מבקש חוות דעת,

מבקש חוות דעת,

על השיר החדש שלי ושל חבר שלי... אנא התייחסו לכל הנוגעים לדבר בשיר, השירה, המילים לחן הפקה וביצוע. בנוסף השיר הוקלט עם STUDIO PROJECTS B -3 תודה.

LostDecade

New member
תגובה.

נורא מזכיר את היהודים. (יש כאלה שיגידו - יותר מדי מזכיר :) ) מה שקצת בולט מפבחינת הפקה - השיר לא יושב באותו "מרחב". יש כאלו שיסבירו את זה הרבה יותר טוב ממני - אולי הווליומים של השירה לא אחידים או משהו כזה, אבל יש הרבה קפיצות שמרגישים שזה לא הוקלט באולפן. באופן כללי אני ממליץ להוריד קצת את הווליום של השירה. 0:55 - דוגמא מצויינת לאפקט שנכנס "לא במקום" - או בווליום גבוה מדי. ממש כניסה לא חלקה. הקטע שמתחיל ב2:19 - הברייק - ממש ממש טוב! מילים+לחן. ממש טוב. חוץ מהקטע הזה - יש בעיה בסיסית (שגם היהודים, אגב, סובלים ממנה לפעמים) - אין ממש מלודיה. השיר לא ממש קליט, אין "הוק" שאפשר להתחבר אליו. שמעתי אותו 10 פעמים ועדיין אני לא זוכר את הלחן. חוץ מהלחן של הברייק! יש איזו תחושה כללית שהשיר "לא הולך לשום מקום" - אין התפתחות מלודית, אין כלים שנכנסים או יוצאים, או מורגשים - וזה בעייתי. קצת לחדד את העיפרון ואת הקצוות :) וחוץ מזה - ולטעמי בלבד, כמו כל הביקורת הזאת - פשוט דומה מדי ליהודים. ויהודים כבר יש. אולי כדאי לעשות משהו קצת שונה? :) לזרוק קצת אלקטרו אולי? שיהיה בהצלחה.

dmt4me

New member
אחלה יצירה אתם באמת מוכשרים ! רק

כמה דברים קטנים לי אליכם: ראשית אני ממליץ בחום על קיובייס כדי להוציא סאונד הרבה יותר חם. שנית, הקטע חייב מאסטרינג כדי להביא את כל הערוצים לרמה שווה יותר כי הם לא באותו הגובה. בגדול אתם מאוד מוכשרים לטעמי רק לנסות ולעבוד יותר על חיבור בין כל הסאונדים והכלים שאתם משתמשים בהם ! מקווה שעזרתי קצת..בהצלחה !

beta212

New member
מעולה...

פשוט יפה! אהבתי באמת, יש לכם את זה ואני לא חושב את זה על כל אחד. אבל כמו שכבר נאמר פה - אין לכם קונספט, זה אומר שלשיר אין רעיון מרכזי או שלפחות הוא לא מובן. הוא לא כל כך קליט ויש עוד הרבה על מה לעבוד מבחינת האיכות של המוסיקה. אבל בגדול אני חושב שיש לכם משהו ביד ומשהו שאני עוד מוכן להקשיב לו ואני אחד שפשוט שונאאא את היהודים! אז שיהיה לכם בהצלחה ואם אתם צריכים עזרה אני וכל קהילת הפורום פה לעזור לכם.

למעלה