מבקש עזרה =\

GiLaD15

New member
מבקש עזרה =\

אז ככה... יש לי רק דיסק אחד של משינה.. מכונת הזמן.. האחרון הקיצר... מחר יש לי יומהולדת... ואחותי רוצה לקנות לי דיסק שלהם.. (וגם אני רוצה שהיא תקנה לי!!!!
) אז פה אני צריך את עזרתכם - איזה דיסק אתם ממליצים לי לבחור? מה הדיסק הכי טוב של משינה?? תודה מראש גלעד

N a V e

New member
קודם כל מזל טוב../images/Emo13.gif

ולעניין, לדעתי הדיסק הטוב ביותר הוא העמותה לחקר התמותה.לדעתי... אבל, את כל השירים מהדיסק,ניתן,עד כמה שידוע לי,למצוא באינטרנט. לכן עדיף לך ללכת על "מפלצות תהילה"-שיש בו הרבה שירים שאין באינטרנט,ויש בו אחלה שירים...והוא מאוד מגוון...

Lenard

New member
שנית כל מזל טוב../images/Emo13.gif

ולעניין... אני ממליץ על שיא הרגש. כי שמו כן הוא: שיא הרגש...

מפלצות התהילה, ללא כל ספק...

תשמע, אני חושב שמפלצות התהילה הוא אחד משלושת הדיסקים הכי טובים של משינה (קשה להחליט איזה הכי טוב). עכשיו, ההבדל בינו לבין העמותה לחקר התמותה ולהתראות נעורים שלום אהבה (שמצטרפים אליו בתור ´הדיסקים הכי טובים לדעתי..
), הוא שרוב השירים שיש בו הם לא שירים מפורסמים- יש רק שלושה שירים ממנו במכונת הזמן, וקשה למצוא באינטרנט. בהצלחה ומזל"ט

Lenard

New member
בוא\י אני יחדש לך...

מכונת הזמן = הופעת הפרידה ב95.

לדעתי

קודם כל מזל טוב
במקומך לא הייתי מסתמכת על "שירים שאפשר להוריד באינטרנט".. נראה לי בתור דיסק ראשון אתה יכול את גבירותיי ורבותיי משינה..(זה מגיע גם בתור אוסף כפול יחד עם האוסף השני..) או - שפשוט תראה אילו שירים אתה הכי אוהב מדיסק ההופעה, תגיד לנו ונגיד לך מאילו דיסקים הם לקוחים...

GiLaD15

New member
קודם כל תודה רבה לכל מי שהגיב ../images/Emo9.gif

וגם תודההההההה רבההההה למי שאמר מזל טוב
אז ככה.. את כל השירים המוכרים של משינה יש לי כבר על המחשב וגם בדיסק (מכונת הזמן), ואם אתם אומרים שהשירים הפחות מוכרים נמצאים במפלצות התהילה - וזה כזה דיסק מעולה - אז אני חושב שאני אלך עליו... אז יש לי בקשה... אם למישהו במקרה יש כוח, אולי תכתבו לי את השירים שיש במפלצות התהילה? תודה רבה לכולם על העזרה!

שלמונזה

New member
מפלצות התהילה!!!

אני בעד הדיסק הזה ואגב גמני קיבלתי אותו מתנה ליומולת!!! ומכיוון שנאי כזו נחמדה הנה השירים: 1. סוף הזמנים 2. שלומית בונה סוכה 3. את באה לבקר 4. אין מקום אחר 5. בנות הים 6. מי שם 7. איזה איש 8. אהבת אותי 9. אשה 10. לילה בעיר 11. תתעורר 12. זה לא יכול להיות ישן 13. הארי קריש דם. 14. מפלצות התהילה 15. הכל התחיל בנאצר תהנה ודבר אחרון והכי חשוב משינה לא צורבים!!! לילה טוב

GiLaD15

New member
תודה רבה רבה!

אני מכיר רק חצי מהשירים שם!!!! יאאאא אני חייב לקנות את זה

עטלף77

New member
גם במשינה 3 יש יופי של שירים פחות

מוכרים: סוזי בלי היד מעגל נסגר מעגל נפתח שלמונזָה סר חינה ועוד שירים מצוינים

למעלה