים למקומות עבודה ובהרבה מקרים מפטרים או מבקשים להוריד את גובה המשכורת.

shila33

New member
ממש מפתיע..

מה המקורות שלך למידע הזה, אם לא אכפת לך שאני שואלת..

forglemmigej

New member
חיים בדנמרק 12 שנים

לפי קריאה בעיתונים המקומיים, אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי אבל הדרישות הן מחמירות יותר למרות מה שכתוב בתוכנית.

cocacola27

New member
קודם שפה

אחרי שתלמדו דנית, יהיה לכם איזשהו סיכוי להשיג ויזת מעסיק.
כמו שכתבו לכם, זה לא סיכוי גבוה.
לישראלים בלי אזרחות אירופאית מומלץ, שוב כמו שכתבו לך, להתחיל מגרמניה.

למעלה