מבקש לדעת פרטים על

בעז כהן

New member
מבקש לדעת פרטים על

הריקוד "יולנדה", בבקשה.בקשה זו הופנתה אליי באתר שלי-ומודה-אין לי מושג! בבקשה עזרו לה, ולי.

ריקוד חדש?

"יולנדה" עדיין לא נתקלתי בריקוד בשם זה, ידוע לי "רוסילנדה" בביצוע של אורטל., אולי הכוונה לזה? או שזה שיר שעדיין אינו מוכר. שבת שלום.

אולי הכוונה

ליוצר/מחבר ריקוד ששמו יולנד ולנסי ? ליולנד ולנסי יש ריקוד זוגות ששמו "מכור לאהבה" שעבר השתלמות מדריכים מס´ 9 בתאריך 29/3/02. מירי.

dadon1

New member
יולנדה

בכרמיאל היתה הרקדה לגימלאים ( באמצע הדרך) ביום רביעי בגלגליות ונתקלתי בריקוד הזה , זהו ריקוד ישן בזוגות במקצב לטיני עדין, אפשר לשאול את חיה קראווני 053-779741 הריקוד הזה בשבילה - הוא תמצית ריקודי העם הנוסטלגיים, אני מאמינה שאצלה אפשר למצוא פרטים

הריקוד נרקד בירושלים

אצל מוטי קוצר המדריך ריקודי חברה (שנות ה-60) וריקודי עמים עם שולה ברקת. מי שרוקד ריקודי עמים באגודת נוע-עם (שישי ראשון של כל חודש משעה 16:00 עד 19:00 בביכורי העתים, נתקל גם כן בריקוד זה. למיטב זכרוני בשורות, אך יתכן ויש משהו גם בזוגות. את הטלפון של מוטי קוצר ניתן למצוא באתר "רוקדים" ב"לוח המדריכים".

dadon1

New member
יולנדה- שורות

אני אגיד לך, התבוננתי בחיה קראווני שרקדה את זה עם מישהו בכזה חן ובכזו התמכרות וכניראה בגלל הצפיה בהם - היה נידמה לי שזהו ריקוד זוגות , ייתכן מאוד שזה באמת רקוד מעגלים , אני פשוט התבוננתי רק בה ובבן זוגה. שבת שלום

בעז כהן

New member
תודה רבה רבה לכל מי שסייע

בפתרוןתעלומת הריקוד.אברר אצל מי שאמרתם.אשמח לעדכן אותה בחורה שפנתה אליי. שבת נעימה

gold869

New member
הריקוד יולנדה

הריקוד יולנדה הובא לארץ לפני כשנתיים ע"י מוטי קוצר. הוא למד אותו במיאמי במחנה עם איירה וייסברוד. כשמוטי חזר לארץ הוא אכן לימד אותו ב"נוע-עם" בתל-אביב ומאז הריקוד נרקד בנוע-עם. כמו כן רוקדים אותו בחוג של ספי ברלב בצופית ובחוגים של יהודה עמנואל. המוסיקה קצבית מקולומביה והיוצר מכסיקני. הריקוד הוא ריקוד שורות שזכה להצלחה אצל כל מי שלמד אותו.הריקוד נרקד בכרמיאל במתנ"ס במסגרת ריקודי עמים כמדומני בערב-לילה השני. נתן כמובן להתקשר למוטי קוצר, או לחילופין למצוא את הריקוד בקלטת הוידאו עמנואל 54 של יהודה עמנואל.

נוסטלגיה בעיתון הארץ

איני עונה על שאלתך, אך תוך דפדוף בדפי הפורום ראיתי שהתיחסת ברצינות לנוסטלגיה. לגמרי במקרה יש היום כתבה במוסף השבועי של עיתון הארץ בשם בשידור חוזר ובה יש נסיונות של מספר אנשי אקדמיה להגדיר את המונח נוסטלגיה. כדאי לקרוא! שבת שלום מוני

למעלה