מבקש להתייעץ

longino

New member
מבקש להתייעץ

אני אלמן מס' רב של שנים, הכרתי אשה מקסימה (גרושה) לפני כחצי שנה והדברים נראים נפלא. החלטנו לעבור לגור ביחד בדירתי. לשנינו יש בתים משלנו ושנינו יש ילדים מנישואים קודמים. אני יודע שהדברים נראים נפלא אבל עדיין אני רוצה להגן גם על עצמי וגם על ילדיי. חשבתי לערוך צוואה והילדים לוחצים שנעשה גם הסכם ממון. מה דעתכם?

אני בעד הסכם ממון

זה עושה את החיים והגבולות ליותר ברורים וגם מרגיע את הילדים משני הכיוונים כי אתם באים אל הקשר עם חבילות משלכם ההסכם יגדיר עבור שניכם מה כמה ןלמה זה בטוח יותר לגבי צוואות , יש דברים משתנים וזה מחייב צוואה עדכנית קח את זה בחשבון , לזכור לעדכן אותה מדי פעם .

מרי הסה

New member
בכל זאת צוואות זה כל כך חשוב

לא בגלל שאנחנו רואים מוות מול העיניים, אלא משום שלא רוצים שהרכוש שצברנו ילך לידיים שלא שייכות לנו. נניח שאני כאלמנה מסתלקת מן העולם והיה לי חבר שלא התחתנתי איתו, לפני שהסתלקתי, הוא ירש את כל רכושי שצברתי ועמלתי עבור ילדיי. אז ברור שאני חייבת לעשות צוואה, אני חושבת שמי שלא עושה הוא פשוט נוהג בטפשות. ארגון משפחה חדשה עד כמה שידוע לי הוא כתובת מצויינת. צריך לחשוב על הדברים האלה ולמנוע הרבה צער והרבה מריבות אחר כך.

SIRI41

New member
[במקרה נכנסתי ורוצה להגיב] לדעתי

אתה חייב הסכם ממון - אני עובדת במקום הנוגע לעניינים אלה, וזוגות רבים לפרק ב' עושים את זה, אין לחשוש, להפגע - זה חשוב ואפילו מראה לך דבר אחד חשוב בכך שאם הצד השני מקבל את העובדה לעשות הסכם ממון - אז הוא אכן צועד לזוגיות נכונה ואם מישהו מסרב, זה אומר דרשני. בהצלחה

למעלה