מבשלים בשר לחג ב
אנשים

מבשלים בשר לחג ב../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לתכנן את המנה העיקרית לארוחת הסדר?
השף אייל כץ ממסעדת כצל'ה יתארח בפורום מתכונים בין השעות 18:00-19:30 וייתן טיפים ומתכונים לארוחת החג ולאירוח במהלך חול המועד פסח. אתם מוזמנים לשרשר שאלות אליו כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=128240175
ומה נאכל לקינוח? בואו לפורום קינוחים ומנות אחרונות לשאול שאלות בנושא קינוחים לחג הפסח. הקונדיטור מיקי שמו יעמוד לשירותכם ביום רביעי הקרוב בין השעות 13:00-14:00 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=128246042
רוצים לתרום למודעות לשמירה על הסביבה ואולי לזכות במצלמה דיגיטלית? העלו את התמונות שלכם בנושא זיהום אויר לפורום איכות הסביבה, ואולי תזכו במצלמה דיגיטלית מתנת פוג'י והתמונה שלכם תוצג באירועי GreenCT - העיר הירוקה בחול המועד פסח! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=174&MessageId=128309048
איך הרפואה המשלימה שינתה את חייכם? אתם מוזמנים להעלות את סיפורכם האישי לפורום רפואה משלימה ואולי תזכו בסדנת מבוא לאבחון סיני בכלבים במרכז אנימה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=24&MessageId=128315201
רוצים דיסק של עיברי לידר? פורום ספרות וכתיבה גאה מזמין אתכם לשתף את הגולשים במכתב אהבה שכתבתם לאהובים עליכם ואולי תזכו בדיסק של עיברי לידר! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=621&MessageId=128299752

steelwater

New member
תמונות מהפרק הבא../images/Emo58.gif

אבל למה כתוב שג'ידי רוצה להגרו קרוב לקים? למה? טוב אני די בטוחה שזה רק בקטע שהוא סאם וקים יהיו קרובים יותר ויהיה להם יותר קל, וג'ידי ישאר אם אליוט. אבל זה עדיין מעצבן. http://www.scrubs-hq.com/indexold.php?subaction=showcomments&id=1238484097&archive=&start_from=&ucat אני רוצה להגיד, שהתמונה הזאת נראה לי ביחוד עושה שמות על הפרק הבא...

Angelus

New member
../images/Emo58.gif לסוף הסדרה ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

שימו לב.. אני הולך לרשום פה על שתי תמונות שראיתי שכנראה יהיו בסוף העונה הנוכחית אז סגרו את ההודעה אם אתם לא רוצים להסתפיילר.
האמת מה שאת אומרת יעל די הגיוני .. כיון שאני ראיתי שתי תמונות.. אחת עם שלט של goodbye jd ואחת שבה מראים את אליוט וג'יי.די בחתונה שלהם (אני משער)

creepy creep

New member
ארור הפייסבוק../images/Emo10.gif

לא מספיק שנכנעתי ופתחתי את ההודעה שלך וראיתי את אתמונה החשודה, הם שולחים את זה: Scrubs fans, did you hear that JD and Turk will finally hook up?8:51pm חשוד ביותר

Angelus

New member
../images/Emo207.gif יוה, מה חשבתעל איידול? ../images/Emo58.gif 825

לקח זמן עד שהפרק יצא.. ועוד רק באחת בערך הוא יצא ב720p ולאחר מכן יצאה הגירסא הנורמלית. אנופ - הביתה. מגן - להישאר, ועד הסוף. רק בגלל שהמפיקים רוצים שהיא תלך והשופטים באמת לא מצאו שום דבר חיובי לומר על כל ההופעה. גוקי - היה טוב, זרם.. דני - טוב, בלי להשמע כמו סיימון, אבל הוא באמת המתחרה הכי טוב שם. קריס - לראשונה השבוע חיבבתי אותו ואת ההופעה מאט - רק אני חשבתי שזה לא היה כזה גרוע? למה כל כך שונאים אותו? וסימון שוב היה מאד לא מנומס כלפיו. בהחלט מגיע לו להגיע רחוק.. אליסון - לא אהבתי בכלל. wanna be - אבל אמא שלה חמודה. בכל פעם שהיא מסיימת לשיר רואים שהיא נרגשת. סקוט - בורינג. משאירים אותו בגלל העובדה שהוא עם מוגבלות. ליל - מה לעזאזל? היא טובה, למה היא ניסתה להיות סלין דיון? זהו. שמעתי שדיויד קוק מופיע מחר

limors2

Well-known member
ומה יש לך נגד אדם?../images/Emo3.gif

למה להתעלם ממנו?
הוא הפייבוריט שלי העונה, כבר מהאודישן הראשון שלו
אבל אם מאיזושהי סיבה הוא לא יקח, שזו תהיה אליסון. למרות ההופעה הלא משהו השבוע.

Angelus

New member
טעות שלי

כשכתבתי על דני, התכוונתי לכתוב על אדם. הוא היה מצוין, כפי שציינתי. אליסון היתה על הפנים, אבל היא טובה.. אז מגיע לה להישאר.

jess r

New member
מייגן../images/Emo99.gif

ראיתי רק מה שהיה ביוטיוב, כי לא מצאתי להורדה. את אנופ לא מצאתי. מייגן היתה ממש טובה! בסדר, היו כמה זיופים קטנים, אבל בסך הכל היא בחרה שיר שמתאים לה וממש ניכר עליה שהיא אוהבת אותו ונהנת. לא ראיתי מה אמרו השופטים אבל הבנתי שסיימון התעצבן על זה שהיא ענתה לו שהיא נהנתה וזה הכי חשוב. ג'יזס, איזה כבד הוא. המפיקים באמת רוצים שהיא תעוף (שרה שניה, תגובות רעות). אגב קראתי שאח שלה צעק לקארה "תקליט שבור!" כשהיא דיברה וקארה ניגשה אליו זועמת בסוף התוכנית והוא אמר לה שהיא סתם חוזרת על עצמה והיא התעצבנה והלכה. איזה משפחה אדירה
בקיצור אני כמובן מסכימה איתך, מקווה שהצופים לא יותר מידי מושפעים מהשופטים. ב"דני" אני מניחה שהתכוונת לאדם... ממש לא אהבתי. הוא פשוט צווח והשיר היה כאילו... מה? למה? מאיפה? ולא יודעת, זאת תחרות שירה והוא נראה כמו בהופעת דראג קווינס (סליחה על חוסר המקוריות). יש לו ווקאלס הכי טובים שם, אני מבינה למה אוהבים אותו, אני פשוט לא מתחברת. לא השבוע. ליל - אההההה למה??? והתיסרוקת!!! והשימלה!!! נמאס לי ממתחרים שבוחרים שירים קיטשיים רק כי הם חושבים שהקהל אוהב את זה. כנ"ל לגבי דני - בחירת שירים מזעזעת ולא מקורית. השבוע אני מסכימה עם סיימון - זו באמת היתה ההופעה הכי פחות גרועה שלו
אליסון - הפסקתי באמצע כי זה היה זיוף (ואכן נשמ כמו חיקוי רע) והתיסרוקת... בררר... מאט - אה... זה כזה... לא היה טוב במיוחד. בטח גרסת הסטודיו תהיה מוצלחת יותר אבל אני חוששת שחוסר הכריזמה שלו יעלה לו ביוקר. סקוט - הפתעה מס' 1 של השבוע. זה היה הכי טוב שלו. זה אשכרה נשמע בסדר. כאילו, הקול שלו היה כמעט טוב. ושיר חמוד. ועיבוד יפה. כריס - הפתעה מס' 2 - ההופעה הכי טובה באותו ערב. פשוט מדהים. אהבתי הכל. את העיבוד, את השירה (יש לו קול ממש יפה!), לא היו זיופים, הוא באמת הראה ביטחון ובקיצור היה פשוט נהדר. בוטום 3 שלי: אנופ (אפילו שלא ראיתי. אני משוכנעת שאני אשנא. כאילו, זה שיר מחורבן ואנופ גרוע), ליל ואדם (כן, אדם). בוטום 3 שבטח יהיה: מייגן, אנופ ו... מאט\ סקוט\ ליל. סקוט די הציל את עצמו עם בחירת השיר וההופעה הדי בסדר הזאת, מאט הגדיל לעצמו את הבור ואני מקווה שהמעריצים של ליל ירדו מהעץ. דיוויד
אולי סוף סוף תהיה תוכנית תוצאות מעניינת.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif מתקן את עצמי

באמת התכוונתי לרשום על דני ואז משום מה חשבתי על אדם.. טוב, העיקר שהבנת אותי.
בנוגע להערה שאחיה צעק לעברה, קראתי על זה ב- www.votefortheworst.com (שזה אתר קורע בפני עצמו.. ומצחיק אותי כמה יכולים להיות משועממים האמריקאים בשביל אשכרה לתחזק אתר כזה). הוא יצא תותח שהוא ענה לבחורה המרגיזה הזאת שהגיעה לשם משום מקום. מאז הפרק שהביקיני גירל (ואני עדין חושב שהיא שרה מצוין, בניגוד לכל הבנות ביקום..) הגיעה והיא ניסתה "ללמד" אותה איך לשיר, לא סבלתי אותה. חוזרת על עצמה יותר מדי.. זה יותר גרוע מהמשפט הקבוע של רנדי שהזמר יכול לשיר את ה phone book וזה יהיה טוב. (הוא היה אומר את זה לארצ'י כל הזמן) ליל איכזבה אותי, כי בדר"כ אני די מחבב אותה.. אפילו לא זיהיתי אותה בתסרוקת הזאת.. באמת שלקחו לי כמה שניות להתעשת ולהבין מי עומדת מולי. אנופ בבוטום 3? הבחור יכול לזייף ומשום מה האמריקאים עדין אוהבים אותו (העדפה מתקנת of some kind) מגן תגיע לשם (ולצערי גם תעזוב.. למרות שאני ממש מקווה שלא.) מאט ו... אולי אליסון. אבל האמת אחרי ההופעה שלה בשבוע שעבר, קשה לשים אותה במיקום הזה. אגב, כמה מרגיז החוק החדש הזה? כלומר, אני בעד שהם יוכלו להציל מתחרה כלשהו, אבל ה sing for you life הזה די משפיל ותמיד זה נראה כאילו הם (השופטים) מזלזלים במתחרים (טוב, אני מקבל את זה רק מסיימון המרגיז) והרי זה היה ידוע שלא יצילו את מייקל סרבר אפילו אם הוא היה גורם למלכת אנגליה להגיע לאורגזמה עם השיר שלו (סורי על הביטוי המעפן.. אני לוקח בחשבון שרק אני ואת קוראים את ההודעות הללו
) .. ואם כבר להציל מישהי.. למה, לעזאזל, לא אל אלכסיס? היא היתה צריכה להגיע עד ממש הסוף.. אז כן, היא בחרה שיר וביצעה אותו באופן מזעזע.. אבל הם עדין היו צריכים להציל אותה (למרות שהם כמובן לא ישתמשו בזה עד לעוד שבועיים.. שניה לפני הטופ 5). אגב, הביצוע שלה לדירטי דיאנה הוא אחד הטובים ששמעתי (ואמנם לא שמעתי הרבה) והערה אחרונה בנוגע להוצאה, באמת היה עיכוב כלשהו, עדין לא ידוע לי מדוע.. וזה ממש ביאס אותי כי בדר"כ אני צופה בזה בבוקר כבר.. אני מקווה שהתכנית של התוצאות תצא בזמנה. יאללה, בהצלחה למגן. הכי חשוב.
שסיימון יאכל את הכובע, שוב.

jess r

New member
כן

גם אני קראתי את זה שם, איזה אתר מצחיק. הם בטח יצילו מישהו כמו אליסון. וזה מטומטם, אם כבר מתחרה צריך לשיר בשביל שיצילו אותו שישיר איזה שיר שהוא רוצה, לא דווקא את השיר שהוביל אותו להדחה! וקארה - עזוב מיותרת, היא פאקינג קראה לסטודיו 54 סטודיו 57!!!

steelwater

New member
עד שיש שרשור על סקראבס

וזה הופך לשרשור על אמריקן איידול ומדברים על זה הרבה יותר?! מה יהיה עלינו?

Angelus

New member
חחח נו, מה הכבדות..

זה כמו השרשורי האח הגדול שהיה לכם פה.. רק שאמריקן איידול טיפה יותר טובה
סתם, האמת זה בגלל שאין לי את יוה במסנג'ר..

steelwater

New member
אני לא מתנגדת שתדברו על אמריקן איידול

גם אני רואה את זה מידי פעם. פשוט עצוב לי שלאף אחד פה אין מה להגיד על סקראבס, ועל אמריקן איידול אנשים יכולים לדבר פה שעות.

Angelus

New member
מקובל

אבל לכן צריך להעלות נושאים נוספים על סקראבס.. כל מיני נושאי לדיון שונים ומגוונים. יש רעיונות?

steelwater

New member
אני דווקא מעלה כל הזמן!

וזה כשאין לי זמן בשיט בכלל לכתוב פה...
שבוע שעבר כתבתי פה משהו על הסצינה שדר. קוקס קורא לג'ידי בשם שלו ובכיף היה אפשר להתייחס למה שכתבתי ולפתוח דיון.

למעלה