מבקש עצה למסלול...

rossdave

New member
מבקש עצה למסלול...

שלום! אני מתכנן טיול "תרמילאי" למשך שבוע באיזור הצפון של ארצנו הקטנה, ורציתי לקבל הצעות למסלול. חשבתי להתחיל מהרמה ולרדת לגליל, אבל זה רק רעיון ראשוני. בקיצור, אשמח לעצות מנסיונכם. תודה,

sela v

New member
תשובה

ראיתי שהפנו אותך מפורום טיולים בארץ, ואני חושב שהפורום ההוא אכן הוא מקום טוב יותר לשאול את השאלה ששאלת. במיוחד ששאלתך היא די כללית, ונראה לי זו עוד סיבה שלא קיבלת תשובה כאן. יש הרבה מסלולים בצפון, פשוט צריך לפתוח מפה, להחליט מה רוצים לראות, ולצאת לדרך. אני אישית מכיר מסלולים יומיים, ולא מסלול שתוכל ללכת בו שבוע. דרך אגב חשבת על מסלול של שביל ישראל? בשבוע תוכל לעשות בערך 20% ממנו, כלומר חלק נכבד של צפון הארץ, ובשבועות הקרובים זה זמן טוב להתחיל את המסלול.

rossdave

New member
תודה

הי. תודה על התגובה, אכן חשבתי על שביל ישראל, אבל רציתי לבדוק עוד אופציות, ואין דבר יותר טוב מעצות של אנשים שטיילו... בכל מקרה, אני אבדוק במפות.

begk

New member
טיולים בצפון

במקומך את ש"י עצמו לא הייתי עושה אלא מנסה להוציא את המיטב מהצפון. חלקים גדולים מהשביל נראים לי מיותרים (ואני מדבר רק על כאלה שעשיתי). רשימה של מקומות שמאוד אהבתי בצפון : 1.נחל קדש (קטע משביל ישראל) 2.נחל אביב (אפשר לשלב עם הדישון) 3.הר מירון(מהבית ספר שדה עד לפיסגה ) ועד חניון מירון(כל זה שביל ישראל) 4.נחל זויתן (מקצרין עד בריכת המשושים) - לא בשבת !!! מקומות שהמליצו לי עליהם ועוד לא יצא לי לבדוק - 1.נחל עמוד (כמובן) 2.נחל צבעון 3.נחל שיאון 4.קניון ממערב לכרמיאל, שכחתי כרגע את שמו אבל במפה (ובמציאות) הוא מאוד מעוקי עם סולמות וכו' בהצלחה

ספארקוס

New member
יש אמת בדברים

באמת יש חלקים מיותרים בשביל ישראל, למרות שלביים את כולו זה חלום וכיף לא נורמאלי. אני הייתי הולכת על חרישה של חלקים חלקים ממנו, בהצלחה, תעשה חיים.

למעלה