מגדלי yoo

חן 1990

New member
מגדלי yoo

שלום
הייתי היום בפארק צמרת....פשוט וואו,איזה פאר!!!
עד שלא מגיעים למקום הזה לא יודעים מה זה באמת מגדל מפואר
מעניין אותי...כמה עולה דירה בתענוג הזה?וכמה עולה האחזקה החודשית של הביניין?
האם הפאר הזה מופיע בכל מגדלי היוקרה בתל אביב,או רק במגדלים האלו?

dw2322

New member
החל מ 7500 שקל לחודש

יש הרבה דירות להשכרה ב 2 המגדלים, והדירה הכי זולה שמצאתי לך היא דירת 2.5 חדרים, 80 מטר, קומה 15, ב 7500 שקל. לא נורא יקר יחסית לדירות משופצות קומפלט במיקומים נחשקים.
אם זה מתאים לך פנה למתווך ירון, בטלפון 054-7789998.
תוכל לשאול אותו את כל השאלות שמעניין אותך. זו העבודה שלו.
מעבר לשכ"ד אכן יש דמי ניהול (מה שנקרא ועד בית בד"כ), וזה כנראה לא זול, אבל זה כולל בריכה. לא נרשם במודעה כמה. אני משער שמעל אלפיים לחודש.

אלו מגדלים חדשים יחסית. מגדלים ישנים בד"כ פחות מפוארים.

טוריסט

New member
איפה ראית שהוא ביקש לדעת לגבי שכירות?

אולי אני לא שמתי לב. בכל אופן, 7500 שקל זה המון כסף לדירת 80 מטר ולא רבים יכולים להרשות לעצמם הוצאה כזאת כל חודש.אני באופן אישי לא הייתי גר במקום כזה גם אם היה לי, על אף שאני אוהב את קו הרקיע שזה יצר והמגדלים בהחלט יפים.

חן 1990

New member
זה לא עיניין

של להתעניין בהשכרה/קניית דירה שם,פשוט הפאר הזה של המגדלים זה משהו שעוד לא ראיתי בשום מקום בארץ
האם אלו המגדלים הכי יקרים בת"א?

dw2322

New member
לא

מגדלי אקירוב ממוקמים במיקום עדיף, ממערב לדרך חיפה, ולא בין 2 אוטוסטרדות, ולכן שמה יקר יותר. גם רוטשילד 1 יקר בהרבה.

בתוך שכונת צמרת כנראה ש yoo הם מהיותר יקרים. יש מגדלים "עממיים" יותר מהם.

עלה13

New member
השינוי העיקרי והרעיוני שבמתחם צמרת...

למתחמים אחרים מעבר להתייחס לעלות המגורים בהם הוא בעיקר בניסיון לצור שכונה עירונית, למשוך אנשים שיש להם אפשרות ושלא מתאים להם לחיות במתחמים סגורים, או בורגניים נטו, הם יותר לקהל בורגני בוהמיין, אדם שהוא גם עשיר וגם רוצה להרגיש בעיר, יש לי פוסט בבלוג שמתיחס לצמרת, לBOBO (בובו - בוהמיין, בורגני) ולתפועה בארץ ובעולם, בשטח צמרת מתנהגת אולי בקלילות ביחס לבורגנות, אך יש מאבק מאוד קשה בן החלק הבורגני של המתחם לחלק הבורגני בוהמיין

עלה13

New member
הבורגנים בדרך כלל גרים בשכונות...

יוקרה ולא מתערבבים, הבובו (בורגנים בוהמיינים) רוצים לגור בשכונות לצד העם, לאכול באותם מסעדות ולבקר באותם גלריות, לרכוש באותם שווקים ולשבת באותם בתי קפה, אבל לגור בבניינים נפרדים, בעולם גם בפרויקטים סגורים, בישראל היום זה ממש כך, פרויקטים כמתחם קרן הם קלאסיים כאלה פרויקט בין פלורנטין ונגה בתוך המושבה עם שערים אלקטרוניים מצולמים ושלטים של מתחם סגור לשלושת השכונות הם נהנים מכל מה שהשכונות מצויאות, אך אי אפשר להכנס, לעבור מהמושבה האמריקאית לנגה צריך הוא לעקוף את הפרויקט מדרך סלמה הוא מדרך יפו והכניסה לחניונים הפרטיים היא דרך נגה, לדעתי הפרויקט הזה עבר כל גבול אפשרי.
אני חושב שעיר צריכה להיות פתוחה לכולם ולא צריכה פלנגות של פרויקטים שסוגרים את עצמם ופוגעים בחופש התנועה של התושבים.

dw2322

New member
מסכים איתך שזה לא זול בכלל

אני מכיר דוגמה אחת כזו, של מישהו שמשכיר דירת 3 חדרים, ברמת אביב הישנה, שמושכרת ברמת מחירים זו, אולם במקרה שלו מדובר בדירה גדולה, 90-100 מטר (קרי מעין 4 חדרים הבנויה כ 3), מרוהטת קומפלט, עם מעלית וחניה.
קהל היעד של דירות כאלה אינם זוגות צעירים, שותפים או סטודנטים - כמקובל בד"כ, אלא אנשים מבוגרים יותר. במקרה שלו: איש סגל דיפלומטי, עם אשתו והילד.
אם תפתח לוח יד2 ותחפש דירות 3 חדרים בתקציב מכובד מאד של 7-8 אלף, ברחבי העיר, תגלה לא מעט דירות יפות מאד. בד"כ משופצות קומפלט אם לא חדשות. במחירים האלה אין חורבות.

שים לב שבמקרה של הדירה ב yoo לשוכר זה לא 7500 "בלבד", אלא יותר בכיוון 9500, בגלל דמי הניהול ("ועד הבית") הגבוהים. זה הופך את העניין לממש ממש יקר, ואפילו מעבר לדירות, המצויינות, שתראה בחיפוש הנ"ל בלוח.

עלה13

New member
זה לא נגמר בזה...

הוסף ארנונה שהיא מאוד יקרה, הוסף תשלום לחברת החזקה, הוסף תשלומים לא קבועים אבל יכולים להגיע להרבה מאוד, הוסף אחזקת בית ותכולתו, כדאי שתשאיר לפחות 12 אלף פנויים ועוד הון סגור בבנק.

עלה13

New member
אין לי מושג, אבל עדיין...

הארנונה גבוהה, התשלום לחברת האחזקה גבוהה, ותחזוק הבית מאוד גבוה, דירה בשכירות בצמרת דורשת שכר מינימלי של 15 ש"ח לחודש רק לתשלומים שוטפים כולל רכב והוצאות בית אם אתה אדם שלא צורך הרבה.

למעלה