מברשות תחושה

מברשות תחושה

אני ירושלמית,זקוקה למברשת (לדיאטת ההברשות של וילברגר). מי יודע היכן זה ניתן להשגה בי-ם. תודה

הסבר

יש לנו מרפאה בעיסוק מקסימה שהדריכה אותנו בנושא ההברשות,וגם מכרה לנו מברשת. הבעיה היא שהמברשת אבדה לנו, ואנחנו כעת בהפסקה בטיפול לחודשיים, כך שחבל שלא נעבוד בינתיים. תודה מראש.

נאוה ר

New member
הכי טוב שתפני לאותה מרפאה בעיסוק

אבל גילה ספירא מייבאת ומוכרת מברשות.

אם אתם בהפסקה של טיפול

זה נראה לי מאוד מאוד מאוד לא מוצלח שתעשו את הפרוטוקול של ווילברגר. בזמן ביצוע הפרוטוקול חשוב להיות בטיפול של המר"ב שנתנה אותו, עם זמינות טלפונית שלה במשך כל שעות היום (הסבירות). זו כמובן דעתי הפרטית ונסיוני האישי. בהצלחה בכל מקרה, ענת.

אולי מישהו יכול לתת לי בבקשה את....

מס' הטלפון של גילה ספירא. תודה לכל הדואגות והמחנכות,האמינו לי זה בסדר,אני יודעת מצוין מה אני עושה... אנא, בבקשה, פליז למי יש את מס' הטלפון של גילה????

../images/Emo43.gif על פי תקנות תפוז

אסור לפרסם מספרי טלפון בפורום - אם יש למישהו את הטלפון לתת - אנא עשו זאת במסרים. תודה

ימימה5

New member
שאלה בעקבות השרשור הזה....

למה אנשים פה לא יכולים להפסיק לחנך פה את כולם? הבחורה בקשה אינפורמציה מסוימת, מה הבעיה שלכם להענות לבקשתה? למה זה ענין של מישהו מה היא בוחרת לעשות? אפשר אולי להמליץ או לסייג אבל שימו לב מה קרה כאן בשרשור הזה. אם זה היה יוצא דופן, הייתי מתעלמת ולא עושה מזה ענין, אבל כל אחד שיקרא כמה דפים אחורה יתרשם, שבפורום הזה יותר מדי אנשים חושבים שרק הם יודעים מה נכון לאחרים, ובעצם מפורום של עזרה הדדית זה הפך לפורום בעל אופי מתנשא ושחצני שמקמצן במידע אבל מאוד נדיב בביקורת.... לא יפה!

sarale20

New member
תלוי באיזה נימה את קוראת את הדברים.

יכול להיות שלמי שכתבה את ההודעה אין את הטלפון או שהיא לא רוצה לתת אותו על גבי הפורום והיא מוסיפה הערה שמסתמכת על הידע והנסיון שלה...

הלואי שהיה לי שקל

על כל פעם שכתבתי דברים בתום לב וייחסו להם רשע תהומי וחוסר סבלנות. כל עוד לא מצאו פטנט שווה ערך לפרוזודיה בכתב, אלו שכותבים 'רזה' יחטפו על הראש גם כשלא מגיע להם.

אם

ככה נראה הפרצוף של מנחם... אני ממש מרחמת עליו

היו צריכים לקרוא לזה "חיבוק עצוב"

והייעוד שלו, זה שאם את מספרת על משהו עצוב וקשה שקרה לך באחד מפורומי התמיכה, אז שכל החיבוקים שאנשים רוצים לשלוח לך לא יהיו עם החיוך הדבילי הזה שעושה אסוציאציות של "מזל טוב!" ודיסוננס מזעזע בעין, בין האייקון לתוכן. אבל אם יעל סתם מקטרת ברוח טובה, אז החיבוק הרגיל הוא בסדר
.

נאוה ר

New member
ימימה אני מנחשת שזה מכוון אלי

במידה מסויימת אני מתייחסת למברשת טיפולית כאל משהו מסוכן כמו מינון תרופתי גרוע ולפעמים במצב רוח רע כמו אל אקדח טעון... אז כשמישהו רוצה את עזרתי להשיג אותו אני רוצה להיות לפחות במעין מינימום של ביטחון לגבי מה שאני נותנת לו.

למעלה