מברוכ!

faridi

New member
מברוכ!

דרך פייסבוק התבשרתי על הפורום החדש. הגיע הזמן! בהזדמנות זו אצרף קישור של פיוטים במסורות כורדיסטאן השונות מתוך האתר הזמנה לפיוט. יש להקליק "שמיעה איכותית" כדי להאזין. האזנה ערבה! אני מנהל את הקומונה לתרבות הקווקז ובהזדמנות ב"ה בלי נדר אספר על הקשר שבין כורדיסטאן לקווקז. אגב, ידוע לי שדברתם בארמית, שפה שקצת ככבה בקרב יהודי ההרים(קווקז). ישנן מילים ארמיות ש"נגנבו" לשפת יהודי ההרים- ג'והורי.על כך תוכלו לקרוא בבלוג שלי אודות קדמוניות יהודי ההרים. בהצלחה!

../images/Emo198.gifתודה רבה לך../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
ברוך הבא לפורום יהודי כורדיסטאן אנא כורדי
תודה רבה לך ואני אשמח על שיתוף פעולה - אני אכנס לבלוג ולקומונה שלך בתקווה שתהפכו במהרה לפורום שכן אתה יכול לקבל טיפים והשראה מהפורום שלנו ויש המון מה להציע - בלוגים תחנות מוזיקה אלבומים והכול בנושא כורדיסטאן בפורום אנחנו מתענגים מהפירות המתוקים - בקרוב אצלכם אמן אני גרה בשכונה שהרוב הם קווקזים פרסים ומעט מאוד בודדים כורדים כול המקומות שבהם אני עושה קניות קיוסק מכולת ירקן קצב וכו' הם של קווקזים אני חותמת שאתם אנשים מאוד מיוחדים חמימים לב רחב ,אתם מאוד דומים לכורדים בהרבה מובנים,עניין של כבוד אצל הקווקזים דומה מאוד לכורדים,אני גם שמעתי המון סיפורים מקווקזים על כורדים שגרים בהרי קווקז,מספרים לי שתמיד היו בשכנות טובה אני מקבלת כבוד גדול מהקווקזים בשכונה במיוחד שיודעים שאני כורדייה
הם אוהבים להשמיע לי מוזיקה קווקזית לתפוס לי את היד ולרקוד אני מאוד אוהבת ומתעניינת במוזיקה פולקלור לרוב מתרבויות שונות ואל תשכח אנחנו מחכים לשמוע ממך על הכורדים בהרי קווקז תודה בברכה עמנואלה

faridi

New member
תודה, עמנואלה! את מסקרנת אותי...

איפה השכונה הזו שאת מתארת שגרים בה מיוצאי פרס ומדי? האם זה בכיוון דרום ת"א? ידוע לי גם שלכורדיסטאן היו 5 גבולות: עירק,פרס,טורקיה,סוריה ואזרבייג'אן שהיא חלק מקווקז. נתתם לי חתיכת שיעורי בית לגבי היהודים שהגרו מכורדיסטאן לקווקז.בלי נדר ובע"ה. אגב, לפני שנים ספורות היתה תכנית עליכם ב"הלילה יענקלה לאן". אחד המרואיינים היה איזשהו פרופ' לפולקלור. שכחתי את שמו. לפני כ-4 שנים הלכתי לערב יהודי איטליה בירושלים (אני מדבר ת'שפה) ושם ראיתי אותו מרצה בנושא. נגשתי אליו ואמרתי לו:"מי היה מאמין שאתה כורדי". כי הוא נראה ממש אשכנזי. ואנחנו חשבנו שהכורדים...
נשתמע...

../images/Emo198.gifתודה רבה - תתפלא אבל יש כורדים

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ תודה רבה לך - גם אתה מאוד מסקרן - אני גרה בדרום תל אביב בעליה שהם בהירים שיער בלונד ועניים כחולות סבא שלי היה שאטני בהיר ועניים אחת כחולה אחת ירוקה

חחחח איזה מצחיקים אתם..

מה אתם לא יודעים שיש כורדים עם עיניים כחולות ושיער בלונדיני... תתפלאו......... למשל אני קחו דוגמא האחים שלי כולם חומים חחח ואני לידם נראת אשכנזייה,שיער ג'ינג'י מנומשת ולבנה כמו גבינה, והבן הבכור שלי יצא מתוך אגדה חחח כורדי עם עיניים כחולות הכי הכי הכי יפה במשפחה!!!!

../images/Emo198.gifחחחחח גם אחותי לבנה כמו סיד

שיער שאטני בהיר,הייתי מעלה תמונה אבל בגלל שהיא מבקרת בפורום היא תהיה מסוגלת להתהפך עלי

faridi

New member
לא דברתי על חזות בהירה או כהה

התכוונתי, שמלבד זה שהוא נראה אשכנזי, הוא פרופסור! כי יש בדיחות על כורדים שהם... כמו שאומרים שהפרסים קמצנים וזה לא נכון! עוד שתי שאלות אלייך: -כשאמרת כורדים בקווקז, התכוונת ליהודים או גוים? -מי הבובה שמצולמת שם? היכן ניתן לקנות אותה?

../images/Emo198.gifאהה הכוונה לטיפשים חחחח

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ נו טוב הלבישו על הכורדים סטיגמה שאנחנו טיפשים
ולמה? נרתעו מחוכמת החיים של הכורדים שבסופו של דבר זה מה שמנצח באמת בחיים האמיתיים הכורדים באמת לא היו טיפשים והשקיעו הכול על מנת שהילדים ילמדו ויצליחו בחיים אז אני שיכת לדור שלא היה את כול המשאבים,גרתי במושב ומי חשב על לימודים כול היום היינו בשדות עם הכבשים וכו' יש היום שורה ארוכה של כורדים שלא נגמרת,והם משובצים בכול המקצועות האקדימיים במושב שלי יש היום קצינים ביחידות נבחרות,רופאים מנתחים מהנדסים ומה לא.// משני המינים בארץ הלבישו אחד על השני סטיגמות וכול מיני שטויות מצוצות,תכלס לצחוק מכול הבדיחות ולא לקחת ללב

faridi

New member
שכחת לענות לי על משהו

לאילו כורדים התכוונת שהיו בקווקז? יהודים או גוים?

../images/Emo198.gifזיוון תכתבי הודעה הזמנה לבלוג שלך

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞
۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ואני יעלה אותה כהודעה בראש הבלוג עם קישור שבהודעה תסקרי את כול מה שקורה אצלך בבלוג פחות או מיותר תבחרי קישורים לפוסטים נבחרים מתוך הבלוג צרפי תמונה בתוכן ההודעה וכול זה בזמנך החופשי - תודה רבה

Amir Kurdi

New member
../images/Emo13.gifאז קקבלו כמה בדיחות מצחיקות על כורדים

כורדי א': "אני לא יכול להירדם אחרי כוס קפה." כורדי ב': "אצלי זה בדיוק הפוך, אני לא יכול לשתות קפה אחרי שאני נרדם." כורדי אחד נכנס בטמבון של כורדי אחר. הכורדי שנכנסו בו אומר: "מה אתה דפוק, אין לי ביטוח אין לי כלום מה אני יעשה?!?" אז הכורדי השני אומר לו: " אל תדאג!! תנשף דרך האגזוז והפח יחזור להיות כמו שהוא עשה." הכורדי הראשון עונה לו: "וואלה תודה, נוותר לך..." הכורדי מנפח שעה שעתיים לא מתנפח. בא כורדי שלישי אומר: "מה אתה עושה?" אז הכורדי אומר לו: "נכנסו בי מאחורה, ועכשיו אני מנפח דרך האגזוז כדי שהפח יחזור!" אז הכורדי השלישי עושה לו: "מה אתה דפוק?! אתה לא רואה החלונות פתוחים..." שני שוטרים כורדים יוצאים לסיור בעירק. פתאום הם מוצאים שני טילי טומהוק אמריקאים שלא התפוצצו. הם מחליטים להעמיס אותם ולהסיעם לבסיס. לאחר שעה של נסיעה, שואל אחד הכורדים את השני: "תגיד, מה נעשה אם אחד הטילים יתפוצץ לנו ברכב?" עונה השני: "נגיד שמצאנו רק אחד!" האמת שאני מאוד נהנה לקרא את הבדיחות ולוקח הכול בחוש הומור

p c m a n

New member
קבל בדיחה נוספת

כמה כורדים צריך בכדי להחליף נורה? 5 אחד עומע על כסא ומחזיק את הנורה וארבע מסובבים את החדר! ופתגם ששמעתי מאמי ז"ל (שמחה לוי לשעבר בראשי) : כשהכורדים באו לירושלים החמורים נשארו בלי עבודה ! הסבר : רוב הכורדים היו אנשי עבודה ועבדו בסבלות בהתחלה ולכן לחמורים לא נשארה עבודה !

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifברוך הבא אחוני

הנה גם לך נעשה קקקקקקקקקקקקקקקווווווווווווווווווווולולולולווווווווווווווווו
ברוך הבא לכורדיסטאן
הנה אני זורקת עלייך
שלא יגידו שאנחנו מתקמצנים על סוכריות
בחינם על חשבון תפוז
יאלללללה כל יום חוגגים כאן מיני סהרנה
די התעייפתי מלזרוק עלייך סוכריות

למעלה