>>>>>>>מגדל חדש<<<<<<<
N N music New member 29/9/06 #3 משהו לא מסתדר לי בתמונה... הפרופוציות של המגדל וגם הצורה שהוא עומד נראות לא קשורות לתמונה כולה... יש מצב שמישהו הדביק אותו על התמונה.
משהו לא מסתדר לי בתמונה... הפרופוציות של המגדל וגם הצורה שהוא עומד נראות לא קשורות לתמונה כולה... יש מצב שמישהו הדביק אותו על התמונה.
N N music New member 29/9/06 #7 תיקון טעות... כנראה שהמגדל כן חלק מהתמונה, שמתי לב שיש לו צל בדגם כמו לשאר הבניינים
A asaf2000 New member 29/9/06 #4 סתם מגדל אם הכוונה למגדל מצד ימין, חוץ מהעובדה שהוא נראה גבוה מהרבה מכל שאר המגדלים שצפוים לקום שם, העיצוב שלו משעמם.
סתם מגדל אם הכוונה למגדל מצד ימין, חוץ מהעובדה שהוא נראה גבוה מהרבה מכל שאר המגדלים שצפוים לקום שם, העיצוב שלו משעמם.
G G riffin New member 29/9/06 #6 זה לא בטוח העיצוב שלו . יכול להיות שזה נועד להראות את הגודל של בניין שנימצא עדיין רק בשלבי תיכנון .
T The last emperor New member 29/9/06 #5 בולשיט קודם כל אני בספק לגבי האמינות והסבירות שזה יצא לפועל דבר שני נראה חתיכת חרטוט שלא פרופורציונלי לחלוטין(כמו שכבר אמרו) לשאר הפרוייקטים
בולשיט קודם כל אני בספק לגבי האמינות והסבירות שזה יצא לפועל דבר שני נראה חתיכת חרטוט שלא פרופורציונלי לחלוטין(כמו שכבר אמרו) לשאר הפרוייקטים
F felixr New member 2/10/06 #10 הדמייה נוספת של המקום מאמפוריס: http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=238193