אני דווקא אוהב את המראה הכללי שלהם. שורת המלונות מאד יפה ונעימה לעין למביט מן הטיילת, למראות שבאמת מראה המלונות עצמם אינו מרהיב בפני עצמו. הם בעיקר צפויים, אבל ממש לא מכוערים. חלקם אפילו מעניינים, כמלון רנסאנס לדוגמה.
לדוגמא המלון ההוא ( שלו זוכר את שמו) שהחלונות שלו הם בצורת קשת. זה מוזר מדי בשבילי. או מלון דן, שאין לי בעיה איתו, חוץ מהקטע החום העליון, שמכער את הבניין. הילטון, שהוא סתם מבנה די נמוך שמזכיר לי את עיריית ת"א. זה בערך העניין.
שלוווווום לכולם חזרתי!! ויש לי התרשמויות חדשות בעיקר בנוגע לחו"ל אבל גם לגבי הארץ (אני לא נמצא הרבה במרכז) - עם כל הכבוד לסיטי טאואר ולפרזידנט היפים, מגדלי עזריאלי (במיוחד בלילה) נראים הכי מרשימים לדעתי... והסתכלתי גם על מגדל שער העיר שוב ולדעתי הוא לא אחד המגדלים היפים ביותר בארץ, מה שמוכיח לנו שוב שהגובה לא קובע... אגב - איזה עיצוב נחמד חדש יש לפורום! אני אפתח כמה תמונות שצילמתי בחו"ל של כל מיני בניינים מעניינים ואתן למישהו לסרוק לי... אז מה נשמע פה חוצמזה? התחברתי פעם אחת מקנדה ונכנסתי לפורום הזה וראיתי את הויכוח לפני חודש בין דניאל וליאור.. בכל אופן מה שלי יש להגיד על זה - שעברתי בכל רחבי קנדה עשרות מפגשי פסי רכבת עם כביש ובאף אחד לא היה מחסום!!! היה רק אור שמהבהב כשמתקרבת רכבת ופשוט צריך להסתכל לשני הכיוונים כשעוצרים... חומר למחשבה...