מבקש מידע חשוב

מבקש מידע חשוב

בשבוע שעבר שאלתי אך שאלתי עברה לה לעמוד החבוי - כי יש כאן הרבה תנועה אני רוצה להמשיך ללמוד שנה הבאה ולכן חשוב לי לדעת אם מישהו יודע במיקרה מה קורה במדיסין עכשיו? לא רוצה סתם לזרוק הכסף. ותודה לכולם מראש

שמש א

New member
הפאניקה מיותרת

ובטח כשאתה חושב ללמוד שם שנה אחת של שיאצו לא מגמה 4 שנתית.

קיבלתי לאחרונה מכתב

מאיגוד הסטודנטים לגבי זה שעמל שעד עכשיו תמכו בהם עומדים להסיר את התמיכה.. הייתי מחכה, כי במכתב לא הוצג שום פיתרון אלא רק "עדכונים יבואו בהמשך.."

מאיר72

New member
מלאכתם של צדיקים נעשת בידי אחרים

מרגע שמר עופר תפוחי ושאר שליטי מדיסין לשעבר (רעול וכו') החליטו לזרוק אותי משם (בגלל חשיפת האמת) הם נפלו. בנפול אויבך אל תשמח (אבל מותר לעלוז)

חשבתי שהם קנו

חשבתי שעמל קנו את מדיסין כי זה משתמע מהפרסומים עכשיו אני מרגיש עוד יותר בסימן שאלה

אדומה2

New member
../images/Emo31.gifממש לא לעניין

לא יפה הלכלוכים האישיים האלה. לא הגיע הזמן לשחרר את הדברים האלה כבר מאיר?

קאריני21

New member
באמת לא יפה!

מה זה? זה פורום רפואה משלימה ולא פורום לאן כדי ללכת ללמוד. אני סטודנטית במדיסין ואני מרוצה. יש כאלה שכן יש כאלה שלא. מי שרוצה ללכת ללמוד שם יחליט על דעת עצמו ולא על דעת אחרים. ומאיר השם זה "ראול" ולא "רעול" .... לילה טוב.

../images/Emo31.gif מדיסין ../images/Emo156.gif

מכללה איכסה פיכסה והיחס שם כבר עדיף שלא יעשו לעצמם בושות ומצידי שיהיו שם מורים הכי הכי בעולם הם עדיין במילה אחת ח-ר-א
.

../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif יעל, למחוק!!!

אנשים, מה שאתם עושים זו השמצה פרועה
. יש לכם טענה ספציפית נגד "מדיסין"? תגידו מהי, במלים פשוטות, בלי רמזים בסגנון "אני יודע אבל לא אספר". יש דברים שאתם לא רוצים להגיד בפומבי? שילחו מסר. זה פורום לרפואה משלימה, ולדעתי בתי-הספר לרפואה משלימה הם בהחלט און-טופיק (יעל וכולם רשאים לא להסכים, כמובן), אבל יש דרכים להתבטא ויש דרכים שלא!!! אנשים, השתדלו לשמור על רמה. יש ביקורת? תגידו מהי. יש כעסים? תסבירו על מה. אל תשמיצו, אל תלכלכו - דברו על דברים ספציפיים. ודבר אחד חשוב: קחו בחשבון שדבריכם יישארו בפורום, ויעידו עליכם. אני מניח שיעל תראה את ההודעה הזאת רק בצאת השבת, או ביום א'. יעל, מתי שתראי - למחוק!!! גם את ההודעה הזאת!!!

אדומה2

New member
ממש ביקורת בונה ../images/Emo3.gif

אולי במקום לשבת וללכלך סתם, תנסו לשבת ולכתוב מה באמת מציק? מה באמת לא בסדר? מה התחומים שנראים לכם שדורשים תיקון? מה חסר לכם? סתם לזרוק מילים לחלל האויר, סתם השמצות... נו בחייכם, קצת יותר רצינות, קצת יותר בגרות. ביקורת בונה תמיד במקום. סתם השמצות זה ממש לא לעניין וחבל על האויר שלכם, לא ככה? וסדרך אגב סאן רייז- השורה התחתונה, הולכים למוסד כדי ללמוד, וחשוב ביותר שהמורים יהיו טובים. לפחות בדבר אחד אנחנו מסכימים, במדיסין יש מורים תותחים שחבל על הזמן. לא כולם, אבל יש הרבה. לא צריך להתחתן עם מדיסין (בשל היחס האישי שם) כדי ללמוד ולהפיק את מה שיש למוסד להציע ולצאת עם ידע עשיר ונאות על מנת להתחיל את המשך לימודי הרפואה הסינית.

אני ביקשתי מידע

אני ביקשתי מידע . לא ביקשתי רכילות או השמצה אבל מידע זה בהחלט חשוב לעדכן אחד את השני אם אפשר.

אדומה2

New member
מידע

תראה, האין הרבה מה לחדש פרט לזה שהיו כמה החלפות שהיו בהחלט צפופות אבל עכשיו מנסים לשמור על יציבות. באיזו שנה אתה? בכל מקרה שלא יהיה, נניח והמקום סוגר שנה הבאה (ואין להסיק מדבריי שזה מה שהולך לקרות!)- אתה הולך אחרי המורים שלך, ואם המורים שלך מוצאים חן בעינייך, לך איתם לאן שהם הולכים, זו המלצתי הכנה. בכל מקרה, אתה תמיד יכול לעשות קצת שיעורי בית משל עצמך ולבדוק בתי ספר אחרים, שמעתי שבתמורות יש אחלה מגמת שיאצו, לך גם על הכיוון הזה, ואז תחליט.

DPsoul

New member
../images/Emo45.gifבתור סטודנטית בתמורות

אני יכולה רק להוריד להם את הכובע על המורים התותחים על ההשקעה והאיכפתיות על השיטה והליווי פשוט כיף לי ללמוד פתאום!:))) בהצלחה לך בכל מקרה באשר תחליט רק תעשה סבב לפני שתחליט.. בכיף יקבלו אותך לשיחה אישית בתמורות למשל!

זכותי להביע דעה אישית ../images/Emo70.gif ../images/Emo150.gif

זו דעתי האישית זכותי להביע אותה אף אחד לא חייב לקבל אותה אבל ככה היא ואם למישהו יש בעיה הוא יכול לא לקרוא אותה או להתעלם אין לי שום כוונה להתנצל או להתייפף כזה אני וככה אני חושב .

ועוד דבר ../images/Emo62.gif ../images/Emo70.gif

התגובה הקשה זו באה מהיחס המשפיל והמבזה שקיבלתי בתור סטודנט לעתיד שסה"כ ביקש בצורה יפה לקבל פרטים על מסלולי הלימוד ובמקום לקבל את מבוקשי קיבלתי סטירת לחי טרטורים זלזול ויחס בוטה ומגעיל תרתי משמע . אז מצידי הם לא קיימים בלקסיקון שלי . והבעיה שיש יותר מידיי אנשים יפי נפש וצבועים שעל כל פיפס שאתה מוציא מתנפלים עליך אז כמו שאמרתי מי שיש לו בעיה שפשוט יתעלם או שיביע את דעתו אף אחד לא חייב להסכים ואני מכבד את כולם בצורה שווה .

למעלה