מגבית טובישבט

מגבית טובישבט

אדמו"ר שליט"א יאכל בקבר הגוילם הקדוש תאנה מהעץ הקדוש שזרעיו הובאו מגן עדן וילמד פרק בספר חלומות קודש לזכות כל שם שיגיע אלינו עד טובישבט בצצירוף תרומת קודש משלש ספירות ומעלה

הודעה נחוצה

בטיש האחרון הביע כ"ק אדמור שליט"א את הסתייגותו מכל מוסדות הצדקה על העוול הגדול והאפלייה הנוראה שנוהגת בהם שהם עושים את כל הישועות והסגולות הנוראות והתיקונים והתפילות רק לעשירים שתורמים ולא עושים שום ישועות לעניים הנצרכים שמותיהם של העניים חסויים לגמרי ואף אחד מהגדוילים והגדולות לא מתפלל עליהם וכך העשירים הולכים ומתעשרים והעניים הולכים ומתרוששים "מה איכפת להם שלא יהיו עניים בכלל ישראל" שאל כ"ק אדמור בסערת ליבו הקדוש וכי לפרנסתם הם דואגים חלילה והם יראים שמא לא יהיו עניים ותיבטל מלאכתם הקדושה וכו וכו וכו

מתבי6

New member
בודאי כבודו שמע על אותו יהודי

ששומר על שכנו העני עד פורים כדי שיוכל לקיים מתנות לאביונים בהידור רב. אבל אני הייתי מציע להם להפסיק לשמר את העניים וככה הם יהיה בתהליך הכחדה וזה יהפוך למצוה נדירה שכידוע גם התעריף שלה קופץ למעלה.

חלילה

כ"ק אדמור איננו חושד את הרבנים וגבאי הצדקה הם ודאי נותנים כסף רב לעניים אבל מה שווה כסף הרי העניים צריכים ישועות.................. קרא בכל פירסומי ועדות הצדקה ותראה שכסף לא שווה כלום העיקר זה ישועות................ ולמה לא עושים בשבילהעניים והמסכנים את כל הסגולות והתיקונים וכו' כדי שיצאו מעניותם לגמר גיוואלד............. כ"ק אדמור התעלף מכאב הלב ופרחה נשמתו וכשישוב אולי יענה תשובה

mister xy

New member
העניים לא צריכים ישועות

הם במדרגה גבוהה כ"כ מעל הישועות. הרי אמרו חז"ל (רות רבה פר' ה' ט') תני בשם ר' יהושע יותר ממה שבעל הבית עושה עם העני העני עושה עם בעל הבית.

אוי באמת נזכרתי

היה לי חבר טוב שנעבך ירד מדעתו והתגרש יום אחד פגשתי אותו ברחוב מוזנח ומורעב והוא אומר לי אני מאושר התחלתי לחיות מבחינת יוד קי וכל העולם חיים מבחינת ואו קי נתתי לו שקל ו......או קי מסתמא אדמור בעל כרחו מבין במה מדובר

גבעון 1

New member
היי חעלם גם לא אשכנזים מוזמנים?

אני רוצה לבוא גם...

חדש חדש

כק אדמור שליטא נעתר לבקשת העסקנים החשובים והבטיח להזכיר לברכה את כל התורמים כשהתאנים יהיו בתוך פיו הקדוש בעיצומו של טיש טובישבט תארו לכם איזה צינורות שפע זה יפתח לכם

מתבי6

New member
הרב של התולעים הרב ויא

כבר אישר השתתפותו? אם לא, התמונות לא ייצאו טוב והצינורות יהיו חסומים בתולעים

mister xy

New member
גבעון, אתה ממש מוכשר

בכל מקום אתה מצליח לדחוף את הנושא של ספרדים-אשכנזים. יש לי רעיון בשבילך, שים את זה בחתימה שלך כדי שלא תטרח כל פעם מחדש לכתוב את זה.

moshe010

New member
זכותו

הוא מרגיש מקופח (ובצדק) מהאליטות אשכנזיות החרדיות ומקווה למצוא פה הזדהות נגד הגזענות זה מה שהכי מפריע לו וזכותו לנסות לכתוב את זה, וזכותך להתעלם מזה אם זה משעמם אותך

למעלה