מבקש עזרה

• פותח הנושא ext
  • פורסם בתאריך

ext

New member
מבקש עזרה

הי גרא. אני באמצע שנות ה-20 שלי, אני גרוש כשלוש שנים ויש לי בן, לפני גירושי הייתי אדם פתוח וחברותי ולא היו לי עקבות מיוחדות בקשרי עם נשים(חוץ מביישנות בילד אין), הכרתי את אקסתי בהיותי בן פחות מ- 20,גירושי היו מכוערים מאוד ויחד אתם איבדתי את אמוני בבני אדם ככלל ובנשים בפרט לתקופה מסויימת, אמוני בגברים חזר והיום אני מצליח לפתח חברויות אמת, אך עדיין אני מתקשה מאוד בכלל לדבר עם נשים שלא מוגדרות כידידות אפלוטניות, על להתחיל בכלל אין על מה לדבר ונדמה שאיבדתי את כל בטחוני העצמי, דבר זה פוגע ביכולתיי גם לתקשר עם אנשים באופן כללי ופוגע גם בתפקודי המיני, בעבר הייתי מאהב מעולה ואדם שמאוד אהב לאהוב, אני עדיין אוהב לאהוב ורוצה בזה אבל מרגיש חסום, הסיבות לדברים הללו די ברורות לי אבל אני לא מצליח למצוא את הכלים להשתחרר מהמחסום הזה, אני גם מתאר לעצמי שאני אקבל המלצה לגשת לפסיכולוג אז בעיקר עקב מצב כלכלי (לא מי יודע כמה) וגם חוסר בטחון שאני אצליח להפתח בפני אדם זר כל כך, אני לא יכול לפנות. תודה מראש, מחכה לתשובה MR. מתוסכל.

גרא.

New member
אתה כנראה עדיין מתאבל על אובדן..

חיי הנישואין שלך,בהליך גירושין מכוערים מאד..שגרם למפולת באימון הבסיסי שלך בבני אדם בכלל,ובנשים בפרט.אני מקווה שאתה בכל זאת עובד,למרות ששיגרת חייך הנוכחיים,השתנתה לחלוטין.הבנתי גם שטיפול פסיכולוגי פרטני יקר מדי עבורך,אבל אתה בעיקר חושש שלא תצליח להפתח בפני אדם זר,כל כך כדבריך.אבל למרות התחושה הזאת,אזרת אומץ,וכתבת לכאן..ועל כך אני יכול רק להעריך אותך.ext,קשה לי לראות איך לבד תצא מהפלונטר אליו נקלעת...ואני מודע לכך שלכל החלטיה שלך יש ללא ספק רווח מצופה,אבל יש מחיר.ואני מתכוון למחיר נפשי..אבל אין לך ברירה..ואני גם יכול לומר לך מנסיוני שלי,שזה רק נראה לכאורה,לפני שאי אפשר להפתח בפני אדם זר..אפשר גם אפשר..לעיתים זה לוקח מעט זמן,לעיתים יותר,עד שהמחיצות נופלות.אבל לדובב,ליצור קשר עם אנשים, זו אחת המומחיויות של פסיכולוגים..אם מחיר טיפול פרטני יקר לך,הצטרף לקבוצה טיפולית העוסקת ביחסי אנוש.גם יותר זול,גם אתה שולט בהתנהגותך, ויכול להחליט מתי אתה מוכן ויכול להפתח ולהציג את המעיק עליך.כשלב ראשון אם זה עדיין מאיים ומפחיד אותך.למה שלא תנסה ללמוד יוגה ? אין שם צורך לדבר,רק להקשיב ולפעול.נסה לחפש בירחון "חיים אחרים",יש בו הצעות רבות לסדנאות בהמון טכניקות והמחיר,לא ממש גבוה.אני בטוח שתמצא שם,או גם בעיתונות סוף השבוע,קבוצה שתענין אותך,זו הדרך..יתכן שבאמצעה,תרגיש שאתה בשל לפגישה עם פסיכולוג.לך על זה.וזכור,יש פסיכולוגים גם בקופות החולים, והם הרבה יותר זולים.

למעלה