מבקש עזרה

kfir86km

New member
מבקש עזרה

היי אני מחפש אתר שממנו אפשר להזמין תרופות. לא רק תרופות מרשם אלא גם דברים אחרים כמו ויטמין c אומגה 3 המחיר בסופר פארם הוא ב100% יקר יותר מהזמנות באינטרנט, משהו מכיר אתרים אמינים שאפשר לעשות זאת? ואיך מגיעות התרופות, אם שליח או בדואר? תודה

0 אור 0

New member
יש מליון בתי טבע באינטרנט וגם כמה פארמים

הכי ותיק זה הדרגסטור (תכתבי באנגלית) , אבל אני אפילו לא רוצה לנחש כמה מקומות נוספים כבר יש היום. מה שאני עושה זה לחפש בגוגל בדיוק את מה שאני צריכה (נניח תכתוב ויטמין C מחיר), משוה מחירים ומזמינה מאיפה שנראה לי. אמינות המוצרים בדרך כלל לא בעייתית, כי כולם מוכרים מוצרים של אותו יצרן מוכר וידוע. אמינות החנויות - מסתמכת על השכל הישר (שם הספק, כתובת, ציון שביעות רצון בזאפ וכד'). אני קונה באינטרנט כל מה שאפשר מזה שנים רבות - קניתי מוצרי חשמל גדולים וקטנים, מחשבים וציוד למחשבים, אביזרי ספורט, שמנים, תוספים, ספרים, קרמים, רהיטים ... - הרבה פעמים אני קונה מספק שלא היה מוכר לי קודם לכן. בכל השנים היתה לי פעמיים בעיה של ויכוח עם ספק - והיא נפתרה אחרי כמה טלפונים, פעם אחת זה היה קניה דרך אתר מכירות פומביות ונעזרתי בשירות הלקוחות שלהם. לא רק שאין לי שום חשש מקניה באינטרנט, אלא זה גם יותר בטוח, כי במקרה הגרוע ביותר (שעוד לא קרה לי) אפשר לבטל את העסקה מול חברת האשראי. לגבי המשלוח - יש תמיד אופציה לחלופות שונות למשלוח - דואר, שליח, איסוף. תבחר מה שמתאים לך ולפי מה שאתה מוכן לשלם. אני בדרך כלל בוחרת באופציה החינמית או הזולה ביותר.

למעלה