מגבים

הילית111

New member
מגבים

הי לכולם ובוקר טוב ראיתי באחד הנספחים של לאישה באחד העלונים פרסום על מגב הפלא מין מגב שלא צריך סמרטוט עולה 39 שח מישהי מכירה? יכולה להמליץ? הרעיון שלא צריך סמרטוט די קוסם לי בנוסף ראיתי ברעננה בחנות של מור מגב ב 20 שח שיש לו מין קליפס כזה שמחזיק את הסמרטוט גם איזו המצאה מישהו מכיר? ממליץ? חג שמח לכולם

lola1lola

New member
אין גבול להמצאות!

לנו בבית יש שני הסוגים. מגב עם הקליפס הוא נוח מאוד ומחזיק הרבה זמן. אלה שלא צריכים סמרטוט עולים יקר ולא שווים שום דבר: גם מתקלקלים מהר וגם לא מנקים.

maybesure

New member
../images/Emo91.gif

ראשית המגב עם הקליפס - למי ששוטפים עם סמרטוטי רצפה - נוח אבל אפשר מגב רגיל, גוזרים חור במרכז הסמרטוט, מלבישים על המגב והוא לא נופל. זה כל הסיפור. שנית - מגב הפלא - אני משתמשת רק בו כבר המון שנים. הוא בעצם חומר ספוגי כמו "סול", עם מעגילות סחיטה בצדדים. בגלל בעיות גב עברתי להשתמש בו, הסחיטה פשוטה בעזרת מנוף ידני, אין צורך להשקיע כוח כמו בסחיטת סמרטוט וגם לא להתכופף. אבל...הוא בעצם רק "עזרה ראשונה" כי הוא טוב למחיקת כתמים מהרצפה, טוב לניגוב מהיר לפני שבאים אורחים
, הסחיטה שלו מעולה והרצפה מתייבשת תוך 2 דקות. מאחר ויש לנו עוזרת שעובדת בשיטתהדלי/סמרוטו/מגב רגיל (עם הקליפס..שיהיה להנוח), אני בין לבין עוברת רק עם הרב מגב כשצריך. אחד החסרונות שלו שהוא צר ועל משטח גדול יש הרבה לעבוד אבל אני התרגלתי. היתרון הגדול: הוא אוסף הכל לתוך הדלי - שיער, אבק, פירורים - הכל נדבק לספוג הזה ונשטף ונסחט לדלי. כדאי לרכוש לו דלי אובלי, יש להשיג באייס נדמה לי ב 45 ש"ח, יותר נוח לסחוט לתוכו.

maybesure

New member
ובגלל זה כתבתי

בהסתייגות שלא לכל אחד מתאים. גילוי נאות במקום לכתוב שאני משתמשת רק בזה וזהו. למי שאוהבת לשפוך דליי מים על הרצפה, מגב הפלא לא יועיל. לניגוב רגיל הוא מספיק ונוח לשימוש.

למעלה