מבקש עיצה

מבקש עיצה

היי אני גרוש 5 חודשים ולפני זה פרוד 4 חודשים כל התקופה מלאה בהתפרפרויות סטוצים ושאר ממתקים..... יש לציין שניסיתי קשר רציני שנמשך חודשיים אך התפטרתי בשל חוסר זרימת חמצן עד כדי חנק . לקחתי את עצמי לשיחה והחלטתי שזהו ...רוצה ללכת לכיוון רציני .... איך מרגישים שהשלב של גרוש טרי עובר ולרצות קשר רציני אהבה וכו'

שלי 9

New member
מה זאת אומרת איך מרגישים?

קודם תגדיר אתה מה אתה מרגיש.. אתה שבע מסטוצים? טעמת מספיק? הגעת לרוויה (אול שאולי אין רוויה בדברים האלו?), מה המוכנות הנפשית שלך לזוגיות רצינית על כל מורכבותה?..האם אתה בכלל יכול לזהות מוכנות כזאת? או שאולי אין צורך לזהותה כלל?.. בוא נתחיל מזה אח"כ נתקדם ..:))

ורד 3

New member
אוי ואבוי

אתה בסדר ? מקווה שאתה נושם........ אגב איזה ממתקים טעמת ? אני מאד אוהבת BOUNTY הידעת שקוקוס עושה חשק ? היות ואתה רוצה ללכת לכיוון רציני.... ועל כך ישר כח ! יש שתי אלטרנטיבות לפתרון בעייתך ...... 1.עוץ לי גוץ לי . 2. עץ ועיצה.

d a n i e l s 5

New member
איך מרגישים.....

לוקחים את עצמך לשיחה....... אחר כך מפטרים את עצמך........ אחרי זה חותמים בלשכה (אתרי הכרויות)....... ומוצאים את ה"עבודה" המתאימה ...... ככה בטבעי :)

מיקי 43

New member
מה אם להתחבר לעצמך קצת יותר

שמע רגשות ובגרות נפשית ורגשית זה מאד אישי כל אחד וזמנו ,יכולתו, בגרותו פשוט תהיה קשוב לעצמך לבפנים שלך ולא רק למרכז החשק שלך

Revolter

New member
אף פעם לא תדע מראש

העובדה שלעיתים מרגישים כמיהה לבת זוג קבועה, אהובה וקרובה, לא מבטיחה כלום. כשזה יקרה, זה יקרה. בינתיים תהנה מהאודישנים.

ערסlight

New member
ווטרגייט

אני מבין שאתה רוצה לכוון ת'תיימר. תזכיר לי... למה אתה רוצה להיות רציני?

מה הכוונה "לכיוון רציני"?

הרי אחרי חודשיים הייה לך "חוסר זרימת חמצן עד כדי חנק".... בזוגיות "רצינית" כדברייך, לפעמים אין חמצן.... לפעמים חיים אחד את השניה.....ועושים את זה בכייף (לרוב)... הכייף של לחלוק, לשתף, לתקשר, לחבור, לאהוב.... אך זה נעשה במשותף...! לפעמים חונק...לוקחים שעה, שעתייים, שלוש, ויוצאים לטייל, לבקר חברים קרובים, משפחה, או בכלל נמצאים המסגרת עבודה ואז החזרה הביתה כייפית יותר... אין זמן או ידע לגבי הרצון לקשר רציני.... יש את הנכונות להתקשר לאחת שאתה מרגיש שהיא האחת והיחידה, הנכונה עבורך! בהצלחה!!!

maof

New member
ממממ...

עברת לשלב הבא
מעוף

זה בא מעצמו...

אחרי שתצא ותXXXX כל חמור עם חצאית....פתאום תרגיש בבטן שבא לך הדבר האמיתי.....ואז תכוון לשם... פתאום תרגיש שבא לך להיות ביחד לתקופה ארוכה ולא רק ללילה ....כניראה שהקשר האחרון לא היה "זה"....ואילצת את עצמך כי ככה החלטת..... זה בא מעצמו בלי אילוצים...ואז זה הכי כיף -ולא מרגישים מחנק.....אז בלי לחץ.

אני יגיד לך מתי.. ברגע שמרגישים

שנמאס ויצא מכול החורים ואתה מגיע להבנה שזהו. הגיע זמן אצל כול אדם ואדם זה שונה כמובן אצל האחד אחרי חודשיים השני אחרי 5 שנים בהצלחה מפרגנת לך.

למעלה