מגברי כוח

Cheetah

New member
מגברי כוח

במציאות אנחנו משתמשים בחפצים ומכשירים שונים להגברת עוצמה של משהו. לדוגמא חרוט קטום וחלול יכול לשמש להגברת קול, מקל יכול לשמש כמנוף אם הוא ממוקם בצורה מתאימה, כמו כן גלגלות וגלגלי שיניים משמשים להגברת כוח מכני. בחלום ישנו מכשיר אחד שאנחנו יכולים להשתמש בו כמגבר כוח - הדמיון שלנו. כאשר אנחנו רוצים לעשות משהו בחלום אבל לא מצליחים לעשות אותו בצורה ישירה אנחנו יכולים לפנות אל הדמיון שלנו, לדמיין חפץ/מצב שיעזור לנו לעשות את מה שאנחנו מנסים. בעצם על ידי כך אנחנו גורמים לתת-מודע שלנו לבוא לעזרתנו, כך שהוא זה שיגרום למה שאנחנו רוצים להתרחש ולא אנחנו ישירות. לדוגמא, נגיד אני יודע שאני נמצא בחלום, אני רוצה לעבור דרך קיר, ואני לא מצליח לעשות זאת ישירות, אז במקום בצורה ישירה אני יחשוב על צורה עקיפה לעשות את זה. אני ייקח פטיש ביד וישבור את הקיר, אני ידמיין שהיד שלי "דוחה" קירות וברגע שאני ייגע בקיר הוא ייעלם, אני יקרא לחבר שלי ויבקש ממנו להעלים בשבילי את הקיר... בעצם אין גבול לאפשרויות כאן, כל מה שצריך זה להיות קצת יצירתיים. אם אתם מתכננים בחלום הצלול הבא שלכם לעשות משהו שלא עשיתם אף פעם, מומלץ שתתכננו עוד קודם, מספר מגברי כוח כתוכנית גיבוי. אחרי שכבר תצליחו לעשות את הפעולה פעם, פעמיים בחלום תוך שימוש במגברי כוח, סביר שכבר לא תצטרכו אותם ותוכלו לבצע את הפעולה ישירות. ועוד דוגמא, אם אתם רוצים לעוף בחלום שלכם אבל לא מצליחים, אתם יכולים לחפש ציפור ולחקות אותה, אתם יכולים לדמיין מקפצה ענקית שתתן לכם דחיפה ראשונית, אתם יכולים לדמיין זוג מנועי סילון על הרגליים או על הגב שלכם... וכן הלאה. מצטער על השימוש בדוגמא שלך כאן אלון, פשוט זה מתאים, אם זה מפריע לך אני יחליף את זה במשהו אחר, בכל מקרה זה הדבר הראשון שכתבתי לאתר שלי(תחת שליטה בחלומות), חוץ מזה הוא עדיין די ריק.

Dazed&Confused

New member
מסכים

מנסיון, צודק זאת הדרך הנכונה לפעול. אולי תוסיף משהו על ההתכוונות, אני חושב שאתה יודע למה אני מתכוון. חוץ מזה, אהבתי את העיצוב של אתר, אבל תסים לב יש שם איזהו בעיה עם הסרגל העליון שהוא נעלם לפעמים, אולי בגלל הפירסומת של יאהו.

Cheetah

New member
כן

טוב אני צריך להוסיף עוד הרבה הרבה דברים לתוכן, הדברים שכרגע נמצאים באתר הם רק מסמנים בערך איפה יהיה תוכן ואיזה סוג של תוכן. אבל גם אני לא ממש מרוצה עם המעט שכתוב שם. והבאגים הקטנים האלה הם באמת בגלל הפרסומות המטומטמת של יאהו, אין לי מה לעשות בקשר לזה חוץ מלחפש שרת חדש, אם מישהו מכיר שרת שהוא יכול להמליץ עליו, אז זה יעזור.

חלמן

New member
ציטה!!!

אתה לא צריך לעבור שרת בגלל זה! יש קודים... רגע אני יביא: שים את זה בתוך ה <body> <script> <!-- from http://www.webreference.com/dhtml/diner/contextmenu/5.html --> document.oncontextmenu = function(){return false} if(document.layers) { window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); window.onmousedown = function(e){ if(e.target==document)return false; } } else { document.onmousedown = function(){return false} } </script> </body>

Cheetah

New member
הסקריפט שלך לא עזר לזה

אולי אני לא משתמש בו נכון בכל מקרה תודה על הכוונה.

חלמן

New member
אתה יודע למה זה לא

פעל? בגלל שהפורום הזה מזדיין והוא לא תומך בשפות תיכנות.. כנס ל- www.games4all.up.co.il השרת שלי על geocities ושמתי את הקוד והוא פועל מצוין!

Cheetah

New member
טוב הסתכלתי באתר שלך

לדעתי החלק שמבטל את הפרסומת זה בכלל <noscript> <!-- <!--geoguide--> --> </noscript> <noscript> <noscript> <noscript> <script> </ ובאמת כששמתי את זה ובלי הסקריט שנתת מקודם, זה עבד ואין פרסומת(בעמוד הראשי כרגע). אבל יש לי בעיה אחרת עם התפריט למעלה, אם למישהו יש עכבר עם כפטור אמצעי, הוא יכול לרדת שורה בתוך התפריט, ואז התפריט למעלה יהיה שחור. אבל בכלל לא אמור ליהיות שם שורה נוספפת מתחת לתפריט, וכשאני מריץ את זה מהמחשב שלי אין שורה, אבל אצל גיאוסיטיז משום מה תמיד יש שורות נוספות בסוף.

למעלה