מגדל שלום מאיר
אוקיי- אז עכשיו כשהתאריך הוא 2 באפריל אני אגיד את זה בצורה הכי ברורה ולאף אחד מכם לא יהיו ספקות ובילבולים מגדל שלום מאיר, הוא הדבר הכי טוב שקרה ליהודים, הוא הדבר הכי טוב בתולדות מדינת ישראל, ובכלל ההתקדמות הכי גדולה, בשנות ה 50 - כשלאנשים לא היה אוכל בארץ (מצוקה הרבה יותר קשה מזו של היום) ואז היינו באמת מדינה של העולם השלישי- כמו מחנה פליטים אחד גדול ומסכן פתאום הגיע המגדל הזה - המגדל היחיד בישראל, המגדל היחיד במזרח התיכון - המגדל היחיד (שהוא לא מסגד) באסיה - להוציא את יפאן ועוד כמה מדינות באיזור
30 שנה - 30 שנה! שום מגדל ושום מבנה לא התקרב לגובה שלו (להוציא ארובות מגעילות) כשהוא נבנה - הוא היה כ"כ קדוש יפה ומכובד ומושלם, הוא היה אחד מ 5 המגדלים הגבוהים באירופה, אם אנחנו חלק מאירופה... הוא נבנה ונפתח עוד לפני שמישהו בכלל חשב על מגדלי התאומים בניו יורק מגדל שלום מאיר הקדוש והמושלם, נבנה עם שני מנופים בשיטת בנייה מודרנית (קודם הפירים של המעליות) ואפילו אם היו בונים אותו היום כל הפורום היה מתלהב, עד היום יש לו צורה מודרנית (למרות שהוא זקוק לסיוד) הוא המגדל היחיד, עד היום בישראל (ובעוד המון מקומות) שנבנה עם הכנה לתחנת רכבת מתחתיו, הפלסטינים מרוב קינאתם בארמון המופלא והמפואר והקדוש הזה ניסו לפוצץ אותו - ולא הצליחו - כנראה שאם יש אלוהים - אז הוא שומר טוב טוב על הדבר המופלא והקדוש הזה - שנקרא מגדל שלום. הרעיון (והביצוע) של מגדל שלום הוא רעיון ג-ר-נ-ד-י-ו-ז-י ואם היום ראיון כזה גרנדיוזי היה יוצא לפועל בת"א - אז היה לנו מגדל בגובה 400 מטר במרכז ת"א - שהוא שיא העיצוב והקדמה. (והקודש) אנחנו, כל חברי הפורום היינו מקריבים את עצמינו לעולה - מרוב הערכתינו למגדל הזה. המצפה של מגדל שלום (ישתבח שמו) שהוא פינת פסטורלייה, שרק להיות שם עדיף על סקס, ועדיף על לזכות במליון ש"ח, הוא המצפה הכי כייפי שהייתי בו בכל חיי - יותר מהאמפייר ויותר מעזריאלי ויותר מהכל! המצפה הזה גילה את האור בחיים שלי, הרגשתי שאני נוגע בשמיים, מצפה פתוח וכייפי וסקסי. מגדל שלום יותר חשוב לי מהחיים שלי, ומהחיים של המשפחה שלי, אני חי בשבילו, מגדל שלום זה הרבה יותר מגורד שחקים,, לדעתי הפורום הזה צריך להקרא "מגדל שלום" מגדל שלום הקפיץ את ת"א והפך אותה מעיר אחת לעיר שנייה - הוא מסמל את ת"א יותר מהכל - וכשיצבעו אותו והוא יהיה לבן - כמו פעם - הוא יהיה כ"כ כ"כ כ"כ יפה - אני מוכן לוותר על כל המגדלים בת"א - כדי שיצבעו אותו והיופי שלו -יש בו משהו שאין באף אחד אחר - הקדוש-ברוך-הוא הזה - זה המגדל שהכי מרשים עד היום - אני לא יודע למה -אבל כשאני עובד ליידו יש לי צמרמורת - הוא מזכיר לי איך "כיבדתי" אותו כשהייתי קטן - וגם היום אני מכבד את הקדוש-ברוך-הוא הזה- כ"כ יפה! כ"כ כ"כ יפה! ועוד 1965? 1965!!! עוד לפני מלחמת ששת הימים! עוד לפני שי-ם הייתה ביידנו עוד שהיינו כ"כ קטנים - מחנה פליטים קטן! הגיע הקדוש-ברוך-הוא הזה. אני נושם בזכותו - אני חי רק בזכותו! אבא שלי מספר איך הוא היה הולך עם סבא שלו (ז"ל - אפילו לא היכרתי אותו) לראות אית החפירות של אתר הבנייה של מגדל שלום - היום אנחנו רק מלאים באכזבות - אם יבנו היום מגדל בגובה של מגדל שלום אנחנו נתלהב - כמובן שאותו מגדל יהיה זול וקיטשי ובנוי מזכוכית פשוטה ואבן לבנה-וורודה עלובה - מגדל שלום, הקדוש ברוך הוא - כשאני עובר לידו אני בכוכב אחר - זה לא ישראל - זה לא יכול להיות - הוא לא בישראל - מגדל שלום - הוא האלוהים. תארו לכם את כדור הארץ בלי בלי מגדל שלום? איך הוא ימשיך להסתובב? איך שרשרת החיים תמשיך לפעול? - מגדל שלום - הוא הסוללה של כדור הארץ.
אוקיי- אז עכשיו כשהתאריך הוא 2 באפריל אני אגיד את זה בצורה הכי ברורה ולאף אחד מכם לא יהיו ספקות ובילבולים מגדל שלום מאיר, הוא הדבר הכי טוב שקרה ליהודים, הוא הדבר הכי טוב בתולדות מדינת ישראל, ובכלל ההתקדמות הכי גדולה, בשנות ה 50 - כשלאנשים לא היה אוכל בארץ (מצוקה הרבה יותר קשה מזו של היום) ואז היינו באמת מדינה של העולם השלישי- כמו מחנה פליטים אחד גדול ומסכן פתאום הגיע המגדל הזה - המגדל היחיד בישראל, המגדל היחיד במזרח התיכון - המגדל היחיד (שהוא לא מסגד) באסיה - להוציא את יפאן ועוד כמה מדינות באיזור