כל שורה נוספת שנכתבת באשכול הזה מבאסת אותי
יותר,לא פיר, אני מזה מבואס.... ברמות!!!
למה אנחנו שגרים בקצה הארץ לא יכולים להנות מכל הטוב הזה שעליו נכתב כאן.
זה לא הוגן.... אין לנו פקחים טובים ומקצועיים,ואנחנו צרכים לקחת החלטה לבד אם להניע את המטוס,או להסיע, ובכלל , אתם לא יודעים איזו באסה זה לפתוח מנוע ללא שיש מישהו שנותן לזה אישור... שלא לדבר על זה שאין לנו את הידיעה מאיזה כיוון לנחות עד שממש לא מגיעים מעל המסלול, וגם אז, מי יתקע כף לידינו שבחרנו נכון???
זה לא הוגן. גם אנחנו רוצים להנות מכל הטוב הזה. למה, זה לא מגיע לנו???
אולי בתור התחלה נוכל לקבל פקח, נניח, בשבת ראשונה כל חודש שלישי? ואחר'כ אולי יהיה אפשר להגדיל לאט לאט את התדירות? אני לא חולם על פקח כל שבת....אבל מידי פעם, ככה, שנרגיש מקצועי?
אולי אפשר שפקח מתלמד , נניח, יתחיל אצלנו? יצבור ניסיון על טייסי צעצוע, ויגיע מוכן למגדל ?
נו? נראה מה האגודות שוות.... נראה אם יעשו משהו עבור אלה שלא נהנים מכל הטוב הזה.
יותר,לא פיר, אני מזה מבואס.... ברמות!!!
למה אנחנו שגרים בקצה הארץ לא יכולים להנות מכל הטוב הזה שעליו נכתב כאן.
זה לא הוגן.... אין לנו פקחים טובים ומקצועיים,ואנחנו צרכים לקחת החלטה לבד אם להניע את המטוס,או להסיע, ובכלל , אתם לא יודעים איזו באסה זה לפתוח מנוע ללא שיש מישהו שנותן לזה אישור... שלא לדבר על זה שאין לנו את הידיעה מאיזה כיוון לנחות עד שממש לא מגיעים מעל המסלול, וגם אז, מי יתקע כף לידינו שבחרנו נכון???
זה לא הוגן. גם אנחנו רוצים להנות מכל הטוב הזה. למה, זה לא מגיע לנו???
אולי בתור התחלה נוכל לקבל פקח, נניח, בשבת ראשונה כל חודש שלישי? ואחר'כ אולי יהיה אפשר להגדיל לאט לאט את התדירות? אני לא חולם על פקח כל שבת....אבל מידי פעם, ככה, שנרגיש מקצועי?
אולי אפשר שפקח מתלמד , נניח, יתחיל אצלנו? יצבור ניסיון על טייסי צעצוע, ויגיע מוכן למגדל ?
נו? נראה מה האגודות שוות.... נראה אם יעשו משהו עבור אלה שלא נהנים מכל הטוב הזה.