מבקש עזרה

מבקש עזרה

שלום אני בן 35 לפעמים אני מרגיש נורא ואיום.יש לי יותר מידי יציאות ביום עברתי בדיקות גסטרו ואליקובקטר ללא גילוים מיוחדים לפי הרופאים אני בריא אבל במציאות יש לי יותר מידי בעיות.למשל זה בא בביטוי כשאני אוכל בשר טחון למשל אני לא מפסיק ללכת להתפנות.אני כבר לא יודע מה לעשות לחיות כל הזמן עם זה נורא ונדמה לי שזה נהיה יותר גרוע מיום ליום.האם אני אלרגי למשהו?או שהכיבה לא יכולה לספוג את זה?אני לא בקיא בעניין אנא תעזרו לי לברר מה אני יכול לעשות? תודה

Q T g i r l

New member
כנס

האם עברת קולונוסקופיה? בדיקה למעי הגס/דק? במה עוד זה מתבטא מלבד יציאות מרובות? האם יש שילשולים? תפרט אולי יוכלו לעזור לך יותר...

מצטער שאני מתבטא ככה אבל זה מה שקורה לי וזה

לא בדיחה.אני חושב שנהיה יותר חמור אחרי כמה שנים.לא ממש עברתי בדיקה כזאת האם תואילי להסביר לי מה זה בדיוק ואיך אני יכול לעבור.מה שאני יודע שכל הבדיקות דם הן תקינות.וממה שהיה יודע השילשולים האלה הם מרובעות למשל שאני אוכל דברים ספציפים כמו בשר טחון הכיבה לא יכולה לספוג את זה מה שגורם לי ליציאות רבות אי נוחות ובנוסף אני נהיה חלש לגמרי>אמרו לי שזה מסוכן שאני מאבד נוזלים רבים.בבקשה תעזרו לי תודה

בעיות במ. העיכול

בוקר טוב, אני מבינה את המצוקה שלך, אך עזרה קונקרטית דרך פורומים שונים לא תוכל לקבל. אם הבעיה שאתה מציין קשורה אך ורק לאכילה של בשר טחון, השאלה מה שמים בבשר הטחון, איזה תיבול וכו'. בכל מקרה אם הבעיה מתרכזת בזה בלבד, לא יותר פשוט לוותר על זה? בד"כ כשהבעיה היא ספציפית מחפשים רגישות למזון וזה בד"כ ע"י רופא אימונולוג, שיבקש ממך דגימת צואה ויבדקו מה היא מכילה. אם הבעיה היא יותר עמוקה מ"בשר טחון" כדאי להתייעץ עם רופא גסטרולוג שיכול להמליץ על בדיקות שונות, פחות קולונוסקופיה ויותר אנדוסקופיה על מנת לקחת דגימות מהמעי הדק. בכל אופן, המתן לתשובת הפרופ'

תודה

הדוקטור מסכים עם התשובה שקיבלת, יש גם בדיקות לבעיות ספיגה, אבל אתה צריך לפנות לרופא בצורה מסודרת ולא דרך הפורום

למעלה