מגבות

מגבות

האם יש לכל בן בית שימוש קבוע במגבת מסוימת? רק לדריה יש מגבות משלה, אני ובעלי חולקים את שלנו.

אם לכל אחד מגבת משלו, מאוחסנת לאחר כביסה בארון שלו או במרוכז? המגבות שלנו מאוכסנות בארון הבגדים של בעלי (בשלי אין מקום לשטויות
)- המגבות של דריה בשידת ההחתלה שלה.

מגבת לגוף ובנפרד מגבת לשיער? יש גדולות לגוף וקטנות לשיער אבל אני משתמשת בקטנות לעיתים רחוקות...

גוונים מסוימים לבנות וגוונים מסוימים לבנים? לא, יש מכל צבעי הקשת

hila218

New member
מגבות- עונה

1. אין לנו מגבות לכל בן בית בנפרד כולן מקופלות בארון האמבטיה לפי גדלים.
2. לכל אחד מתלה והמגבת האישית לו תלויה על התלה הקבוע של כל בן בית (אנחנו 4) מחליפה אותן פעמיים בשבוע.
רק לי יש מגבת בניפרד מהגוף לשיער כי כל השאר בנים :) ואין להם צורך.
3. כמובן שיש גם מגבת ידיים לכולם ומגבת פנים בכל אמבטיה שמוחלפת לעיתים קרובות.
4. כל הגוונים כולן חלקות לא אוהבת דוגמה במגבת...

תודה לכולן על ההתייחסות

עכשיו תורי

אצלנו לכל אחת מגבות משלה ובאמבטיה מתלה לכל אחת בנפרד.
כרגע בגלל צמצום ארונות (עקב מעבר לבית קטן יותר), המגבות מאוחסנות בארון של כל אחת בנפרד.
אצלנו -
מגבת נפרדות לגוף ולשיער.
מגבת ידיים משותפת.
כביסות תכופות של מגבות.
הבת שלי מעדיפה מגבות בגווני ורוד, אבל יש מגוון צבעים כמובן.

שבת קרה, נעימה ושקטה

גם אני עונה - מגבות

אצלי המגבות משותפות, לגברים שלי זה לא משנה, העיקר שיש מגבות נקיות.

לאחר שמשתמשים בה, תולים באמבטיה, בעלי תמיד תולה אחריהם לייבוש בחוץ

לי יש את המגבת שלי, הם יודעים שהיא שלי, לא משתמשים בה, יש לי בנפרד מגבת קטנה יותר לשיער

המגבות שלי מאוחסנות על מדף באמבטיה והקטנות מגולגלות בסלסלה באמבטיה.

פחות אוהבת את ההצבע הלבן, יותר מתחברת לצבעוניים

alra

New member
תשובה

כולם משתמשים באותם מגבות, חוץ מתינוקות מתחת לגיל שנה. אני מעדיפה צבעים בהירים, ללא קשקושים. גודל אחיד. גדול לא ענק.רק לי, בגלל השער הארוך יש מגבת מיוחדת עם גומיה שהיא לשער.אני מכבסת את המגבות ב-60 מעלות, לא מוסיפה מרכך. בייבשת תמיד במייבש כביסה, בגלל הרכות.

alra

New member
תודה

אני לא חדשה, פשוט אין הרבה זמן פנוי....עבודה, בית ו-4 ילדים שיהיו בריאים. תאומים בני 9 + פעוט בן שנה ו-4 חודשים ותינוקת עדיין לא בת חצי שנה. אני מאוד אוהבת את הפורום

iJיה

New member
עונה

חבר שלי משתמש במגבות ואני בחלוקים אז יוצא שיש הפרדה

כל המגבות והחלוקים נמצאים במדף בארון שלנו

לי יש גם מגבות לשיער

יש מכל הצבעים, לא קניתי אף פעם מגבת אני לא יודעת מאיפה יש לנו אותן

עונה לסקר מגבות

בעיקרון כל המגבות שלי ושל בעלי לבנות (וגם המצעים לבנים- אני מאוד אוהבת צבעים שקטים בחדר).
המגבות שלנו משותפות לי ולבעלי כמובן שכל אחד משתמש במגבת שלו ותולה במתלה שלו מאחורי הדלת.
יש מגבת פנים משותפת, גם לבנה.
מחליפה מגבות גוף פעם בשבוע ומגבת פנים פעמיים בשבוע.
לילדה יש מגבת רק שלה, יש לה 2 אחד לבן ואחד ורוד.
יש לי מגבת לשיער מיוחדת עם גומיה בסופה בכדי שאקשור אותה. גם היא בצבע לבן כמובן

אין מגבת לרגליים כי יש שטיחון שסופג הכל.

yaya87

New member
המגבות שלנו

אנחנו רק זוג. גרים בדירה של 2 חדרים ככה שהמגבות מאוחסנות בארון הבגדים בחדר השינה.
רוב רובן לבנות.לכל אחד יש את המגבת שלו (מופרד אך ורק בזמן השימוש ע"י תלייה על המקום הקבוע במתלה במקלחת).מה שלא לבן מיועד לבריכה/ים.
יש מגבות ידיים שלרוב רק האורחים משתמשים בהן כי אנחנו משתמשים במגבות גוף לניגוב הפנים.ובמקרה וחפפתי לפני השינה אז משתמשת באחת מהן על הכרית לספיגה של המים (אני לא אוהבת לייבש עם פן אבל גם לוקח לו הרבה זמן להתייבש,בכל זאת מאוד ארוך)

אצל ההורים שלי היו מגבות לי ולאחי (לרוב קבועות שלי וקבועות שלו) ומגבות להורים,מופרד ע"י מדף בארון במקלחת.

כשנעבור לבית אחר נראה מה נעשה ואיך...תלוי מה יהיה הגודל של המקלחת והארונות בחדרי השינה....

למעלה