מואה האהא!../images/Emo123.gif
קצת בכללי... שם: ירדן ^^ פירסינג: אין, אבל יש 5 חורים באוזניים. זה גם משהו!
קעקועים: nope. גובה: 1.65- פחות או יותר. מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום. אחים/אחיות: שני אחים קטנים- איתי [12] ועומר [7]. בת כמה את נראית: בגילי, נראה לי. משקפיים? nope. גשר? היה שנה וחצי,עכשיו יש סתם פלטה שאני אפילו לא שמה כמו שצריך. עבר פלילי: שמה את הפלטה רק בלילה? :X אה, בטח גם פילחתי פעם מסטיק או משהו כזה מהמכולת. שפות: עברית ואנגלית שוטף, צרפתית לא שוטף.
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "ורוניקה מחליטה למות" / פאולו קואלו. ו.. עכשיו אני קוראת לבי"ס את "בעלת הארמון". סרט מושכר שראית: "הבת של הבוס שלי"- זה גרוע, אל תראו.
סרט בקולנוע: פיטר פן! - זה טוב, לכו תראו. שיר ששמעת: כולם אומרים - שלומי שבן השיר שנתקע לך בראש: זה מלמעלה.
הדיסק שקנית: אוף, זה היה מזמן. יש מצב שעברי לידר. הדיסק ששמעת: Incubus - A Crow Left Of The Murder האיש שהתקשרת אליו: מממ.. טל, נראה לי. האיש שהתקשר אליך: אני חושבת ששרון. תוכנית טלוויזיה שראית: "השיר שלנו", אתמול.
איש שחשבת עליו: אולי אלונה, אני יודעת? אני מדברת עכשיו עם הרבה אנשים, אז.. חשבתי על כולם. XD
האם... את/ה דלוקה על מישהו: חה, הלוואי.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, טוב לי פה. [למרות שלא הייתי מתנגדת לגור רק כמה שנים בחו"ל.. בלונדון, למשל!
] את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הכל יכול להיות. את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי נזם באף. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוווווד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, צרפת, איטליה, אוסטריה, הולנד, יוון, טורקיה, ירדן, מצריים, גרמניה, סלובניה. נראה לי שזהו.
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי בסיטואציה. להרוג אנשים: הו, לא!
לאףאחד לא מגיע למות. עישון אצל בני עשרה: הו, לא!
סתם, בעקרון אני נגד עישון בכלל, אבל מי יודע מה יהיה איתי עוד כמה שנים? מי שמעשן- שיהיה לו בכיף, בעיה שלו. |לאכפתית| נסיעה במכונית אחרי ששתית: הו, לא!
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי שום בעיה עם זה.
תוכנית ההתנתקות של שרון: האמת, אין לי מושג מה בדיוק הולך שם.
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא שזכור לי. אי פעם בכית על בן: לא שזכור לי. אי פעם שיקרת: כמובן.
אי פעם נעצרת: לא.
כמה פעמים... היית מאוהבת: אףפעם. אלא אם מחשיבים קראש של כיתה ד'. XD נשבר לך הלב: אףפעם. אלא אם מחשיבים שטויות של כיתה ד'. XD שברת לבבות: אני לא יודעת, אבל אני חושבת שזה קרה. נישקת בנות: לא עניינכם.
נישקת בנים: לא עניינכם.
שכבת עם בנות: אףפעם.
שכבת עם בנים: אףפעם. השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי שפעם אחת, בכתבה על סבתא שלי. התחרטת על דברים שעשית: המון. אבל מי לא? ^_^
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: קוֹיוֹט. [אז מה אם זה חמש?!
] ממתק: שוקולד! סרט מצויר: "מוצאים את נמו", "שרק", "היפה והחיה", וכל שאר הדיסני.
קורנפלקס: קראנץ' וקוואקר סקוורז. מסטיק: מנטה. צבע: ירוק. יום בשבוע: רביעי. ^^ היום הכי לא מועדף: אין כזה דבר, אולי שלישי. ג'לי: אדום / ורוד. תכשיט: עגילים! |מכורה| אבל אני בכלל אוהבת תכשיטים.
חורף\קיץ: חורף. בחדר: אהה.. מה? איזה שאלה מפגרת.
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ^^ ראה אותך בוכה: עודד וריטל, כשראינו סרט ממש עצוב של השואה בבי"ס. הלכת איתו לסרט: סיון ומור. צעק עליך: אימא. שלח לך אימייל: דפני, או טוי. לא זוכרת.
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, אבל לא במובן רומנטי כזה.
הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי. בכית בסרט? כן, אתמול. [ראה בערך 6 שאלות למעלה] היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות תודה לאל, לא. *טפוטפוטפו!* נכשלת במקצוע? לא, אבל הייתי מאוד קרובה לזה. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? נממ, רק בקטנות כאלה. כמו למשל בטיולים, שלבנים ממש קל להשתין, ולנו.. לא ממש.
דברים אהובים: שיר אהוב: איף אפשר לבחור? יש המוווון. אני אחזור אליכם, מתישהו. ~_~ אוכל אהוב: אוכל זה דבר אהוב בפני עצמו. ^_________^ תוכנית אהובה: "בנות גילמור" [וגם "ג'ואן מארקדיה" ו"מופע שנות ה-70", ו.. עוד כמה.
] ספורט אהוב: לראות- כדורסל, לשחק- כדורעף. תחביב: פיסול, וצופים, אם אפשר לקרוא לזה תחביב. זמר/זמרת/להקה אהובים: עוד שאלה מעצבנת. יש יותר מדי!
עיתון אהוב: אין.
וסתם: מה השעה עכשיו? במחשב- 16:01. תפוח או בננה? שילוב.
כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? שניהם, סעמק. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לכתוב מסר למישהו, ואח"כ חוג קרמיקה.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. תיכון או אוניברסיטה? נדבר אחרי שאני אסיים אם שניהם, כרגע אני באמת לא יודעת.
אתה משועמם/ת? כן, קצת. רעש אחרון ששמעת? Everything's Gonna Be Alright- Sweet Box, וגם התקתוקים של המקלדת. ריח האחרון שהרחת? של הבושם שלי.
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "(שתיקה קצרה)." ["בעלת הארמון"] איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Toxic.
במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אהה.. בהיסטוריה, ביום חמישי [עוד שבוע ויום]. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: לכולכם!
[ולמאיה..]
מואה האהא! סיימתי!