מבקש חוו"ד על טיול מאורגן של אשת טורס לסין

law and order

New member
מבקש חוו"ד על טיול מאורגן של אשת טורס לסין

אשמח לשמוע על חוויות נעימות או פחות נעימות לטיול מאורגן של אשת טורס לסין.
הטיול שהם מציעים זה בייג'ין - שנחאי- סוג'ו 12 לילות טיסה ישירה אל על.

יום1-2 בייג'ין
כפר אולימפי-סיור לילי טיאננמן -מדרחוב וואנגפוגינג ושווקי האוכל
יום שלישי כיכר טיאננמן והעיר האסורה
לאחר ארוחת הבוקר נצא לסיור היכרות עם מרכז הקיסרות בעבר והיום כמעצמה, בייג’ינג היא עיר מונומנטלית. בעבר היו אלה כיכרות ענק, עיר פנימית שהיא ארמון הקיסר, מקדשים ופגודות, גנים ציבוריים, בתי נכות ואקדמיות. היום נוספו על כל אלה גם מרכזי עסקים מודרניים, גורדי שחקים מעוצבים על ידי מיטב הארכיטקטים מכל העולם, שדרות רחבות וארוכות ומוסדות ציבור. נראה את כיכר טיאן אן מן (כיכר השלום השמיימי) הנמצאת בלבה של העיר מול חומת ארמון "העיר האסורה". היא נקראת כך בשל האיסור לבקר בה בגין היותה עיר סגורה רק למשפחת הקיסרות. העיר נבנתה במשך 18 שנה ושהה בה הקיסר האחרון. נכיר את אורח חייהם המעניינת של המשפחה הקיסרית, נבקר בארמון, ונראה את אוצרותיה המלכותיים. נבקר במוזיאון המשי שם נחשף להיסטוריה וליצור המשי בסין. נבקר במרכז האופטומטריסטי ובשווקי העיר.לינה בבייג'ינג.
יום 4 - החומה הגדולה
יום 5- בייג'ין - סוג'ו- סיור בעיר העתיקה, לינה בסוג'ו
יום 6-סוגו'
לאחר ארוחת הבוקר נבקר בגן גבעת הנמר ובמוזאון ומפעל המשי.נצא לביקור בעיר המים טונג לי / זו גי גאו. לינה בסוג'ו.
יום 7 - נסיעה לשנחאי .
יום 8 שנחאי
יום 9 נסיעה לבייגין
יום 10 בייגין מקדש השמים מופע אקרובטיקה
לאחר ארוחת הבוקר נבקר "במקדש השמים" – מקום תפילתו של הקיסר להודות לשמים על היבולים ובקשת ברכות וחסדי שמיים לעתיד הקיסרות ולעם. המקדש הינו ארכיטקטורה מושלמת מתקופת המינג. נסייר בגניו המרהיבים ונחזה בתיאטרון רחוב – פעילות תרבותית של וותיקי בייג'ינג. אחר הצהרים נוכל לצאת לביקור בשכונת חוטונגים – בייגינג העתיקה רכובים על גבי ריקשות בסמטאות הצרות של השכונה וסביב אגם חוחאי. נבקר בבית תה סיני לטקס שתיית התה המסורתי. נבקר בשווקי העיר להשלמת קניות ולאחריהם נצא לצפות במופע אקרובטיקה . לינה בבייג'ינג.
יום 11- מקדש הלאמה - שוק הפרחים
לאחר ארוחת הבוקר נצא לביקור במקדש הלאמה,אחד מהמקדשים של הלאמיזים הסיני הפועלים כיום בסין, בו נמצא בודהה עץ הגבוה בעולם 26 מטר גובהו (מופיע בספר השיאים של גינס). נצא להפסקת צהרים באחד משווקי העיר להשלמת קניות ונבקר בשוק הפרחים והצמחיה. במידה והזמן יאפשר נבקר ברובע 798 של אומנות מודרנית ולאחר מכן העברה לשדה התעופה לטיסתנו מבייגינג לתל אביב.

xfwind

New member
קופי פייסט של מלל חסר ערך. אתה מצפה שמישהו יתעמק בו?

בגדול הופיעו פה כמה כללים ביחס לטיולים מאורגנים.
יש נפלאים ויש זוועות (כולל לבייג'ין).

קראתם וקיבלתם המלצות? אתם יודעים מי המדריך? הקומבינות שקופות?

law and order

New member
העתק הדבק כן. נועד בשביל לתת מסגרת

לעל מה מדובר. לא שיתעמקו
מדובר על טיסת אלעל ישירה 12 ימים ב1200 דולר. נראה לי זול מידי.
לא שובץ מדריך באתר ולא הופיעו מלונות פרט למלון אחד. כשדיברתי איתם אמרו שהמלונות יתפרסמו שבוע לפני. מוזר.

sky121

New member
נסיעות ארוכות

יום 7 נסיעה...
יום אחד בלבד לשנחאי? שנחאי היא עיר מדהימה, להיות בה יום אחד, זה עוול גדול.
יום 9 נסיעה...

הבעיה שלא רשום איך תגיעו לשנחאי. אם זה באוטובוס, זה בערך 1200 ק"מ ו-12/13 שעות נסיעה.

sharpantie

New member
ממליץ לחפש טיול יותר ארוך ומעמיק

זה טיול לגמרי בסיסי שחסרים בו הרבה מההיי לייטס של סין.
למשל ביקור באזור גילוי חיילי הטרה קוטה שזו חוויה יוצאת דופן.
במקום שכתוב אפשרות לבקר המשמעות היא שזה בתוספת תשלום.
ביקור במרכז אופםומטריה זה בסך הכל חנות אופטיקה שאפשר להזמין בה משקפיים מהיום למחר במחיר זול בהרבה מהארץ.
ממליץ לך להתעניין בטיולים של חברת פגסוס. חברה מצויינת עם מדריכים מעולים.
ואין לי שום אינטרס אישי בהמלצה רק נסיון אישי.

oren1947

New member
אשתי היתה עם פגסוס וסיפרה ניסים ונפלאות עם מדריך מצויין

טוביה גרוס מהקריות

xfwind

New member
לפחות מתאורי טקס התה של הקיסר המפורטים מול תעלומת המלונות

נראה שכדאי לדלג הלאה מהר.

הייתי גם מוודא שהטיסה לבייג'ין עם אלעל היא לא בקונסטליישן או סטרטוקרוזר או 767...

oren1947

New member
סטרטוקרוזר...טסתי בו בשנת 65 לאנגליה

יותר נוח מטיסות הלאו קוסט של היום,למרות מושב הברזנט

yossialef

New member
אתה מחסיר נתונים בפעולת ההעתק הדבק שלך ולכן גורע

קודם כל שם הטיול המאורגן באשת נקרא "בייג'ינג שנחאי וכפרי המים".

הנסיעות בייג'ינג-שנגחאי-סוג'ו-שנחאי-בייג'ינג נעשות ברכבות. כאשר הרכבת
בין בייג'ינג לשנחאי (והפוך) מהירה מאוד !! כך למשל ביום הנסיעה משנגחאי
לבייגיינג (היום ה-9) אתה מספיק לבקר בבייג'ינג חצי יום באיזור הדאון-טאון המשוחזר.

חבל שאתה משכנע את עצמך קודם ואחרים עם הצגת עובדות לא מלאות/שלמות.

הקשר בין שנגחאי לסוג'ו נעשה ברכבות עוד משנת 1992 כאשר ביקרתי שם בפעם הראשונה.

אשת טורס מטעה בפירסום שלה כאשר מדברת על "כפרי מים" (בלשון רבים), כאשר בתאור מסלול הטיול מזכירה רק את העיר סוג'ו בלי העיר לידה שהיא הנג'ו.

מבחינה לוגיסטית, בדר"כ שום חברה המפרסמת טיול מאורגן אינה יכולה לפרסם את רשימת בתי המלון המלאה לאורך הטיול, לאור העובדה שההרשמה לטיול נמשכת. מאחר ומספר המטיילים עלול להשתנות, לא בטוח שיש מקום בכל בית מלון מוזמן מראש. מכאן, שהרשימה של המלונות אכן מתפרסמת כשבוע לפני תאריך היציאה.
באם אתה מוצא זאת כסיבה לא לצאת לטיול מאורגן עם אשת טורס, אזי אני מבטיח לך שכך נוהגות בדר"כ כל החברות המארגנות טיולים מאורגנים למזרח, והמסקנה שלך בנקודה הזאת מוטעת.

אתה כן צודק בביקורת על אשת טורס בנושא של אי ידיעת שם מלווה הקבוצה לטיול (אין מושג חוקי של מדריך טיולים ישראלי בחו"ל). בנושא זה אשת טורס מפשלת !!

המסלול סביר בהחלט לטעמי כמו כן המחיר. תחליט כרצונך עם מי ולאן לנסוע.
אבל כדאי עבור עצמך והקוראים שתכתוב את כל הפרטים .

אגב... כל החברות המארגנות טיולים בסין עם אל-על טסים באותו מטוס !!
כך שזה לא משהו קריטי במערכת השיקולים בעד ונגד באם החלטת לטוס עם
אל-על. למיטב זכרוני ישנם טיולים מאורגנים לסין לא עם אל-על.

ט.ל.ח

לאונידס

Active member
ראשית את מי מעניין כמה לילות, חשוב כמה ימים תטיילו

12 לילות מתוכם שניים במטוס, באמת מציאה גדולה שני לילות במחלקת תיירים של אל על.
מראה משהו על ההתייחסות של החברה ללקוחות שלה.
טוב אז 11 ימים
יום 7 - נסיעה. יום 9 - נסיעה.
נשארנו עם 9 ימים.
יום 4 קצת מוזר לי, כל היום על החומה הגדולה? מוזר. יום 11 גם כן יום חלקי.
להערכתי נשארתם עם 8 ימים
יום 8 שנחאי. מי שנחאי? מה שנחאי? מה תעשו שם? זה יום אמיתי?
נראה שנשארנו עם 7 ימים?

השאר מאוד תלוי בנטיה האישית שלכם.
יש המון קניות, חלקן במוצהר וחלקן במשתמע.
"נבקר במרכז האופטומטריסטי ובשווקי העיר" "נבקר בגן גבעת הנמר ובמוזאון ומפעל המשי" "נבקר בשווקי העיר להשלמת קניות" ולמחרת - "נצא להפסקת צהרים באחד משווקי העיר להשלמת קניות"
אם אתם רוצים שאחוז גדול מהטיול שלכם יוקדש לקניות - סבבה. אם לא אז לא מציאה גדולה.
אבל נראה שבקלות שרפו לכם עוד יומיים.
נשארנו עם 5 ימי טיול?
אני ממליץ שתברר כמה עולה "נוכל לצאת לביקור בשכונת חוטונגים – בייגינג העתיקה רכובים על גבי ריקשות בסמטאות הצרות של השכונה וסביב אגם חוחאי", הרי לא תשב ותחכה באוטובוס כשכולם יטיילו. קח בחשבון שאם רבים לא ירצו בטיול הזה אתה לא תצא גם אם תרצה, בד"כ מותנה במינימום משתתפים.

עכשיו תבדוק כמה באמת אתה מטייל בסין, במיוחד אם אתה לא חובב בתי חרושת שמנסים לדחוף לך כמעטו בכוח סחורה סינית. 5 ימים?
ומה תראו בזמן הזה? מה היית רוצה לראות בסין?

אני הייתי מתרחק מטיול כזה אבל אתה תעשה את החשבון שלך

מיקהפ

New member
למדתי משהו חדש באתר שלהם.

כבר קיבלת מספיק דעות ל"למה לא", מוסיפה.
באתר יש מלון אחד, כל השאר - TBA,
אתם יודעים מחר ספטמבר, בדקתי את המשמעות של האותיות,
To Be Arranged
נדמה לי שאין צורך להוסיף.

למעלה