מגבלה חמורה ב VISTA

Asus Guy

New member
מגבלה חמורה ב VISTA

סתם במקרה גיליתי מגבלה ש"לא עוברת" מבחינתי. עשיתי טיפה שיפוץ למחשב והחלפתי לוח אם, CPU וזכרונות. ה GOHST של הקונפיגורציה הקודמת עם XP לא הסכים בשום פנים ואופן לשינוי, והיה עלי להתקין מערכת הפעלה מחדש. ללא היסוס התקנתי VISTA, ואז גיליתי לצערי, ש "עקב בעיות ארכיטקטורה", לא ניתן יותר לבצע מתיחה רוחבית או אורכית ( מה שנקרא באנגלית Horizontal/Vertical Spanning ) ואפשרות זו לא נתמכת יותר בשום VISTA דרייבר של NVIDIA . מבחינתי, זה היה אחד הייתרונות המוחצים של NVIDIA על פני ATI, ומי שמכיר את צילומי המסך שמדי פעם הפצתי, מקבלים מסך אחד רחב המורכב בעצם מחיבור חלק של שני מסכים, כלומר בקונפיגורציה רואים אותם כאחד מתוח, ולא כשניים נפרדים (כפי שרואים בתמונה המצורפת. אין סיכוי שאחליף את כרטיסי ה NVIDIA באחרים, ולכן, מבחינתי, על המחשב של הסימולטור, אני אומר ל VISTA : Hasta La Vista Baby

ok, ו...

מה הפואנטה שלך? אולי תוכל להסביר מה היתרון של NVIDIA על XP מאשר על ויסטה. עם דוגמאות, כי אני לא הבנתי כלום.

YCBr

New member
אין לי שום פואנטה. רציתי לשתף אתכם במשהוא

שגיליתי, ואם לא הבנת, כנראה שאתה לא משתמש ב FEATURE הזה - של מתיחת שני מסכים להופיע כמסך אחד ברוחב כפול. ב XP ניתן לעשות זאת (כפי התמונה שבהודעה הקודמת) וב VISTA אין יותר תמיכה ביכולת זו.

Asus Guy

New member
לגבי ה VISTA - כל שכתבתי שריר וקיים

אבל אני פשוט בוש ונכלם שהשתמשתי אוטומטית במחשב של מישהוא אחר, מבלי לשים לב שהוא מחובר עם יוזר אחר, לפורום אחר, פשוט טעות
נחזור לענינינו, אני לא נגד MS, אני כועס על NVIDIA שבשרירות הורידה FEATURE מרכזי (בעיני), ואין ספק שלקוחות יצביעו ברגליים (ATI)...

תסביר בבקשה על האפשרות הזאת

כי אני מעוניין לחבר את המחשב לפלזמה 42 אינץ' ולטוס "דרכה". האם האופציה שאני מפסיד (יש לי ויסטה), היא חיונית או שאני אהנה גם כך?

davidfainshtein

Member
מנהל
נו מה?

זה הדבר היחיד שמפריע לך? אשריך... אני עם הויסטה כבר כמה זמן? לא זוכר אפילו... ואני אפילו לא שוקל בינתיים מעבר סופי בגלל אלף ואחד סיבות. מה היה לנו? מערכת יציבה, אמינה וטובה: XP ומה קיבלנו: מערכת מקושקשת, לא יציבה, מסורסת מבחינת פיצ'רים ומשופעת בהודעות אזהרה למיניהן. מי היה מאמין, למשל, שלהעתיק קיצור דרך בתפריט התחל נחשב לפעולה העלולה לסכן את בטחונו של המחשב עד כדי כך שצריך לפחות שלוש הודעות אזהרה שונות לפני ביצוע פעולה כה טריוויאלית?!

Asus Guy

New member
נו, אני מקווה שאתה יודע מה עושים עם כל הודעות

האזהרה. אחת הפעולות הראשונות שעשיתי אחרי התקנת ויסטה הוא פשוט לבטל הודעות אלו, כי זה ממש מכה. אבל לי באופן עקרוני הפריע יותר מה שכתבתי בתחילת השרשור, כי אני בעסקי IT, ותאמין לי, אפשרות קיימת ( FEATURE ) לא מבטלים כשעוברים לגירסה חדשה. זה לא מקובל ולא אתי. אגב, הבעיה היא של NVIDIA ולא של MS או VISTA.

davidfainshtein

Member
מנהל
../images/Emo45.gif מסכים

גם אני בסופו של דבר ביטלתי את ה-UAC. אבל זה לא הכל... מבחינתי - הנזק מהמערכת החדשה עולה על התועלת וזה משהו שלא מקובל עליי. ואת זה אני אומר לך כחובב מיקרוסופוט לא קטן.

למעלה