מגדל חיפה

רמי בר1

New member
כל שורה נוספת שנכתבת באשכול הזה מבאסת אותי

יותר,לא פיר, אני מזה מבואס.... ברמות!!!
למה אנחנו שגרים בקצה הארץ לא יכולים להנות מכל הטוב הזה שעליו נכתב כאן.
זה לא הוגן.... אין לנו פקחים טובים ומקצועיים,ואנחנו צרכים לקחת החלטה לבד אם להניע את המטוס,או להסיע, ובכלל , אתם לא יודעים איזו באסה זה לפתוח מנוע ללא שיש מישהו שנותן לזה אישור... שלא לדבר על זה שאין לנו את הידיעה מאיזה כיוון לנחות עד שממש לא מגיעים מעל המסלול, וגם אז, מי יתקע כף לידינו שבחרנו נכון???
זה לא הוגן. גם אנחנו רוצים להנות מכל הטוב הזה. למה, זה לא מגיע לנו???
אולי בתור התחלה נוכל לקבל פקח, נניח, בשבת ראשונה כל חודש שלישי? ואחר'כ אולי יהיה אפשר להגדיל לאט לאט את התדירות? אני לא חולם על פקח כל שבת....אבל מידי פעם, ככה, שנרגיש מקצועי?
אולי אפשר שפקח מתלמד , נניח, יתחיל אצלנו? יצבור ניסיון על טייסי צעצוע, ויגיע מוכן למגדל ?
נו? נראה מה האגודות שוות.... נראה אם יעשו משהו עבור אלה שלא נהנים מכל הטוב הזה.

תתפוס תחת עד מחר

את הטיסה בין חיפה להולנד שאני עשיתי אתה לא תעשה בחיים!

רמי בר1

New member
אני מניח שאתה עונה לי,אז אני לא אעשה את הטיסה

להולנד כי כרגע זה לא מענין אותי.המטוס שלי לעומת זאת,יעש טיסה להולנד ללא שום בעיה.יש כרגע שני אזמים ישראליים ש סתובבים איזור רומא,וממשיכים עד צפון טוסקנה.משם להולנד זה רק קפיצה.
האזמ העכשוי מבחינת טווח,אמינ ות מנוע,ועזרי ניווט יכול להגיע ללא בעיה לכל מקום באירופה.
טייס אזמ לעומת זה,לא בטוח שיוכל בגלל הכשרתו,או אופיו,או שיוכל לעשות טיסה כזו ללא בעיה כפי שכבר הוכח בעבר,אם אכן ירצה.
וכמובן שאין לזה קשר לאיכות מגדל או לאם הוא בכלל קיים בשדה.

רמי תקשיב

דבר ראשון אני אוהב אותך.
דבר שאני לאחר שטסתי איתך הבנתי שבחיים לא אהיה ברמה שלך. אתה טייס אדיר לדעתי.
דבר שלישי אתה איש נחמד לאללה.
אני רק רוצה שתבין שאומנם בארץ אנחנו אוכלים קצת קש בת"כ אבל תדע לך שבכל דבר יש יתרונות וחסרונות.
יש לנו כמה יתרונות שלאז"מ אין. אני לא צריך לפרט.
באירופה אנחנו יכולים לטוס VFR כמו אז"מ. לאן שבא לנו באיזה גובה שבא לנו עם מנחתים כל 5 מייל. כך גם בארה"ב.
מה לעשות שבמדינתנו זה לא קיים.
אני נהנה מאוד מת"כ. אני לא יכול להיות טייס אז"מ. אני לא מספיק מוכשר. ואני לא ציני. אני גם פחדן גדול. טוב לי בגובה. וטוב לי שבקרות רואות אותי ושומרות עלי.
אבל זה אני. :)

רמי בר1

New member
וואללה,הסמקתי.מה שכתבתי הוא כדי להחזיר

לפרופורציות.
אולי יש לטייסי התעופה הכללית טראומה ממגדל שדה דב, ולכן המחמאות. אני לא מכיר את אורי אלוני, אבל כן זוכר את המחמאות שהוא מקבל בכל פעם שעולה ענין מגדל פיקוח.
אני חושב שהכלל צריך להיות אורי אלוני, ולא היוצא מהכלל.
איך עושים את זה? לא יודע.
אני לא משתמש בשרותי מגדל, ולכן לא מפריעה לי התנהלות מגדלים שהם לא אורי אלוני.
מה שלא ברור לי, לחיפה ומחניים יש אותו מנהל, ולמחניים יש את האורי אלוני שלו, אז למה שם ככה וכאן ככה?
אהה, וגם אני אוהב אותך, אבל שלא יעלו לך סרטים בראש.....

סרטים לא יעלו רמי

אני מעדיף נשים.
אם כי, גם אם הייתי מעדיף גברים, איתך זה לא היה עובד. בגילך זה כמו לשחק סנוקר עם חבל...;)

ZeevRozenek

New member
אלעד - תשמע

הבעל אומר לאשתו: מותק, נהיה לך תחת גדול כמו מכונת כביסה.
בערב בא לו עליה, והיא אומרת לו: את הסמרטוט הזה אתה רוצה להכניס למכונת הכביסה ? הגזמת . את זה תרחץ ביד !

למעלה