מבקש עזרה במשחק ,,,,

מקס6

New member
מבקש עזרה במשחק ,,,,

הזה ,היה כבר בפורום אבל לא זוכר ששיחקתי . יש לי 3 מפתחות ,סכין,בורג, חוט חשמל, טלסקופ , יודע שאם מסתכלים בעינית, מתים. ואם פותחים את הברז גם מתים. ואם לא פותחים בזהירות את הדלת בריצפה גם ,,,, נכון צדקתם מי שמכיר או שיחק אז עזרה לא תזיק ,תודה

3שרונית

New member
רואה את החוטים שעפים ברוח?

תקליק על הסכין ועל החוט הירוק..... אני צריכה להיזכר בעוד דברים......

מקס6

New member
את זה עשיתי ולקחתי את,,,

המפתח הצהוב מההחלון אני לא הבנתי אותך נכון איזה משחק?

מקס6

New member
עכשיו עלה ,,,,

מה שם המשחק יש פתרון .אילנה או אימאית פתרו את המשחק תנסי להשיג לי את שם המשחק

מקס6

New member
או קיי בתאריך 27,01,06 ,,,,,

אילנה שירשרה את המשחק בפורום אבל משום מה לא שיחקו בזה אבל אני זוכר שכן שיחקו ,אמשיך לחפש

מקס6

New member
שרונית ,,,,,,

כשאת רוצה להעלות משחק מסויים לפורום , אז כדי שלא תתני את כל הכתובת אני אלמד אותך איך לעשות כמו שלימדו אותי [אימאית] בנושא את רושמת למשל משחק חדש. ועכשיו בתוכן את רושמת למשל "בהצלחה". ועכשיו את גוללת למטה לקישור "מחרוזת מתוכן ההודעה"במס' 1 את גם כותבת "בהצלחה " או כל מילה שבחרת בתוכן היא חייבת להיות זהה לקישור למטה. ועכשיו את המשחק שאת רוצה להעלות לפורום ,קליק ימני על הכתובת "העתק"ושוב קליק ימני על הקישור [ההמשך של 1 איפה שרשמת "בהצלחה" ] paste והכתובת מועתקת וזהו את שולחת . בהצלחה

ilanama1

New member
אני אנסה להזכר

קח את המפתח מתחת לרגל והשתמש בו בקו מתחת לרגל תפתח אבל שם אתה צריך להזהר כשאתה מושך שם משהו אני כותבת מהזיכרון נפתח לך שם חור קליק עליו יכול להיות שתצטרך לחזור על זה כמה פעמים אבל אם תעשה את זה נכון תקבל מפתח ואם המפתח הזה אתה יכול לקחת את הטלסקופ

ilanama1

New member
המשך

ליד הצינור הירוק קח משם משהולא זוכרת מה זה היה וזרוק על הסכין וקח בחזרה גש לחלון והסתכל בנקב לכמה שניות ותראה רוח שמזיזה חוט ירוק בצד שמאל כשאתה רואה גע בו עם הסכין קח אותו באיורור ליד הטלויזיה גע בדבר הצהוב בפנים ותראה אנימציה השתמש במנעול ובחוט כד לקחת את המפתח הצהוב השתמש במפתח בפינה הימנית ליד הטלויזיה יש שם נקודה שחורה בקיר ושם תקבל אחד המספרים בשביל הסיף

למעלה