מבקש עזרה

akapulko2020

New member
לא מומחית -אבל,

מנסיון אישי של מתחילה חסרת כושר גופני לגמרי,לא היה לי קשה כלל וכלל להתחיל לתרגל יוגה שיווננדה.

../images/Emo51.gifתודה רבה לכולם

ברצוני לומר תודה לכולם דרך תשובותיכם קיבלתי את מה שחיפשתי בעצם והוא הסקרנות ועידוד ללמוד יוגה תודה לכולם על התשובות
תודה לכולם

מבקש עזרה

שלום אני רוצה ללמוד יוגה באחד מהמרכזים באיזור תל אביב אשמח לקבל פרטים ושאלה נוספת אני מתרגל מדיטציית וויפאסנה האם יש קונפליקט או השלמה ואיחוד בין השתיים(יוגה-ומדיטציה) העריך תשובה

יוגי בר

New member
יוגה להתחלה

היי לך. וברוך בואך לפורום. הגעת לגיל שאת מתחיל יוגה 1. המלצתי האישית לך תתחיל ביוגה קלאסית. וביוגה קלאסית המומחים ללימוד הם מרכז שיבננדה ברח´ לטריס 6 בת-א. טל. 6961810 זה כל הסיפור. צלצל תתקבל בסבר פנים יפות ובוא לשיעור נסיון. תעבור קורס מתחילים מצויין ותתחיל לתרגל בענין. ובקיצור: לך על האוריגינאל. בכל תחום. לא רק ביוגה. תרצה לנסות גישות אחרות- אהלן וסהלן. וזכור! אף אחד מהם לא המציא את היוגה. גם לא שיבננדה- היוגי והצדיק הגדול במאה העשרים. המתיימרים לחדש אותה? ובכן הם מתיימרים. 2. כל 84,000 התנוחות או 840,000 התנוחות נועדו רק למטרה אחת לחשל את גופך ונפשך כדי לשבת ללא תנועה ולעשות מדיטציה בשלב הראשון במשך 1/2 שעה ולאחר מכן לעלות בזמנים. מכאן אתה למד כי מדיטציה- דהיינה בסנסקריט, היא שלב מאוד חשוב בכל יוגה. בהצלחה בדרך. בברכה ואהבה יוגי בר

feline9

New member
לא מדויק יוגי בר

האסאנות מטרתן להביא את הגוף והנפש, כמו שאר 7 היחידות המרכיבות את היוגה, לאחדות, נקיון הנפש והפיזי ועוד הרבה מטרות. אם אתה גם יכול להשאר בתנוחה חצי שעה ולמדוט - אשריך, אך זו אינה המטרה.

יוגי בר

New member
מדוייק.

היי לך. יקירתי, כל תנוחות היוגה למיניהן שאת מכירה נקראות תנוחות תרבות. הן חשובות אבל.... התנוחות החשובות ובנחשבות באמת הן תנוחות המדיטציה. לפירוט מעמיק צרי איתי קשר ואסביר לך באופן אישי. למה ומדוע. בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
יקירתי, קראתי גם קראתי

את פאטאנגלי בכמה תרגומים אבל, ראי כדי שלא יתפתח פה עימות בין גושי אנא השאירי לי בתיבת המסרים שלי מסר כיצד להתקשר ואסביר לך בפרוטרוט איך הכל מתחבר בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה