מבקש עזרה בVAIO

Yuval m

New member
מבקש עזרה בVAIO

הי חברה, תראו, ברשותי סוני ואיו vgn-fs760/w, עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה (XP) מחדש. עכשיו הבעיה, אין לי את הדרייברים המקוריים (סוני לא מספקת עם הקנייה), לא חשבתי שאצטרך אותם כל כך נורא, ובאתר שלהם ניתן להשיג אבל בקושי מצליח לרדת, יורד במהירות של 400 בייט לשניה (3 ימים ל2 מגה בערך). אני אבוד! הבעיה היאא, איך לעזאזל אני מוצא את כל התוכנות האלה שבאות איתו- כל הcontrol panel שלו והrecovery, יש באתר דרייברים אבל את אלה לא הצלחתי לדוג. אני כן הצלחתי להוריד דרייבר לכרסיט מסך NVIDIA ולכרטיס קול אבל משום מה הכרטיס קול אחרי שאני מתקין אותו עדיין לא מזהה שום דבר מותקן- כאילו כלום לא קרה. יש למישהו עצה איך לעזור לי? מאיפה אני משיג דיסק נורמאלי? כל עזרה, כל תשובה הכי קטנה תעזור לי כרגע, כי אני פשוט א-ב-ו-ד... תודה רבה מראש, יובל

Interpack

New member
אולי אני אוכל לעזור?

ככה: 1. ב-VAIO יש hidden partition שמכיל את ההתקנה של מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים. אפשר להגיע לשם דרך ה-BIOS (שימוש ב-recovery console). שם נמצאים כל הדרייברים המקוריים של הלפטופ. 2. ב-emule יש את כל מה שאתה רוצה/מחפש ל-VAIO. רק תוריד. זה אפילו חוקי. 3. יש לי DVD שמכיל את כל מה שצריך (דרייברים, תוכנות וכו') ל-VAIO. מדובר על DVD של כמעט 800 מגה. אם אני אשים את זה על FTP תוכל להוריד?

Yuval m

New member
לגבי FTP

הקובץ עצמו נמצא על הFTP שלהם אבל זה איטי רצח. ולגבי העלאת הקובץ לFTP זמני, אני כתבתי לך בפרטי, בכל מקרה אני אשמח מאוד, זה ממש יעזור לי, כי כרגע כמו שאמרתי, אני אבוד. תודה, יובל

למעלה