מברוק

• פותח הנושא a17
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

a17

New member
מברוק ../images/Emo49.gif

מברוק

ממני שמחר נפגשת עם הרופא בקשר ל"נגלה השניה" מקייב וכבר מעכשיו מתה מפחד...

שרון גל

New member
הי שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!

מברוק

הי שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!
את יודעת שלקראת סוף חודש הבא יוצאת מישלחת לקייב! שיהיה לך המון בהצלחה! שרון

a17

New member
מהכישלון יקירתי...

הי a17
קודם כל המון בהצלחה בסיבוב השני. למה את מתה מפחד?
מהכישלון יקירתי...
בכל מקרה הייתי אצל משיח היום והוא די עודד אותי אני חייבת לציין... אחרי שכמו פולניה טובה הבאתי לו לבדיקה מחדש את כל הבדיקות, צילומי הרחם וההיסטרוסקופיה מבלינסון. הוא אמר שהוא לא רואה בעייה מיוחדת ונתן לי את אותו הפרוטוקול מפעם שעברה רק ללא האספירין הפעם (עם הקלקסן ממשיכים כרגיל...) בכל מקרה עוד לא ברור עם התרומה תהיה בינואר או פברואר.

סביון1

New member
תגידי מה קורה לך

מהכישלון יקירתי...
בכל מקרה הייתי אצל משיח היום והוא די עודד אותי אני חייבת לציין... אחרי שכמו פולניה טובה הבאתי לו לבדיקה מחדש את כל הבדיקות, צילומי הרחם וההיסטרוסקופיה מבלינסון. הוא אמר שהוא לא רואה בעייה מיוחדת ונתן לי את אותו הפרוטוקול מפעם שעברה רק ללא האספירין הפעם (עם הקלקסן ממשיכים כרגיל...) בכל מקרה עוד לא ברור עם התרומה תהיה בינואר או פברואר.
תגידי מה קורה לך
עוד לא התחלת את הטיפול וכבר פוחדת מכשלון? לא מקובל עלי. בשלב זה את אמורה להיות באופוריה ולתכנן באיזה צבע צובעים לו את החדר ואת מי תזמיני לברית/ה ואיזה בגדי הריון את הולכת לקנות. מה גם שנשמע כאילו אין לך סיבה לפסימיות. ועוד קיבלת גושפנקא ממשיח. אז אני מבקשת: להכנס למוד חלומות ורודים ולא לשכוח לקוות גם לטיפת מזל, כי גם זה מצרך נחוץ בטיפול שלנו.

שיר5520

New member
../images/Emo50.gif

מברוק

טוב שהדברים מתקדמים מהר ושאת רצה עם הטפולים קדימה. הלוואי שהפעם הזאת תסתיים עם ילדון מתוק (או יותר טוב - ילדה). בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה