מבקש להיצטרף !!

lutz2

New member
מבקש להיצטרף !!

שמי יהודה אני אמנם לא תל אביבי גם אנני אוהב את העיר הגדולה אני גר במקום שקט בהרצליה משנת 1939 אני מתעורר כל בוקר גם לצייוץ הציפרים אך גם לקול התרנגולות שיש לי בחצר,אני מזל אריה בסוף יולי אהיה בן 70 אך מרגיש כמו 40,אני עסוק כל ליפני הצהרים שניים מהבנים שלי עוסקים בעבודות עפר,יש לנו 4 בנים ושתי בנות וווו 11 וחצי נכדים,לא משעמם לנו,אישתי עדיין עובדת במשרה מלאה, נולדתי בעיר אורטלסבורג אז מ גרמניה כיום szczytno הופרדתי ממישפחתי בגיל 3 והוהאתי לקרובי מישפחה שהבריחו אותי מגרמניה בשנת 1938 אין לי כל מושג מה עלה בגורלם של הורי 4 אחיותי ואחי הצעיר ממני,עד היום אין לי קצה חוט שיוביל אותי למקום כל שהוא,אני מחפש בכל פינה בעולם ואולי יום אחד מי יודע, יהודה

emmy5

New member
LUTZ2ברוך הבא',שמחים לכל חבר חדש

מנורה

New member
ערב טוב חברים יקרים lutz2ברוך

הבא ל
נו החם נעים מאד להכירךץ מוזמן למפגש בביתי ב 25/6 בכ"ס. אתה רואה אנחנו שכנים.

HAVA159

New member
lutz2 ברוך הבא../images/Emo140.gif

יהודה שלום וברוך תיהיה! בחרת את המקום הנכון להגיע. אני מקבלת אותך ב
כמו שקיבלו אותי, כל החברים כאן בפורום ממש נהדרים אוהבת
.hava

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא מצטרף חדש ../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif

שלום יהודה,
בברכת "בוקר טוב" לכולם כתבתי גם לך, אך עכשיו חשבתי לי אולי מן הראוי לברך באופן נפרד, כראוי לאורח חשוב. שמחה שהגעת, מקווה שתהנה פה. כאן לא רואים פנים ולא שומעים קול, לכן פה מדברת רק הרגשתו של האדם, ולפי ההרגשה השוררת כאן יש אפילו בני טיפש עשרה. בוא שב עימנו, השתדל להראות נוכחות, היינו לכתוב. נהנה אנחנו ממך ואתה מאיתנו. אני זוכרת שלפני פתיחת הפורום שאלו אותי איך אסתדר עם אנשים מבוגרים. אני השבתי, מי שנכנס בגיל כזה למחשב הוא אדם צעיר ללא קשר לתעודת הזיהוי.

lutz2

New member
Jealy 2 שלום לך

לא חשוב הגיל העיקר ההרגשה אני צעיר ברוחי ואוהב את החיים כף לי לקרא את כל הברכות ואני שולח מפה לכולם שבוע נפלא וכל טוב יהודה

ברוך הבא יהודה ../images/Emo140.gif

שמחה שהצטרפת לשורותינו - עפ"י מה שכתבת נראה לי שיש לך סיפור חיים מרתק - אשמח אם תמשיך לשתף.

emmy5

New member
בשבילי , הרצליה זה תל אביב

כבר שמחתי ,אולי עוד אחד בצפון ...אבל באמת ...אתה ממש סמרכז הארץ ... אבל אם רוצים אנחנו מאוד קרובים אחד לשני ,היו לנו כמה מפגשים עם כל החברים..היה כייף

נֵנָה

New member
ליהודה ברוך הבא לפורום המקסים שלנו

בטוחני שתמצא אצלנו בית חם, אוזן קשבת וחיבה עמוקה מכל הלב

lutz2

New member
emmy 5

אני אגיד לך את האמת,אני לא אוהב את תל אביב עיר רועשת מידי אני אוהב את הרצליה כי היכן שאני גר בר"ח הרב קוק בית אם חצר 2 כלבים וחתול לול עופות,עצי פרי ,גינה בית כפרי קומה שנייה מעץ והעיקר שקט אני גר פה כבר למעלה מששים שנה ונורא כף לי,להגיע בבקר לתל אביב זה סייוט הייתי בקפריסין לפני חודש זמן הטיס היה ס:ה חצי שעה להגיעה לתל אביב לוקח לי לפחות שעה יהודה

maxima

New member
ברוך הבא יהודה....../images/Emo140.gif

מצער לשמוע את הסיפור טוב שבנית לך משפחה ויש לך אוהבים

bimbo.

New member
יהודה, ברוך המצטרף לשורותינו../images/Emo140.gif

יש לך עבר עצוב, אבל נראה שההווה שמח ומלא עניין. גם אני מהרצליה. אני מקווה שתופיע בפורום לעיתים קרובות ותשתף אותנו בשמחות/התלבטויות/סיפורים וכל מה שקורה איתך.

lutz2

New member
bimbo שלום לך

נחמד לקרא את כל הברכות נכון שהעבר שלי מעט עצוב אך אני תמיד מביט קדימה,מה שחשוב זה מה שיהיה,את העבר אי אפשר לתקן אני אדם אופטימי בדרך כלל אוהב את החיים נהנה מכל רגע,לפני שהיו מחשבים הייתי חובב רדיו,ויכולתי להיתקשר עם העולם,אך היום זה די פשוט, אני שמח להיכנס לאתר ולקרא את מה שאנשים חושבים ,אז ליליה טוב יהודה

למעלה