מבקש עזרה בהכנת דגם לא ברור.....

מבקש עזרה בהכנת דגם לא ברור..... ../images/Emo92.gif

שלום לכולם, אני רוצה להכין את דגם הציפור "Baby Bird" שנמצא בדף הזה (הדגם השני מראש הדף) , לחיצה על התמונה מעלה דף PDF עם הוראות הכנה, רק שההוראות מאד מאד לא ברורות, לדוגמה סעיף 11 לגמרי לא ברור לי, איך מהמצב בסעיף זה אני מגיע למצב המוצג בסעיף 12....? זה ממש לא מובן, אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי במילים מה לעשות בסעיף 11, או אם מישהו יוכל להעלות ל YouTube סרטון קצר שמראה איך להכין את הדגם הזה זה יהיה עוד יותר טוב!
תודה מראש על כל עזרה בנושא !

גילה או

New member
נסיון לעזרה

בצילום הראשון מסומנים כל הקווים המקדימים לביצוע המעבר בין שלב 11 ל12.שים לב -3 קיפולי עמק ואחד הר

גילה או

New member
שלב 11

בצע כעת את קיפול העמק האנכי ונסה להשתמש בכל הקיפולים המקדימים כדי להגיע לתוצאה . בהצלחה!

ואוו המון המון תודה!! ../images/Emo13.gif

מאד מאד מעריך את הזמן וההשקעה שלך, הקיפולים בצילומים שהעליית נראים מעולה ומאד מובנים וברורים, אני מקווה שיותר מאוחר אמצא זמן לנסות שוב את הדגם ואגיד לך אם הצלחתי. האם סיימת את הדגם? האם לחיצה על גוף הציפור מושכת את הראש קדימה ופוערת את הפה של הגוזל? האם האפקט נראה יפה כמו בציור שבאתר? ושוב תודה רבה

גילה או

New member
בבקשה../images/Emo140.gif

כן סיימתי את הדגם והוא די חמוד.הפה של הגוזל פתוח ובלחיצה על צידי הגוף הפה נסגר והכנפיים קצת זזות.

למעלה