מברשות

ספונית

New member
מברשות

טוב אז החלטתי להשיקע קצת במברשות -רציתי לקנות איזה 2-3 אולי 4 טובות....נכנסתי למאק-המחירים יקרים לי. זו האמת. ורציתי לדעת היכן ניתן למצוא מברשות באיכות טובה במחירים שפויים יותר. תודה

המלצה ושאלה

השאלה- איזה מברשות את מחפשת?/לאיזה מוצרים?

ההמלצה-
מריל טכניקס יש לי רק את המברשת הבודדת להנחת צלליות ואני מאוד מרוצה ממנה.
עוד מברשות עיניים טובות יש בסדרה הירוקה של bdellium tools.
גם לאקוטולס יש מברשות טובות.
אם את רוצה מהארץ בזול- לביוטיקייר יש כמה מברשות פנים סינתטיות טובות (שתיהן יחסית חדשות. מס' 233 והמיני פלאט טופ). וברשת לוקה יש את המברשות מהסדרה הסינתטית (ידית אפורה, סיבים שמתחילים בהירים והקצוות כהים) והסיבים שלהן ממש רכים ונעימים.

otherthings

New member
קונה בחנות כלי כתיבה

מכחול דק לאיליינר, מעולה. מברשת flat top (זו שדוחסים איתה את הצללית השחורה על הריסים).
אם את קונה את השתיים הללו בחנויות יצירה או כלי כתיבה, כבר תחסכי.
יש לי גם מברשת אחת די טובה שאני אוהבת מביוטיקר.
בנוסף יש לי סט שלם מסיגמא, וסטיפלינג נוספת ממאק.

מחזקת ומוסיפה.. :)

מחזקת קצת את כמה מהתגובות של הבנות פה, ומוסיפה מה שלא אמרו :)

אם בסדר לך עם הזמנות מחו"ל, בהחלט Sigma. רוב המברשות שלהם לגמרי זהות לאלו של מאק (אם לא יותר טובות..) ובחצי (אם לא רבע) מהמחיר.
גם לEcotools יש אחלה מברשות.

אני יודעת של-real techniques יש מברשות מצויינות אבל לא ניסיתי.

בארץ - לביוטיקר יש כמה מברשות מדהימות (וכמה מברשות זוועה..), ועוד מקום שתוכלי למצוא בו מברשות טובות הוא.. למרבה ההפתעה.. חנויות יצירה.

בהצלחה

ספונית

New member
באיזה אתר

הזמנתן את המברשות?
ושאלה של מפגרות אבל...מה ההבדל בין סינטטי לטבעי<?

עונה

את המברשות של ecotools, bdellium tools, real techniques
אפשר לקנות באתר אייהרב: http://www.iherb.com/
יש באתר גם מברשות של Everyday Minerals שאמורות להיות טובות אבל לא ניסיתי.
אם עוד לא יצא לך להזמין מהאתר, את יכולה להשתמש בקוד הבא לקבלת הנחה: KUP601
(למען הגילוי- זה הקוד האישי שלי ואם תשתמשי בו אני גם אקבל איזושהי הנחה קטנה להזמנה הבאה שלי. אחרי ההזמנה הראשונה שלך גם את תקבלי קוד שתוכלי להעביר.)

וההבדל העיקרי בין מברשות סינתטיות למברשות משיער אמיתי זה- מברשות סינתטיות לא כרוחות בסבל של בעלי חיים.
לדעתי מברשות סינתטיות לא נופלות באיכותן מהמברשות המסורתיות (כלומר אלו שעשויות שיער אמיתי) וגם יש להן מספר יתרונות: מברשות סינתטיות מתייבשות מהר יותר (ומומלץ לחפוף מברשות פעם בשבוע בערך) ואין להן ריח של חייה רטובה כשחופפים אותן, הן שימושיות גם למוצרים יבשים (אבקות) וגם למוצרים קרמיים (צלליות קרם, סמקים נוזליים).

אתר והבדל

את מברשות Sigma אפשר להזמין באתר של סיגמא (פשוט לכתוב "Sigma beauty" בגוגל).

את מברשות Real Techniques אפשר להזמין באתר Iherb (כמו שYulka כתבה) וגם באתר הראשי של ריל טכניקס.

את מברשות Ecotools הזמנתי מאיביי אבל אני חושבת שיש להם אתר מסויים, וגם רוב האתרים שמוכרים איפור באינטרנט מוכרים אותם.

ועכשיו לשאלה ה"מפגרת" (שת'אמת שלא מפגרת בכלל
) :
מברשות משיער טבעי עשויות משיער של חיות. מברשות משיער סינטטי עשויות מסיבי ניילון (נדמה לי).

בדרך כלל, משתמשים במברשות משיער טבעי למוצרים יבשים כמו פודרות וצלליות, ולא במוצרים רטובים כי שיער טבעי (כמו של אנשים) סופג נוזלים יותר בקלות. אם תמרחי מייקאפ נוזלי עם מברשת משיער נוזלי היא תספוג יותר מוצר ותבזבזי יותר מוצר ממה שאת צריכה.
זה אומר בעצם שבמברשות משיער סינטטי נוח להשתמש עם דברים נוזליים וקרמים כמו צללית קרמיות, סמקים קרמיות, ומייקאפים למיניהם. (אבל מברשות סנטטיות מעולות גם למוצרים יבשים).

אני לא משתמשת באף מברשת משיער טבעי חוץ ממברשת של סיגמא לעיניים, אז אני לא יודעת יותר מידע מזה. גם לא חקרתי בעניין הזה יותר מידי כי אני אוהבת מברשות משיער סינטטי. גם לבנות שחשוב להם בריאותן של החיות, יש חברות שגוזזות בכח ובאכזריות לחיות את השיער בשביל המברשות מהשיער הטבעי, בעוד שיש חברות שעושות את זה בעדינות, בלי להתעלל בהן. אז כדאי לבדוק את החברה לפני.

מקווה שעזרתי :)

למעלה