מברוכ!

hemiitz

New member
הינה בשבילך שיר

עדיין לא אני עסוק,אבל מחר אני חייב ליצור קשר,,"מבטיח" שיר חבל על הזמן,אחד מהראשונים שלמדתי לנגן

ואוי אוי ואי איזה קול..

איזה שיר, תודה לך אחוני

יהההה זה שיר שסבא שלי מאוד אוהב

אבל הוא לא יודע לתרגם,הוא אומר שהמילים בכורדית קשות לתרגום בעברית טוב אני מבינה את סבא שלי הוא מדבר בקושי עברית,חי בתוך עולם הכורדי שלו

../images/Emo41.gifחימי שאלה אישית אליך

האם חימי זה שם חיבה מחיים או שחימי זה שם כורדי והאם נולדת כאן בישראל או שנולדת בכורדיסטאן עד שתענה על השאלות שלח אלי שיר כורדי קורע לב

Avigail levi1

New member
../images/Emo222.gifטוב חברים מצאתי משהו חמוד לפורום

אני יעלה את זה בשבוע הבא כדי שיהיה מעניין כאן

hemiitz

New member
אז כך,לספר על עצמי???????

קודם כל חימי זה השם שעימנואלה הלבישה עלי,ואני אוהב את זה. וכך תמשיכי עימנואלה. שם החיבה שלי הוא חמי,והשם האורגינל הוא נחמיה. אני נולדתי בירושלים, גדלתי בירושלים והרבה במושב העברתי את החיים, גדלתי על המוזיקה הכורדית של פעם,ואני די חזק במוזיקה הזו. אני דיי חזק גם במוזיקה הטורקית,רק שבזמן האחרון החברה שאני אתם בקשר,הורידו לי את החשק מהטורקים. מגיל 7/8 בערך התחלתי ליגוע בחליל רועים וזורנה, אבל בגיל 15/16 כבר הייתי מנגן זורנה, בשנים האחרונות אני לא מנגן זורנה,אני מחובר יותר לדהול. אולי אני יעלה קליפ שאני מנגן על זורנה,לא מבטיח!!! את המוזיקה הזו קבלנו אני ואחי יוסי מאבא שלי,הוא היה נגן זורנה חליל רועים דוזלה בכורדיסטן,והוא היה אלוף תאמינו לי,מיקצוען אמיתי. כמה מילים על יוסי אחי,נגן זורנה מקצוען לדעת רבים ומביני עניין גם מגיל צעיר למד את נגינת הזורנה מאבא שלנו,בגיל 13 היה נחשב לילד הפלא כאשר התחיל לנגן מול קהל,שנדהם והופתע לשמוע ילד בגיל כה צעיר מנגן על הזורנה. אני לא דובר כורדית מי יודע מה,אבל היום אני יותר מתרכז בשפה, והחברה שאני בקשר עוזרים לי לכתוב ולקרוא אז בטח שאני יהיה יותר חזק בעתיד. שלהבת אש בוערת אני הייתי בארוע היום לכן לא עניתי אני מקווה שהכרתם אותנו קצת יותר טוב עוד פרטים בהמשך

../images/Emo140.gifחימי חימי חימי אני כאן../images/Emo13.gifתודה רבה לך

הכי סבבי לך שאתה מרגיש טוב עם הכינוי חימי האמת שגם אני נדבקתי לשם חימי מצלצל מאוד יפה ובאמת חימי שם כינוי חיבתי מאוד מתוקי ויפה , הי הי עמנואלה בחרת לחימי שם כינוי יפה
שם נחמיה שם יפה זה שם כורדי כורדי ויש במשפחה של אבא שלי נחמיה,קרוב רחוק אולי זה אתה
עכשיו אני מבינה מאיפה יש לך את הכשרון במוזקה,גדלת בבית מוזיקלי אבא נגן אח נגן איך שלא תצא גם נגן ,,,וכן כן תעלה לנו קטע קטן שלך בזורנה ואל תזניח את הזורנה כלי מאוד יפה מקומו שמור במקומו,גם דהול כלי יפה ומיוחד יש לך מוזיקה סולו בדהול? סולו בזורנה אני מכירה רק שלא יצא לי לשמוע סולו בדהול נראה לי שזה יכול להיות מעניין אז קדימה תתחיל ללמד אותנו כאן לדבר כמה מילים בכורדית ואיך היה האירוע מה היה חתונה ברית בר מצוווה ? הופעת או הגעת כאורח.? וכשאתה מופיע אתה לובש בגדים מסורתיים ? די חפרתי לך

למעלה