מבקש לדעת שהכל בסדר

bubu123

New member
מבקש לדעת שהכל בסדר

שלום לחברי הפורום! אני וחברה שלי כבר ארבע שנים יחד, וכיף לנו ואוהבים וכו' בעיקרון אנחנו מסורתיים אז שומרים נידה : שבועיים כן - שבועיים לא. 1. בדר"כ תמיד אחרי ששבועים לא קיימנו יחסי מין אז לוקח לי יומים שלושה בהם אני גומר מהר ואח"כ אני חוזר בחזרה לגמירה תוך 6-7 דקות ב"עצור התחל" במקרה הטוב. - האם זה נורמלי או שאני סובל משפיכה מוקדמת ? 2. אני מצליח להביא את חברה שלי לגמירה רק כאשר אני מאונן לה באצבעותי, וזה לוקח זמן, 20 דקות לפחות (בנוסף למשחק המקדים!!) - האם זה נורמלי ? 3. האם רוב הנשים גומרות מחדירה או שזה רק בסרטים כך ? מחכה לעזרה BUBU123 ------- אם תלכי ... מי יחבק אותי ככה ?

תגיד, סתם מסקרנות (ורצינית)

בשביל שכן תוכל לגעת בה, היא לא אמורה בעיקרון לעבור במקווה? ואם אני לא טועה, אסור לה להכנס לשם עד החתונה. ממש מלכוד 22...

bubu123

New member
צודק

אבל שיניתי כמה פרטים כי אני פוחד מזיהוי, בכל זאת אל תדאג מהבחינה הזאת אנחנו בסדר גמור.

תראה

על השאלה הראשונה בחורים יענו לך יותר טוב. בקשר לאחרות- מאוד נורמלי שלבחורה ייקח זמן לגמור. ובניגוד לסרטים, רוב הנשים לא גומרות מחדירה. אז אל תדאג.

daniella1980

New member
הכל בסדר גמור.

כל מה שתיארת נורמלי להבנתי וידיעותיי, וסעיף 3 - למיטב הכרותי עם נשים מנוסות מינית, הסרטים רחוקים מהמציאות. אני חושבת שאחוז ניכר והרוב המוחלט יודעות לגמור מגירוי דגדגני כדוגמת מה שציינת (ומאמינה שכנראה כולן גם יכולות ב פוטנציאל ואלה שטרם הצליחו פשוט לא הבינו עדיין איך או לא השתחררו ממעצורים מנטליים..) אחוז מועט יותר יודעות לגמור עם חדירה או מחדירה. אלו שגומרות מחדירה פרופר הן אחוז קטן (יש מחקרים הטוענים 30 אחוז) וקראתי לא מזמן מדבריה של מטפלת מינית מדהימה, שגם הן, לא בוודאות ברור אם אכן הגמירה היא לחלוטין מה שנקרא "נרתיקית" או בכל זאת היה גירוי **עקיף** לדגדגן (בתנוחה עצמה או פשוט מעצם משיכת העור באיזור בכל חדירה וחדירה, שגרם לגירוי עדין של הדגדגן) שסייע לגמירה (מעניין מאוד בעיני, וקשה מאוד לי בתור אישה לדוגמא לסתור את זה כי אין לי ספק שכל האיזור שם מגורה בכל מגע מיני).

SoftScorpion

New member
רוב הנשים לא גומרות מחדירה

יש להן דגדגן, עם האצבע עם הלשון זה מה שמביא אותן לאורגזמה טפל בה לפני שאתה גומר ולאחר מכן טפל בעצמך, לנו זה יותר קל

למעלה