מגדר

סנטיו

New member
מגדר

יש לא מעט מהמגזר הדתית, שמשנים את מינים (גבר לאישה ואישה לגבר) אך אתה רואים את זה. דוגמאות: אדרת (זמרת), ויש גם אישה ששינתה את מינה לגבר וקיבלה הסמכה להיות רב. וזה גם מדובר על אלה שמתחפשים (דרנג קווין).

jam19

New member
רגיל....

כמו כל דבר, זה מוזר, הזוי אבל אחרי הכל זכותם. מי אני שאני ישפוט אותם?

סנטיו

New member
והדת

אך הדת מגיבה על זה, האם זה כן אסור. כל אלה שהם אם המגדר לא תואם, נראים על ידי כל השאר כלא נורמלים. ומה שנכון זה שכל אלה שאומרים זאות הם לא נורמלים.

jam19

New member
זה נורמלי?

זה באמת לא נורמלי אב ל זה קיים. אני בהחלט מבין את אלה שמסתכלעם על זה עקום, אני לא מסכים איתם אבל אני בהחלט מבין... והדת כן אוסרת לשנות את המין שלך, מי אתה שתשנה יצירה אלוקית? לא? מה אתם חושבים? אם אסור לשנות יצירה אלוקית, אז אסור לי לההפך לסטרייט? מעניין.........

סנטיו

New member
אני מבין

אז זה עיניין של יצירה אלוקית. לפי אך שאני רואה את העולם לפחות כל האנושות הלא מקבלת שלנו צריכה להיות מושמדת, מה זה לא מקבלים?, מה זה לא לפי היצירה?, האנשים האלה הם חיים בגוף הלא נכון, ניראה אותך חיי התחושה שכזאות ניראה מה תגיד. אני לא כועס או עצבני, אבל באמת מה זה כל זה, אנשים ועוד דתיים, קובעים את כל זה, אבל הם בעצמם עברים על עברות. ותגיד, בתנ"ך האיסור הזה של משכב גבר ולפי היצירה האלוקית נאמרה על ידי אדם שנבחר על ידי אלוהים או שזה אדם שאמר כי זה מה שהוא הבין לפי הכתוב.

סבבב

New member
זה מוזר...

אני חושב שלעשות ניתוח זה כבר יותר מידי, אבל מכבד את כולם. לגבי דראג, זה יותר שואו משעשע... אני לא יודע מה העמדה ההלכתית.

סנטיו

New member
טוב

אני רק מבין שאתה בתור גבר, לא כל כך מבין למה לבחור לחתוך את - , וזה רק כי הוא מרגיש שהגוף לא תואם למה שהוא רואה. (ואני כן גבר ואני כן מבין וכן מקבל וכן מעריך אותן על האומן ועל זה הם מאמינים העצמם) והדרנג, חבל שזה רק שואו משעשע, הן מעבר לזה. והעמדה ההלכתיתי אני בתוך שהם לא מקבלים את זה, יותר נכון שונאים את זה, וזה כל כך חבל (הם בני אדם כמו כולם)

תיקונים (המון!!!):

קודם כל, אין הרבה במגזר הדתי, או בכל מגזר שהוא, שמשנים את מינם- מדובר בכ- 1% - 1.5% מהאוכ'... שנית- אישה הנולדת בגוף של גבר, או גבר הנולד בגוף של אשה, הינם אישה או גבר, בהתאמה...
לדבר על אדם ששינה את מינו מאשה לגבר כעל אישה מראה על חוסר קבלה של העניין, ועל חוסר כבוד לאדם ולרגשותיו. שלישית- המונח הנכון הינו "דראג קווינס/ קינגס" ולא "דרנג"... בכל מקרה, אשמח מאוד עם לפני שימשיכו פה את הדיון (בתקווה שימשיכו אותו, כי הנושא דווקא מעניין), תקראו את המאמר בלינק הבא: http://www.geocities.com/pcgri/chapter10.html

למעלה