מבקש מידע

yami 777

New member
מבקש מידע

על הקומיקסים הבאים: the loners new warriors All-New Atom 013 וגם מבקש המלצה על קומיקסים\סאגות טובות שהחלו לא מזמן. תודה=)

Evil Beast

New member
המלצות קצרות על מיינסטרים(DC ומארוול)

JLA/JSA הלייטנינג סאגה. זאת המלצה. גם וורלד וור האלק. וניו אוונג'רס.

yami 777

New member
השגתי את הניו אבנג'רגס 31 ואת

וור וורלד האלק 1, קצת מידע על מה קורה כרגע באבנג'רס?

Evil Beast

New member
אוקי

אחרי "מלחמת האזרחים" ומותו של הקפטן, הניו אבנג'רס (שהיו נגד חוק הרישום) נהיו ל"פורעי חוק", מכיוון שאינם נרשמו. הם טסו ליפן בשביל להציל את אקו מאלקטרה והיד. יש את הקבוצה השניה, המייטי אבנג'רס, שהם הקבוצה של סטארק.(שכרגע נלחמים באולטרון) בסוף 31 נעשה טוויסט מפתיע שבעצם מכין את הקרקע לאירוע הגדול של 2007-2008.(אחרי וורלד וור האלק 1) אני גם ממליץ על האינישיאטיב.

DDN

New member
לא הבנתי בדיוק מה זה הטוויסט ../images/Emo58.gif

מה קרה לילדה?

Evil Beast

New member
מה קשור הילדה?

אלקטרה היא Skrull! אם היא Skrull מי עוד? הארק הבא של הניו אבנג'רס יהיה טוב. שבהם הם מפקפקים אחד בשני ובהיותם בני אדם ולא Skrullים(איך אומרים את זה בעברית!?)

DDN

New member
עוד ספוילר בפנים

זו בטח לא הייתה אלקטרה האמיתית, אלקטרה האמיתית איפהשהו במקום אחר. אלקטרה האמיתית טובה. .. . . והילדה? פשוט כתבו שהעמוד האחרון זה העמוד "הכי מפתיע בזמן האחרון", והפריים האחרון מתמקד בילדה של קייג' שפתאום העיניים שלה נפקחות.

MajorWinters

New member
זה עלול להיות מחוורבן

לפי השמועות, אומרים שאולי גם טוני סטארק הוא סקראל ועוד כל מיני... אני מקווה שהשמועות לא נכונות, כי אז זה התירוץ הכי בזוי לבטל את תוצאות הCW. (אגב, מארוול אישרו שקפטן אמריקה האמיתי באמת מת, והוא לא סקראל)

yami 777

New member
אינישיאטיב? WTF?

וגם אם אפשר פרטים על הקומיקסים שרשמתי למעלה

Evil Beast

New member
הניו ווריורס הם קבוצה שהייתה ועכשיו חזרה.

אני חושב. יותר מזה אני לא יכול לספר עליה Intiative זה אחלה חוברת, שמספרת על מין מחנה שמכין גיבורי על צעירים שנרשמו. אחלה כתיבה, אחלה אומנות.

yami 777

New member
עוד המלצות על קומיקסים מישהו?

את Initiative לא מצאתי, הם קשורים לאיזשהו קומיקס אחר?

yami 777

New member
אז קראתי את האבנג'רס ויש לי שאלה../images/Emo58.gif

מה עובר על אלקטרה בסוף?

Evil Beast

New member
תשובה

אלקטרה היא סקרול, חייזר מגזע חסר בית שיכול לשנות צורה. וזה בעצם חומר למחשבה, אם את אלקטרה החליף סקרול, מי עוד סקרול?

DDN

New member
אתה יודע,

אומרים שבד"כ כדי להסיר חשד מאשימים אחרים ועושים מהומה רבה מכלום. מארוול אמרו שהעמוד האחרון הוא המשמעותי שם, וזה העמוד עם התינוקת של לוק קייג' ולא עם אלקטרה. מה שמביא אותי לחשוב, אולי בעצם אתה סקראל?

Evil Beast

New member
הממ, ארג.. אה..

לא.. אה.. הממ, אולי אתה סקראל?!
בכל מקרה, יכול להיות שאתה צודק, ואני גם חושב שלוק קייג' הוא סקראל. וספיידרוומן וטוני סטארק.

DDN

New member
אם תמשיך להשמיץ את ג'סיקה, אני אחסום אותך

מהפורום. סקראל!

Evil Beast

New member
לסקראלים יש את הטכנולוגיה

להפוך אותך לאבק דרך מסך המחשב~! מואהאהאהא!

DDN

New member
../images/Emo13.gif

כבר הפכו אותי לאבק בשנות השמונים, כששיחקתי בKINGS QUEST 3 (השרשור הזה נהיה הזוי)

למעלה