מגדל קרן 2 באר שבע

fireman

New member
מגדל קרן 2 באר שבע

אני מידי פעם מציץ לראות מה קורה שם.... המגדל השני הגיע בכמה ימים האחרונים לגובה של המגדל הראשון. הפתיע אותי היום לראות שהוסיפו עוד עיגון של המנוף לבניין והוסיפו לו עוד בערך 25 מטר....מה שאומר שהבניין השני כנראה יהיה יותר גבוה מהראשון.....(20 קומות) אני מחכה לראות מה יקרה שם....עכשיו זה נהיה מעניין

eladino

New member
זה המגדל הענקי ההוא ליד כביש הכניסה

מכיוון אשקלון ?

fireman

New member
אתה מדבר על מגדל ככר הרמב"ם 3

המגדל הזה כבר הגיע לגובה המקסימלי שלו....17 קומות, והוא הנמוך מבין השלושה. הבניין הגבוה ביותר הוא המגדל השני שכבר אוכלס. מגדלי קרן נמצאים ליד העיריה.

drums123

New member
מה גובה הקרקע עליה הוא יושב?

(אין סיכוי ש-875 כמו שכתוב שם)

fireman

New member
גובה הקרקע עליה הוא יושב?

מאיפה נתון ה875? איפה זה כתוב?

fireman

New member
אני חורג ממנהגי....מגדל קרן 2 היום

כל הזכויות שמורות, אין לעשות שימוש (כל שימוש) בתמונה ללא אישור מפורש

sababa16

New member
יש אילוסטרציה בצד ימין למטה

ניתן לראות אם השערתך נכונה.

fireman

New member
לא רלוונטית

לקחו את האילוסטרציה מהקבלן הקודם, מאז השתנו הרבה דברים מלבד השם של הקבלן המבצע על השלט לא השתנה כלום באילוסטרציה.

tapuzo

New member
למה מנוף כזה גבוה! נראה כמו 30 ק'

אולי זה 25 או 30 קומות

fireman

New member
אתה צודק.

הפרוייקט במלואו תוכנן להיות מרכז מסחרי, 3 מגדלי מגורים ומגדל משרדים הקבלן "נגה אלקטורמכניקה" התחיל לבצע את הפרוייקט וסיים לבנות את המרכז המסרחי ואת המגדל הראשון ולאחר מכן פשט את הרגל. הוא לצערו אחד הקבלנים שקנה בלי סוף קרקעות בבאר שבע ובסוף מצא את עצמו בלי כסף כי קונים למה שהוא כבר בנה בקושי היו. הפרוייקט הזה עמד קרוב לשנתיים במצב של מרכז מסחרי ובניין דירות אחד, לפני פחות משנה קנו י.ח דמרי את הפרוייקט והתחילו לבנות את המגדל השני במקביל לשיווק הפרוייקט מחדש. למיטב ידיעתי הבניין תוכנן להיות 24 קומות (4 או 5 קומות יותר מהראשון) בכדי שהם יכולו להצדיק את המחיר המנותק מהמציאות של 400 אלף דולר לפנטהאוז בקומה האחרונה.... הקטע שהכי מעניין הוא שכל הפנטהאוזים כבר נחטפו. מדובר בבניין מאוד יוקרתי.

11DAGESTAN

New member
זה נראה שהוא הולך להיות מגדל ממשך

גבוה זה צריך מגדל בין 30 קומות לא? והאם יכול להיות שהוא הולך להיות המגדל השלישי בגובהו בבאר שבע אחרי שני מגדלי ככיר הרבמ"ם?

למעלה