DeepBlue19
New member
מבקש עצה
שלום חברים, ראשית הרשו לי להקדים ולומר שיש לכם פורום מצויין ולמרות שמעולם לא השתתפתי בו באופן פעיל, יצא לי לתבונן בדיונים בו מדי פעם והעצות שלכם עזרו לי במיוחד
שנית, יש לי בעיה שהייתי רוצה לשמוע עליה את דעתכם. אני מניח שלרובכם יש חבר אחד לפחות היכול להחשב כחבר נפש, מישהו שהם ביחסי חברות טובים איתו הרבה שנים אחורה. במיקרה שלי החברות החלה עוד לפני ימי ביה"ס היסודי ונמשכה עד היום, דרך חטיבת הביניים, התיכון ועד לתקופה זו, שבה אני משרת בצבא כבר יותר משנה. בכל אופן, הבעיה היא כזאת... במשך כל הזמן הזה ניראה לי שהיו לו קצת בעיות ביצירת קשרים של חברות עם בנות המין השני. זה לא שמשהו לא בסדר איתו, הוא בנאדם מוכשר מאוד, ניראה דיי טוב, נבון (גאון מחשבים כזה), עם חוש הומור מצויין והנטייה שלו היא בפירוש לכיוון בנות (אם חשבתם אחרת). אבל הוא מאוד ביישן ונחבא לכלים ... תמיד חושב שהוא צריך להוכיח את עצמו וכולם יותר טובים ממנו, ולא בצדק. בכל הזמן שאנחנו מכירים לא היתה לו מערכת יחסים רצינית עם בנות, כלפי חוץ, הוא מתנהג כאילו זה לא מפריע לו, אבל יצא לנו לדבר על זה כמה פעמים (למרות שקיבלתי את הרושם שהוא מרגיש קצת לא בנוח עם זה) ואני יודע שהוא מאוד היה רוצה... יש לי כיום חברה ושמה מורן, אותה אני אוהב מאוד. אנחנו חברים כבר שנתיים (בחודש הבא) ונהנים מאוד ביחד. כשאני מסתכל שנתיים אחורה, אני יודע שהוא מפסיד המון, וקצת מציק לי שכשאני יוצא לבלות בסופ"שים עם החברה הוא נשאר בבית. ויותר גרוע - אם הוא ימשיך בכיוון הזה הוא רק יפסיד יותר... ניסיתי גם פעם להפגיש בינו לבין ידידה, היא אמרה שהוא חמוד מאוד אבל בסוף זה לא הסתדר... מצד אחד אני לא רוצה להתערב בעניינים שלו יותר ממה שצריך (אני לא יודע אם הייתי אוהב את הרעיון אם המצב היה הפוך) וגם לא יודע אם אני יכול לעזור כאן, אבל אני גם לא מאמין במשפט שאומר שהכל מסתדר עם הזמן... מה דעתכם? אני צריך עצה.
שלום חברים, ראשית הרשו לי להקדים ולומר שיש לכם פורום מצויין ולמרות שמעולם לא השתתפתי בו באופן פעיל, יצא לי לתבונן בדיונים בו מדי פעם והעצות שלכם עזרו לי במיוחד