מגדלי רותם שני

nesi happy

New member
מגדלי רותם שני

משיחה שלי עם מתווך הופתעתי לשמוע שקשה למכור שם דירות ושישנו היצע גדול, לטענתו מכיוון שזהו מגדל יחידי ברעננה. אני חשבתי שהמקום נראה מאוד ברמה וזה לא נראה לי הגיוני, האם מישהו יודע משהו נוסף?

ronitie

New member
ממש לא. נהפוך הוא!

המחירים גבוהים בטירוף כמו ברוב האזורים ברעננה.

m a l i b i

New member
עתה, משעברתי דירה לכפר סבא

יכולה לומר בוודאות (לאחר 30 שנה ברעננה), שאין כל הצדקה למחירים הגבוהים ברעננה. רוצה לומר שלכפר סבא (השכונות המזרחיות החדשות), אין מה להתבייש ליד רעננה. נהפוך-הוא. אז, חבריה, מי שקצה נפשו מרעננה והמחירים המופקעים שמבקשים שם עבור הדירות , בין אם בקניה ובין אם שכירות, שיעשה לעצמו טיול לשכונות המזרחיות בכפר סבא ויראה מהי איכות חיים. שכונות מטופחות, טובלות בירוק, אין צפיפות ושקטטטט....

m a l i b i

New member
ואפרופו, רותם שני...

חברים יקרים, ה"מגדלים היוקרתיים" הללו יושבים ממש על כביש גהה (כביש 4) הסואן. אנחנו גרנו לא רחוק משם, וגם אם היו לנו זגוגיות כפולות בכל החלונות, הרי שלא תמיד אתה רוצה לשבת עם חלונות סגורים. זה טוב בקיץ כשהמזגן עובד או בחורף כשקר והכל סגור, אך מה קורה בשאר החודשים? אתה פותח חלון ושומע את כל הרעש מהמכוניות והמשאיות הכבדות, שלא לדבר על האויר המפוייח שאנו נושמים, ועל מסלול האמבולנסים בדרכם לבית החולים "מאיר"...אז תחשבו גם על איכות החיים שלכם ...

ככה הפסדנו אותך לכ"ס? ../images/Emo10.gif

שיהיה, בכל אופן, בהצלחה באיזור המגורים החדש ושתמשיכי לגלוש כאן בפורום
(פעם רעננית - תמיד רעננית
).

אני הלכתי לראות שם דירה בשכירות, המחירים

נושקים לשמיים, כמו ברבה מקומות ברעננה. האיזור ניראה הייטקי, קר, מנוכר, ה-תוך של הדירה היה נחמד, אבל לא יותר מזה, וחטפתי סחרחורת מהגובה (קומה 7)
אבל זו ההתרשמות שלי בלבד ואני בטוחה שיש אנשים שיראו זאת אחרת. בכל מקרה- בהצלחה בעיר החדשה שלך. אני מקווה שאפ'ם לא אצטרך לעזוב את רענננננה
/

Jab2

New member
הסחרחורת כי החלונות מגיעים עד לריצפה

וזה נראה כאילו את עוד רגע נופלת...
אבל זה עיצוב הייטקי - המילה האחרונה וכו'.

מוזר כשאני ראיתי מחירים, יחסית לא היה יקר

העיצוב באמת הייטקי קר ומנוכר אבל גם יש בו משהו יפה....

m a l i b i

New member
אכן, עדיין מחוברת בחבל הטבור...../images/Emo6.gif

הספר, הקוסמטיקאית, רופא המשפחה, בנק, וכמובן קניון רננים. אי אפשר להשתחרר כל כך מהר... לאט, לאט, עם הזמן...

למעלה