מבקש עזרה

שרון9090

New member
מה שאני צריך

זה שיסווגו לי את הבעיה מה זה קוד כל זה OCD או משהו אחר ואחכ" שימליצו ל על מטפל לסגנון כזה חבל לי לסבול מאי נסיון שאני רואה שיש כ"כ הרבה אנשים ששמחים לעזור ויודעים מה התחושה הזאת ,שכבר עברו ויכולים לתרום לי מניסיונם על מטפל עם נסיון מוכח ולא אצטרך חוץ מהבעיה עצמה לסחוב גם חיפוש ואכזבה אם מישהו מבין בתחום וחושב שיוכל להבין ולהגדיר לי את בעיתי אם יוכל לפנות בפרטי

DAAAAN1234

New member
מבקש עזרה

יש מישהושמכיר את הנושא לעומק ומבין ויודע לנתח שהיה מסכים להתכתב איתי בזמנו החופשי ולהקשיב לבעיתי למטרת א שיגדיר לי עם בעיתי זה OCD ב אם כן מה עושים אני בן 19 והבעיה ממש הורסת לי המון וחבל על ימי הנעורים שפורחים בכאב ממש אשמח תודה

אמא11

New member
היי דן וברוך הבא../images/Emo13.gif

אני מציעה לך, בתור התחלה, לקרוא ב"קישורים" של הפורום בקטגוריה "מהו OCD". תראה לפחות אם הדברים שמציקים לך דומים לדברים שמתוארים. שאלת, בהודעה אחרת, האם לשתף את ההורים וזו עוד סיבה לשתף אותם : הם יוכלו לעזור לך לפנות לאיבחון מסודר ואז לטיפול. נראה לי שזו טעות לבקש מאנשים שיאבחנו אותך באינטרנט. לאבחן יכול רק איש מקצוע מנוסה שיודע כיצד לתשאל אותך ולפי התשובות שואל הלאה. בהצלחה ואני מקוה שבקרוב תרגיש טוב יותר תמי

למעלה