מבקש עזרת הד"ר

borogon

New member
מבקש עזרת הד"ר

שלום. אני בחור בן 30. לפני מספר שנים התאמנתי באופן רציני מדי בחדר הכושר ולאחר שביצעתי תרגיל "פרפר" במשקל מוגזם או בטכניקה לא-נכונה, נפס לי חזק מאד שריר בגב העליון הימני, שתפס גם את השכמה והצוואר. בזמנו התפיסה היתה כ"כ חזקה שנאלצתי להגיע למיון כי לא יכולתי לנשום ולסבול את הכאבים בכל פעם שהנהג שהסיע אותי למיון האיץ את הרכב (הכאב אז היה בלתי נסבל). בצילום לא נמצא כלום אז, וכדור רציני פתר את הבעיה נקודתית. בשנים האחרונות בכל שנה קורה לי משהו דומה. אורתופד של הכללית אמר לי שאין הרבה מה לעשות. לפני שלושה ימים זה הגיע שוב (לא בעקבות סחיבות/תנועה לא נכונה שעשיתי במודע). הפעם באמצע הלילה נתפסתי כ"כ חזק, שבמשך כ-30 דקות לא יכולתי לשבת, לעמוד או לשכב. הכאב היה כ"כ חריף שפשוט נאלצתי להיתלות עם יד ימין על משקוף הדלת ולחכות שיירגע קצת. מאז הכאב לא עוזב אותי (למרות שאני נוטל מוסקול פעמיים ביום ומשככי כאבים באופן רציף וגם "עונד" שרוול צואר). הכאב חד ומציק ומדי פעם חוזר בצורה קשה יותר. מה כדאי לי לעשות בנדון? שקלתי לפנות לכירופרקט, אבל אני חושש שזה קצת פסידו-רפואה ולא רוצה שיגרמו לי לנזקים נוספים. תודה מראש וסליחה עם אורך המכתב...

borogon

New member
והערה נוספת וחשובה

הפעם גם יש לי הקרנה קלה של הכאב ביד ימין, בערך מעל אזור המרפק...

Spiritualized

New member
בורוגון

אני לא רופא ועצתי אינה באה להחליף את עצת הרופא, אבל אני ממליץ לך בחום בלי קשר לכלום לקנות את הספר "די לכאב" ולבדוק אפשרות שמה שמציק לך כל הזמן הזה הוא טריגר פוינט שנוצרה ביום שבו ביצעת פרפר לא נכון בחדר הכושר.... אם יתברר שזה מקור הכאב אני אישית לא אהיה מופתע בכלל, ואבין מאוד למה האורטופד אמר לך שאין מה לעשות... ואגב, אם זו הבעיה - יש מה לעשות!ומה שיש לעשות אינו כולל מוסקול או משככי כאבים.... לעיונך במידה ויש לך סבלנות, אני מצרף לינק למגילה שכתבתי למישהו לפני שבוע בערך על טניס אלבו - החל מהחצי השני של התגובה(נושא הטריגר פוינטס) כל מה שכתוב נוגע גם לך... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=723 מאחל לך רפואה שלמה ובהצלחה בטיפול בכאב

כאב

ניתן לפנות למרפאת כאב, מומחה לטיפול כאב יכול לעזור במגוון שיטות. מרפאת כאב יש בכל קופות החולים ובכל בית החולים הגדולים.

למעלה