מגה דוז ויטמין A

• פותח הנושא li40
  • פורסם בתאריך

li40

New member
מגה דוז ויטמין A

האם מומלץ ואם כן של איזה חברה ואיפה אפשר לרכוש ? תודה מראש

ויטמין A מצרפת הודעה שלי מדף 2

על ויטמין A כתבתי רק לפני כמה ימים. המוצר המומלץ הוא של קלייר וזה ויטמין A שרובו סינטטי ולא ממקור טבעי כמו של CLO אך היות והוא מגיע לבד ומאד מרוכז, נוח להשתמש בו. ויטמין A זה מתאים לשימוש במינון של המגה דוז. אינני יודעת בן כמה בנך וכמה הוא שוקל, אך יש כמה אפשרויות של מינונים. הטיפול במגה דוז מיועד בעיקר למגר את החצבת בגוף. ניתן לעשות אותו אחת לחצי שנה לפי הצורך. אפשר להזמין אותו מאמרסון, אך אפשר גםלהתקשר טלפונית אל http://www.illnessisoptional.com/ace ולבקש מהם שישלחו לך גם את מוצרי קלייר. הם נותנים שירות טוב ויש להן מגוון גדול יותר. ושאלה שנשאלתי: יש לי מספר שאלות פרקטיות: ראיתי מספר שירשורים בנוגע למתן A וD לתינוקות במשפחות שיש בהן אח בספקטרום האוטיסטי. אך לא הבנתי מה צריכים להיות המינונים. 1. האם לקחת A ולא D בגלל שאנו מדינה שטופת שמש? התשובה- כן לוקחים את שניהם והימצאות שלהם יחד במוצר טבעי, מקטינה את הרעילות שלהם. אך אסור לקחת את שניהם במינון גבוה, או לטיפול של מגה דוז. לטיפול לפני חסון חצבת או לאחריו, לוקחים רק ויטמין A . 2. מה המינון צריך לתינוק - לדוגמא של KLAIRE MIC A מכיל 5000UI בכל טיפה , וזה נראה הרבה! ואולי יגרום להרעלת ויטמין A לדעתי לא כדאי להשתמש לתינוק המינון מרוכז כמו של קלייר, אלא עדיף להשתמש בטיפות הקיימות בארץ. 3. אם האם מניקה, האם אז מה המינון שהיא צריכה לקחת בכדי שילדה יקבל את הA דרך החלב. האמא יכולה לקחת בהחלט גם 15 15000-20000 יחידות בינלאומיות ואח"כ פחות. 4. אם מתחילות תופעות של דלקות אוזניים חוזרות אני מבין שכדאי לתת מינון גבוה עוד יותר של A והדבר יכול להעיד על מחסור, או כשל אצל התינוק, ואולי נורת אזהרה, במקרה זה מה יהיה המינון. המינון תלוי משקל, אך יכול להגיע לרמה גבוהה של 200000 לטיפול. ובנושא אחר, שהעלאת לפני מספר חודשים ולא ראיתי אותו שוב, מה בנוגע למכונת הגלידה והגלידות שהכנת, האם הוספת להן חלק קוקוס בכדי להפוך את הגלידה לגלידה CAPRILIC שטובה גם לניקוי הכיבה ? לא ויתרתי על חלב הקוקוס הקבוע, כי קניתי כמה מהם שהיו חמוצים ומקולקלים, אך עברתי חזרה לחלב אורז. קפריליק נמצא בארץ (מוחבא} וגם כל השאר. בתודה מראש,

vered73

New member
מוסיפה על תלמה

אין לשכוח שטיפול ויטמין A במגה דוז יש לעשות בהשגחה, אין לשכוח תופעות לואי, וכן לקרוא על מטרות הטיפול של מגה דוז (אני לפחות שמעתי אחת מד"ר מקנדלס ואחת נוספת מתלמה). ולזכור שהילדים שעשו את הטיפול הזה היו זמן ממושך על דיאטה ותוספים. וחלקם גם בתהליך קילציה.

למעלה