מגה ספורט - עדכון

עידוdee

New member
מגה ספורט - עדכון

בקיצור, אחרי שהגשתי תביעה מגה ספורט יצרו עמי קשר ואמרו שהם מוכנים לקבל את הרולר בחזרה ולהחזיר לי את כספי כמו גם פיצוי מכובד מעבר להחזר הכספי. כל מי שנפגע ממגה ספורט בנושא הזה כדאי שילחם על זכויותיו. תודה לכל מי שעזר.

lahadam

New member
כמי שקראה את הפוסט המקורי וגם את זה

לגמרי במקרה, הרשה לי לומר לך כל הכבוד על שלא התעצלת והלכת עם התלונה שלך "עד הסוף". לצערי, אנחנו כצרכנים הרבה פעמים מוותרים, ובכך מעודדים ספקים להמשיך ולנצל/להתעלל בצרכנים תמימים/עצלנים. כל הכבוד, מגיע לך כל שקל שקיבלת!

Ninja

New member
סחתיין, כל הכבוד. ../images/Emo45.gif

התרצה לשתף אותנו בהתנהלות בנושא
האם נשלח מכתב תלונה רשום? בית דין לתביעות קטנות? בית דין מחוזי? עורך דין אכזרי? מה גרם להם לשלם לך את הפיצוי

עידוdee

New member
ההתנהלות הייתה כזו:

דבר ראשון כמובן שבאתי לחנות וסרבו לקבל. לאחר מכן פניתי למוקד שירות לקוחות שלהם לאחר שהתקשרתי ליצרן באיטליה, הם ביקשו מסמך רשמי. ובשיחה נוספת הרגשתי זלזול נוראי. לאחר מכן החלטתי שזהו, הגשתי תביעה שנסחתי בעצמי (עצם היותי סטודנט למשפטים הקלה את המלאכה) שם דרשתי פיצוי, החזר והצהרה של בית המשפט שמגה ספורט מטעה (כדי שאחרים יוכלו לתבוע בעתיד) לבסוף כשהתביעה הגיעה למגה ספורט הם יצרו איתי קשר ואמרו שאני יכול להגיע איתם לפשרה (הורידו את הפיצוי המקורי בתביעה, רק כדי להמנע מהמשפט) וכמובן שהסכמתי. אני לא מחפש להתעשר על חשבון מגה ספורט, אני רק רוצה שיהיה צדק וזהו. זה כל הסיפור פחות או יותר. אז המסר הוא לא להכנע אם אתם בטוחים שהטעו אתכם.

Ninja

New member
סחתיין. עוד מספר שאלות הבהרה בבקשה...

האם הגשת תלונה באופן פורמלי או שהסתפקת במכתב המצהיר שהם עומדים בפני תביעה? אם כן, לאיזה בית משפט צריך להגיש תביעה כזו? האם בהסכם הפשרה בניכם נשאר המשפט כי מגה ספורט מטעים? אם לא, אז איך נעשה צדק? (למעט צדק אישי כמובן) האם הסכם הפשרה התקבל גם כפסק דין, או שהסכמת לבטל את התביעה?

אישתי לעתיד (עו"ד בעצמה)

התעניינה איפה אתה לומד משפטים וגם הוסיפה שחבל שלא הלכת עם זה עד הסוף על מנת שיהיה תקדים שיכריח את הרשת להיות הוגנים בעתיד עם הלקוחות שלהם.

עידוdee

New member
תשובות לטלית ול-Ninja

טלית: אני לומד באוניברסיטה העברית. גם אני מצטער על זה שלא הלכתי עד הסוף כדי לקבל הצהרה שמגה ספורט מטעים. אבל השיקול שעשיתי הכריע את הכף כך שאני אקבל את הפשרה ואבטל את התביעה, כי המטרה שלי קודם כל הייתה שיקבלו את הרולר חזרה והמטרה המשנית הייתה ללמד אותם גם לקח. נינג'ה: הגשתי תביעה באופן רשמי בבית משפט לתביעות קטנות. צריך להגיש בבית משפט שיש לו עניין לדון בתביעה, כלומר - באיזור שבו התבצעה העסקה. אני קניתי בסניף אשדוד אז הגשתי תביעה באשדוד. אין הסכם פשרה, יש רק דף הבנות ששלחו לי במייל שבו כתוב: 1. תחזיר את הרולר לסניף X תקבל את הכסף חזרה 2. תבטל את התביעה 3. שלח לנו אישור שביטלת 4. נתן לך את הפיצויים שהבטחנו. הסכמתי לבטל את התביעה כי אין לי עניין להגרר עם זה עד לחודש מרץ, הם הסכימו להתפשר איתי אז הסכמתי גם ללכת לקראתם. אני חושב שהמקרה שלי הוא מספיק הצהרתי כדי שאנשים ילכו ויתבעו את זכויותיהם, אם הגשת תביעה תגרום למגה ספורט למלא את חובותיה, אז שאנשים יתבעו, גם אם זה לא יגיע למשפט עצמו.

Ninja

New member
תודה על ההבהרה.

לדעתי, אם בתור סטודנט למשפטים היית בוחר לקחת את זה כפרוייקט, היית יכול להגיע רחוק. מאוד רחוק. זה היה יכול להיכנס ל-Résumé בתור תביעה יצוגית. כדאי לקחת את זה בחשבון עבור הפעם הבאה.

נתן.ל

New member
../images/Emo45.gif סחתיין עליך - יפה מאד

כן ירבו
אנא ממך ענה לנינג'ה על שאלותיו כי זה מאד מעניין גם אותי ואני בטוח שעוד כמה וכמה מנפגעי מגה ספורט ודומיו מתעניינים בפרטים.

archibishop

New member
ענק!

באמת שהצלחת בגדול ועשית בשכל שלא ויתרת להם! מגה ספורט רשת גדולה, ולכופף אותה זה מעשה שבאמת ראוי להערכה! איך לדעתך החברה הייתה צריכה להגיב על פניה שלך? מה הפתרון שהייתה מעדיף שיציעו לך?

למעלה