מבקש תרגום

מבקש תרגום

מישהו יכול בבקשה לתרגם לי את השיר La Tortura? בבקשה. ועוד משהו, אני צריך להופיע עם השיר בפלייבק... לנענע שפתיים. למישהו יש טיפ איך אני לומד את המילים? חח אני מנסה, טיפונת קשה הספרדית. תודה רבה

THE ILLEGAL ONE

New member
לשמוע את השיר פעמיים

ואז בפעם השלישית לנסות לשיר את השיר ככה כמה פעמים עד שבערך תצליח זה מה שאני עושה
בהצלחה

תודה רבה, ו...

כבר התחלתי לרשום את המילים בספרדית (למשל: נו פידו קה טודוס דיאס סיאן דה סל) ולנסות ללמוד אותם. זה לא הולך לי ממש...
אני ממש רוצה להופיע עם השיר הזה.

גם שאקירה אומרת את המילים מהר...

זה כבר גורם לי להפליץ מילים לא קשורות ונכונות.

shakira5

New member
טובב אזז...

בקשר לתרגום אני רואה שכבר עזרו לך וגם בקשר ללמוד בעל פה אבל אני אתן גם את העצה שלי..: בשנת 2005 כשהשיר רק יצא הייתי פשוט מכורה לו....לא הייתי הולכת לישון לפני שאני שומעת אותו ולא הייתי שותפת פנים בבוקר לפני ששמעתי אותו....באיזשהו שלב זה פשוט בא הקטע הזה של הלדעת בעל פה... אני מאמינה מאוד אוהב אותו אז אתה גם שומע אותו הרבה.. פשוט תשב עם המילים של השיר ביד,רק תקשיב בהתחלה כדי להבין איך ובאיזה קצב היא מבטאה את המילים,ותעקוב בערת הדף עם המילים אחרי מה שהאי אומרת כשהיא שרה....כשקוראים את זה על דף זה הרבה יותר ברור באשר כשסתם מקשיבים... אחרי שתעשה את זה איזה פעמיים שלוש תנסה גם להצטרף אליה ולשיר,עדיין עם הדף ביד ובזמן שאתה עוקב אחריה בעיניים.. זהו...מקווה שזה יצליח...תהנה..

shakira5

New member
תיקונים...../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

*אני מאמינה שאם את מאוד אוהב אותו... *בעזרת *שהיא *מאשר

למעלה