מבקש עצות

שחור2

New member
הקפצה

דדדדדדדדדדדדדדדדדדדעעעעעעעעעעעעעעעעעעע דגעעעעעעעעע דגע דג ע געד

loislane1

New member
מקלדת קשוחה יש לסחבק

גם קצת שנונה וחסרת סבלנות אבל אנחנו אוהבים אותה...

loislane1

New member
א-ל-ו-ה-י-ם!!!

אוקיי, דבר ראשון - גם אני אוהבת את הרעיון של משקולות הידיים, ואם לא הייתי מיישמת אותו לא הייתי מציעה לך. אני לא ממליצה על משקולות רגליים. הבנתי מהמורה שלי שזה עושה נזק מסויים. דבר שני - סדר היום שלך נראה לי רצחני. ואני לחלוטין בדיעה אחת עם מר סמט - אין לך יותר מה להוסיף עליו. דבר שלישי - אם הייתי משנה משהו בסדר האימונים שלך, יהייה להוריד קצת מהכושר ולחזור יותר משבע פעמים על הקאטה. 7 זה לא הרבה כל כך. דבר רביעי לסמט - (אם אתה שומע בכלל) לא יפה. נו נו נו!!!

nitzano

New member
לא לתרגל את הקאטה .

קאטה היא כמו שיחה .בכל שיחה מס משפטים .כל משפט מכיל כמה מילים . על להגיע ליכולת לשוחח יש ללמוד המילים .תרגול חוזר ונשנה של קאטה אינו מסיע בהכרת המילים כמו תרגול ממוקד במילים . במילים אחרות ,יש לפרק הקאטה לתרגילים בודדים ולתרגל כל תרגיל בפני עצמו אלפי פעמי (עשרות אלפי - לפי מורי) . ועוד דבר אחד ,לוחם בד"כ שתמש במס מועט של טכניקות במצב אמת .

loislane1

New member
יש כבדות יותר לרגליים

קפוץ לחנות תברר ניצן, מקובל עלי מה שאמרת על הקאטות. לפרק זה טוב. זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי. עוד דבר - שחור מנסה לתרגל מהירות. זאת המטרה גם של כל העץ הזה. מצב אמת לא קשור פה. דיברתי על איך להוציא מהקאטה תרגול על מהירות.

שחור2

New member
רק שתבינו משהוא

אני לא מתחיל אני מתאמן מגן חובה שנה גודו ומכיתה א קראטה עד ח. מה שאני מנסה להגיע זה יותר ממה שאני. תמיד יש מה להשתפר. ומישהוא אומר שאני גם לא מפרק אני עושה את התרגילים המון ותקטאות המון. וגם אני מתאמן המון קראטה במסגרת וגם המון קראטה לבד. אבל תמיד אבל תמיד אני רוצה להשתפר. וכמה שיותר קשה באימון יותר קל בקרב

מה תתאפק?

וברצינות, איזו תגובה רצינית הוא יכול לקבל פה בפורום? יש לו כמעט חמישה חודשים לתחרות, הוא מבצע כבר עכשיו אימוני עצימות גבוהה במטרה להגיע בשיא יכולת לעוד ארבעה חודשים, לא מחפש איזון בתרגול כושר (שעה בשבוע? נו באמת), לא עושה תרגילים שיאמנו שרירים שמבצעים פעולות הפוכות (אני לא זוכר כבר את המינוח המקצועי לזה) ולא מוכן לבצע פעילות אירובית. במקום להגיד לבחור "עצור בטרם תעבור", שיפנה למאמן רציני שיתן לו תכנית שבה הוא מתקדם בהדרגה משלב בסיס (מותאם ליכולות שלו), דרך שלב שיפור ועד שלב בעצימות נמוכה ממש לפני התחרות אנחנו נותנים לילד (והוא חייב להיות ילד) להרוג את עצמו באימונים שיגרמו לו לשחיקת מפרקים או לשברי מאמץ, במקרה הקל. במקרה הקשה הוא יגרום לעצמו נזק בלתי הפיך, וזה בגלל ההתלהבות של הנעורים שהיא יפה - אבל מסוכנת. את יודעת כמה חיילים שרצו להגיע לסיירת רצו עם תרמילים מלאים אבנים על הגב לפני הצבא? הרבה. מה יצא להם מזה? עצמות שבורות, לא סיירת ולא גרביים. השורה התחתונה: איפה דוד כפרי וה"תשאל את המורה שלך" שלו כשצריך אותו? :)

loislane1

New member
טוב

טוב, באמת, שלקח לך יומיים וחצי לענות כמו שצריך לבן אדם. אני לחלוטין חדשה פה בקטע האקטיבי, וממה שהבנתי עד עכשיו, חוץ מלטחון מים ולסתור אחד את השני, לא ממש עושים פה כלום. מצטערת על הישירות, אבל אם הקטע הוא מעין תנאי קבלה (לכתוב בלי שגיאות, להיות מעל גיל 20, ולהיות בקיא במונחי רפואה) אז אין לי סיכוי לילה טוב

בדיוק כמו שאמרתי היום באימון

אני לא יודע אם שמעת: כאן מדברים בשביל שבחוץ לא נצטרך לדבר יותר מדי. בסופו של דבר, וזו דעתי האישית, בקושי יש פה הסכמה בין אנשים. הרבה מהדיונים מטרתם להציג ידע של אנשים או "לחנך" אנשים אחרים, לשמצה יזכר בעיקר שרשור הצמחונות מהזמן האחרון שתפס קילובייטים של אנשים שדיברו בשני מישורים מקבילים, או אולי אפילו יותר. אז קוראים, לוקחים מה שרוצים ואם לא רוצים ממשיכים הלאה. ובנוגע לתנאי קבלה, אין פה, מן הסתם. כל אחד כותב מה שהוא רוצה עד שאחד המנהלים מתריע בפניו ובצדק. זה שלפעמים מישהו מאבד את הסבלנות כי הוא חושב שמישהו אחר כותב הודעות קנטרניות סתם - ויש דוגמאות מספיקות לזה בפורום הזה - קורה. קורה לכל אחד. ויש פה אנשים שמשכילים בסדר גודל יותר ממני ומכל אחד אחר; זה רק טבעי שלפעמים נושאים מסויימים ידונו בצורה שלא כולם יכולים לקחת בה חלק.

למעלה